Emma Thee Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

De levering was zeer op tijd en ik vind het fijn dat er extra thee was bijgeleverd om te proberen. Ik ben nog steeds zeer tevreden met de diversiteit aan theesoorten die jullie hebben. De nieuwe verp... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mijn favoriete thee besteld (appel kamille). Super snelle bezorging en netjes verpakt! Proefzakjes van andere thee erbij en een lief kaartje - helemaal top 👍🏼. Dank je wel Emma thee!!

Rated 5 out of 5 stars

Denk dat ik vanwege de Kerst niet direct een "track & trace code" ontving. Gereageerd op hun mail en binnen een kwartier een reactie en dag later werd de thee geleverd. Prima klantenservice en de best... See more

Company details

1. Tea Store
  2. Tea Wholesaler

Written by the company

Emma Thee staat sinds 2018 voor échte, pure thee van hoge kwaliteit. Met liefde en aandacht opgericht vanuit een passie voor smaak en beleving, is het merk in de loop der jaren uitgegroeid tot een vertrouwde plek voor iedereen die thee niet alleen wil drinken, maar echt wil ervaren. Wij geloven in de kracht van losse thee. Geen standaard theezakjes vol gruis, maar zorgvuldig geselecteerde blaadjes, bloemen, kruiden en specerijen die samen zorgen voor een rijke smaakbeleving. Elke melange wordt met zorg samengesteld, zodat kwaliteit, geur en smaak altijd in balans zijn. Het assortiment biedt een brede variatie: van verfrissende groene thee en klassieke zwarte thee tot rustgevende kruidenmelanges en verrassende specialiteiten. Zo is er altijd een thee die past bij jouw moment. Emma Thee richt zich zowel op particuliere liefhebbers als op zakelijke klanten zoals horeca en detailhandel. Voor iedereen geldt dezelfde belofte: toegankelijke, hoogwaardige thee die bijdraagt aan ontspanning, verfrissing en genot in elk kopje. Daarnaast vinden we het belangrijk om samen met onze klanten te groeien. Heb je een idee voor een nieuwe smaak, een onderwerp voor een blog of een suggestie om ons assortiment te verrijken? We horen het graag. Samen maken we Emma Thee tot wat het is: een plek waar kwaliteit, beleving en passie samenkomen. Zet de waterkoker maar vast aan en ontdek jouw favoriete smaak!

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

44 reviews in the last 12 months

Write a review

Ik vind het super

Ik vind het super

December 3, 2025

Hi Latifa,
Bedankt voor de positieve review! Fijn dat Emmathee je goed bevalt.

Prima levering.

Besteld, betaald, geleverd. Meer moet dat niet zijn. Prima.

December 1, 2025

Hi Guido!
Dankjewel voor de positieve review. Fijn dat je zo tevreden bent over Emmathee!

Ik ben een trouwe klant

Ik koop steeds bij Emma Thee wegens de kwaliteit en de correcte prijs van de zwarte thee China Keemun.
Omdat ik de perenthee zo verfrissend vond koop ik nu ook de aardbeienthee.

November 20, 2025

Hi Twan,
Wat ontzettend leuk om te lezen dat je een van onze trouwe klanten bent en dat onze thee je zo bevalt!
Bedankt voor je positieve review!

Heerlijke thee

Heerlijke thee! Snel geleverd. En er zat een extra zakje thee bij om te proberen. Ik bestel zeker weer!

November 10, 2025

Hi Marije,
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent! Dat waarderen wij enorm.
Rianne

Rated 5 out of 5 stars

Veel keuze en een vlotte levering .l…

De thee wordt vlug geleverd er is veel keuze met een duidelijke uitleg wat de samenstelling is en wat deze voor je gezondheid doet.

October 30, 2025

Hi Kirsten,
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent!
Dat waarderen we enorm.
Rianne

Snelle verzending

Snelle verzending. Topkwaliteit product. Zoals altijd. Consistent. Een echte aanrader.

November 11, 2025
Unprompted review

Hi Marcin,
Fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over Emmathee! Bedankt voor je positieve review.

Rated 5 out of 5 stars

De thee was altijd al goed bij Emma

De thee was altijd al goed bij Emma. Goed om te merken dat dit niet veranderd is. Houden zo.

November 3, 2025

Hi Willem,
Fijn om te lezen dat je onze thee zo waardeert! We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze thee.
Dankjewel voor de positieve review!

Prima ervaring

Prima ervaring, ik heb het bestelde vrij snel gekregen en dat is top

October 30, 2025

Hi Peter,
Bedankt voor je beoordeling! Dat waarderen we enorm.

Rated 5 out of 5 stars

Heerlijk thee een echte aanrader ik…

Heerlijk thee een echte aanrader ik drink het al enkele jaren ik moet geen ander

October 22, 2025

Hi Monique,
Wat leuk om te lezen dat je al zo lang fan bent van onze thee! Dat waarderen we enorm!

Netjes verpakt

Netjes verpakt. Leke attentie met proefpakket thee

October 16, 2025

Hi!
Bedankt voor de positieve review! Dat waarderen we enorm.

Heerlijke thee

Heerlijke thee. Is het een keer uitverkocht, wordt het gauw weer aangevuld. Ook snelle levering!

October 8, 2025

Hi Manon,
Fijn dat onze thee en service je goed bevalt!
Dankjewel voor je positieve review!

Lekkere thee munt kaneel

De thee was netjes verpakt in een hergebruikte doos. Het was attent dat ik er een sample van een theesoort bij kreeg. Wel 4 sterren ipv 5 sterren omdat de prijs van de verzendkosten in verhouding met wat je voor de thee koopt eigenlijk te hoog is.

October 7, 2025

Hi Marielle,
Dank voor je feedback!
Aangezien de thee niet past door de brievenbus wordt de thee verzonden als pakket wat de verzendprijs een stuk duurder maakt. Echter houden we onze theeprijs mede hierom bewust laag zodat de totale prijs zo eerlijk mogelijk blijft.
Fijn dat de thee je goed bevalt!

De thee is lekker

De thee is lekker. Goed verpakt. De service is goed. Het wordt snel opgestuurd en bezorgd.

October 2, 2025

Hi Anneke,
Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over Emma Thee!
Bedankt voor jouw positieve review, dat waarderen we enorm.

The Trustpilot Experience

Take a closer look