Wahałam się pomiędzy 4* a 5 * ale ostatecznie jedyny zarzut został wyjaśniony na korzyść klienta, także nie mogę narzekać. Obsługa szybka, konkretna, miła. Doradztwo rzetelne, nasz korepetyor kompet... See more
Company replied
Bardzo dobrze Pan Grzegorz wytłumaczył lekcje. Konkretnie, na temat , wytłumaczył malowanie wykresów. Sprawdzian poszedł dobrze czekamy na wynik. Na pewno będziemy korzystać z korepetycji Pana Grzegor... See more
Company replied
Chcieliśmy zajęcia stacjonarne, a możliwość była tylko online,choć oficjalnie była taka możliwość. Zdecydowaliśmy się na online i zaraz drugie zajęcia zostały odwołane i za 3 tygodnie znów odwołane.... See more
Company replied
Centrum korepetycji online oraz w Twoim domu. Dzięki dopracowanym przez nas metodom nauczania pomagamy uczniom osiągać niesamowite efekty w naukach ścisłych, humanistycznych, językach obcych i w programowaniu. Nasz wkład owocuje świetnie zdaną maturą, egzaminem, dostaniem się na wymarzone studia, zdobyciem wymarzonej pracy. Nasi Korepetytorzy są weryfikowani zanim zaczną pracować z Uczniami, dzięki czemu masz pewność doświadczonego nauczyciela.
Nowy Świat 33, 00-029, Warszawa, Poland
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Na CentMat natrafiłam rok temu, szukając korepetytora matematyki dla mojej córki, która nigdy nie była orłem z tego przedmiotu i powiem szczerze, nie wierzyłam, że kiedykolwiek coś się zmieni. Co roku stresowała się czy zda do kolejnej klasy, ale odkąd ma zajęcia z Panem Tomkiem, matematyka stała się dla niej dostępnym i zrozumiałym ciągiem liczb i równań :-). Wreszcie nie ma zagrożenia, wreszcie dostaje nawet 4 i 5. Pan Tomek ma niesamowicie dobre podejście do ucznia i ogromną cierpliwość, zaś kontakt i współpraca z zespołem CentMat to naprawdę ogromna przyjemność.
Mogę polecić każdemu z czystym sumieniem :-)

Reply from Edualy
Profesjonalni korepetytorzy, świetny pomysł z tablicą online, a to wszystko razem połączone w przyjaznej atmosferze. Bez stresu, bez nerwów, za to z mocnym zaangażowaniem do nauki. Za pierwszym razem zdecydowałem się na 1 godzinę zajęć. Teraz już tylko pakiety. :) Polecam wszystkim CentMat.

Reply from Edualy
Szukałam nauczyciela, który przygotuje mnie do certyfikatu FCE i Akademia CentMat mi w tym pomógła. Sama mogłam sobie wybrać nauczyciela, nie było też problemu z jego zmianą. Miła obsługa i dobra jakość zajęć, na stronie wszystko czytelne, łatwo można znaleźć to czego się szuka. Polecam.

Reply from Edualy
Korepetycje z matematyki były 100 razy lepsze od lekcji w szkole, dzięki! Polecam wszystkim przyszłym maturzystom!

Reply from Edualy
Bardzo dziękuję za pomoc w chemii i Excelu. Sympatyczne i kompetentne wsparcie, punktualność i cierpliwość. Polecam!

Reply from Edualy
Do Akademii CentMat trafiłam przypadkiem. Poszukiwałam dobrego korepetytora języka angielskiego. W pierwszej kolejności przekonał mnie ich jasny i przejrzysty serwis, gdzie bardzo sprawnie umówiłam się na korepetycje online. Jakość korepetycji przerosła moje oczekiwania. Nigdy wcześniej nie uczyłam się z nauczycielem online. A tutaj wszystko okazało się perfekcyjne. Ceny są adekwatne do tego jak ogromny poziom wiedzy został mi przekazany. Szczerze polecam!

Reply from Edualy
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.