Clamping på Egtved camping
Er på Egtved camping, hvor der er to glamping telte. De ligger så fint ved et åbent græs stykke ned til en mindre sø. Men men, brændeovnen er utæt, røgen siver ud i teltet. Jeg går op til receptionen for at fortælle det, men hun er ikke med på hvad jeg mener og fortæller at den skal startes op på en speciel måde. Jeg siger at jeg har haft brændeovn i 15 år og ved hvordan man starter en lille krabat som den. Hun tror ikke rigtig på det at der siver røg ud, så jeg vier hende en video, hvorpå hun siger, jamen det er jo spjældet, det skal den gøre. Spjældet er lukket. Da jeg vil vise på videoen, hvor der ved hængslerne også siver røg ud, pga manglende tætnings bånd, siger hun, hvor er du dog negativ. Øh nej, jeg kommer her op for at fortælle dig det, sådan at jeg på trustpilot kan. Hun afbryder mig med at sige, det gør du bare, jeg står fuldstændig målløs, men prøver igen, men hun vil ikke hører på mig. Nej jeg var ikke negativ da jeg gik ind I receptionen, men var det da jeg gik. Total dårlig service fra hende af. Det havde jo været fedt at kunne give stedet 5 stjerner for servicen på Egtved camping. Men nej 0 stjerner for servicen fra ejerenaf pladsen. Placering af teltet 4 stjerner, og havde der været en lidt længere terrasse ud fra teltet, så man havde den tidlige morgen sol, så havde den fået 5 for Placering.
June 22, 2022
Unprompted review