See what reviewers are saying
Company replied
Jeg plejer egentlig ikke at skrive anmeldelser, jeg er dog bare så overrasket over hvor dårligt omtale butikken har fået herinde, idet jeg i dag oplevede en fantastisk service og hurtig betjening.... See more
Information provided by various external sources
Stor butik på Vesterbro med salg af barnevogne, legetøj, børnetøj og udlejning af udstyr.
Denmark
- www.engby.dk
No recent history of asking for reviews
Dårligste kundeservice
Dårligste kundeservice. Rodet, useriøst og uvenligt personale.
Dårlig købsoplevelse
Jeg har købt et bobles tumlegulv fra butikken via nettet, som skulle gives i dåbsgave, men får leveret en andens ordre og måtte derfor tage ud og købe en ny dåbsgave i sidste øjeblik. Skrev straks til kundeservice om problematikken. De svarede inden for en dag at de havde prøvet at kontakte den kunde, hvis varer jeg har fået leveret og at de vil kontakte mig når de har fået kontakt med kunden. Da der er gået nogle dage og jeg stadig ikke har hørt mere fra dem, skriver jeg til dem igen og får intet svar. Jeg skriver at jeg ønsker pengene retur men at jeg er usikker på hvordan jeg gør det, da jeg er bekymret for at det ikke er mig, men den kunde, hvis varer jeg har fået leveret, der får pengene, da det er hendes ordreoplysninger der fremgår på følgesedlen. Jeg har i dag, 7 dage senere, skrevet til dem igen. Håber jeg snart får svar og får mine penge retur. Jeg synes det er meget uheldigt at jeg først og fremmest får leveret en forkert vare og endnu mere uheldigt at man fra firmaets side ikke er mere aktive i forhold til at hjælpe og svare mig ift at løse problemet. Derfor meget dårlig oplevelse.
Vi vil til hver en tid anbefale Engby!
Vi vil til hver en tid anbefale folk at gå til Engby!
Vi er førstegangsforældre og skulle ud og have ALT til vores søn. Vi gik i Engby fordi de vitterligt har ALT og fordi vi ikke ønskede at gå i en af de store kæder som Babysam eller Ønskebørn og blive overdynget med mersalg - hvilket man er meget modtagelig overfor, når man ikke ved noget om babyer og det nødvendige udstyr.
Vi er blevet mødt af sødt og imødekommende personale som - selvom der var travlt i butikken - tog sig den nødvendige tid til, at guide os trygt og godt igennem diverse barnevogne, dyner, senge osv.
Vi blev ikke overdynget med mersalg. Tvært i mod blev vi mødt med deres ærlige mening om hvorvidt noget var nødvendigt eller ej. Godt eller ej. Osv.
De er dygtige, imødekommende og vigtigst af alt ærlige.
De hjalp os med at få bestilt alt og opbevarer det også for os, indtil vi skal bruge det.
Tak for en god og anbefalelsesværdig oplevelse.
/ Cathrine
Vi købte en barnevogn cybex fra deres…
Vi købte en barnevogn Cybex Priam fra deres butik. Den er desværre gået op i lynlåsen og gået helt i stykker. Butikken kan desværre ikke hjælpe os, da den lige akkurat er udløbet de 2 års garanti. Jeg har desværre kun halvdelen af vores kvittering, da resten er gået tabt. De vil nu ikke hjælpe os med at udlevere vores kvittering. Jeg skal bruge kvitteringen da Cybex muligvis kan hjælpe os videre i sagen. Jeg synes simpelthen at det er både en mærkelig og dårlig oplevelse fra butikkens ansatte. Det eneste jeg beder om er et screenshoot af vores kvittering, de allerede har fundet i deres system...

Lang leveringstid…
Jeg lavede en bestilling hos jer d 14/4, i jeres Webshop. Den har jeg stadig ikke modtaget. Betalingen for ordren blev trukket d 19/4, på trods af, at pakken ikke var overleveret til Post Nord endnu, -men stadig hos jer.
Nu har jeg ventet 3 døgn på at få svar på min mail.
Har netop set, at pakken endelig er på vej. Jeg ville have sat pris på Update om, at min ordre var forsinket, -og svar på mine mails. Så ville jeg have haft en god oplevelse alligevel.

Fup og fidus
De trækker pengene, men sender ikke varen og svarer ikke på mails.
Edit:
Hvis den var pakket og klar da I trak pengene torsdag, hvorfor sendte I den så ikke afsted?
Desuden havde I lørdag til at svare på min første mail hvor jeg efterlyste den, og da jeg ikke hører noget annullere jeg ordren lørdag eftermiddag, da jeg ser mig nødsaget til at finde varen et andet sted. I har hele mandag til at svare før jeg skriver på trustpilot og så kan I pludselig finde ud af at svare mig.

Reply from Engby
VÆRSTE kundeservice jeg længe har oplevet.
Har modtaget en sengerand i dåbsgave som er blevet købt på hjemmesiden. Meget kort efter, er den allerede i stykker flere steder, dette har intet med Engby at gøre med producentens fejl. Har derfor skrevet flere mails vedr. reklamation, sendt billeder, ringet hver dag i 14 dage, lagt telefonsvarer besked osv. - INTET SVAR.
Ville aldrig anbefale at købe noget til dig selv eller andre hos engby!!!!
man får først svar fra firmaet når man…
man får først svar fra firmaet når man laver anmeldelse. Nu er ordren annulleret, men er pengene modtaget. Nej, skulle give besked og derefter svarer firmaet ikke igen. Mon man nogensinde ser sine penge igen, eller det hele bare er fup

Super skønt personale
Super skønt personale, virkelig hjælpsomme og sætter sig i kundens sted for at man får de rigtige ting med hjem - varm anbefaling herfra :-)
Fantastisk nærværende og hjælpsom
Fantastisk nærværende og hjælpsom personale! Min kæreste og jeg var i butikken i August måned, hvor vi købte vores barnevogn mm. og har fået den opmagasinering indtil i dag. Da vi kom var den samlet og vi fik den fineste instruktion i barnevognen. Personalet er søde og spørger ind til en og er meget hjælpsomme og informerende. Hvis jeg skal købe en barnevogn igen, ville jeg ikke være i tvivl om hvor jeg skulle købe den.
Tak for fantastisk service og adskillige gode oplevelser hos jer!
God jul.
På trods af blandende anmeldelser her
På trods af blandende anmeldelser her, valgte jeg alligevel at handle hos Engby. Dette fordi at de var de eneste der havde den flyverdragt jeg gerne ville have til min søn.
Må sige at jeg er meget positiv overrasket.
Venlige kundeservicemedarbejdere og hurtig levering.
Handler der gerne igen 😊

ALTID FREMRAGENDE SERVICE
ALTID FREMRAGENDE SERVICE! Personalet er så opmærksomme. De fangede bla. at vores barnevogn hang i den ene ende (læs: var helt skæv)... noget vi aldrig selv havde fået øje på. De lavede den tilmed for os, mens vi gik rundt i butikken.... det føltes bagefter som om vi havde fået ny barnevogn. TAK for jer!
Virkelig en skøn butik:) Vi besøger den nok lidt for ofte... og vi kommer altid ud med nogle lækre ting (og vigtigst af alt er at personalet er super søde og man går derfra i godt humør).
Altid fantastisk service!
Jeg har altid fået en helt fantastisk god og professionel service i jeres butik. Jeg oplever at i virkelig strækker jer langt for jeres kunder . Et godt eksempel er at vi skulle en tur i sommerhus og inden da skal jeg blandt andet købe en solhat og en bomuldshue til min søn. Jeg har ikke taget ham med, da han sov og vi hurtigt lige skulle klare de sidste ting dagen inden vi skulle afsted. Jeg var i tvivl om størrelsen og i var så søde at sige, at jeg var meget velkommen til at komme forbi næste morgen inden vi skulle afsted, selvom butikken ikke var åbent endnu. Typisk nok skulle de lige være en størrelse større og i tog imod mig med et smil og stor hjælpsomhed, da jeg kom ned i butikken før åbningstid. Tusind tak for jeres altid gode service! Det er virkelig værdsat:)
Engby ser ned på kunderne
Meget, meget dårlig behandling. Desværre er Engbys kundeservice meget dårlig, nedladende og ubehjælpsom. De reagerer ikke, de nægter at følge lovgivningen, de trækker sager ud i det uendelige. Det er synd, at de ikke anerkender, at mange kunder gerne vil dem det godt. Mange kunder tror, at den hyggelige og lidt rodede butik er personlig og at den tager kunderne seriøst. Men hvis der går noget galt, så er deres opfattelse, at kunderne kun er til besvær. Og at dansk købelovgivning er besværlig og ikke gælder dem.
Vi har købt en dyr vogn der ikke virkede (Bugaboo Fox). Kablerne knækkede inde i konstruktionen, så den fungerede ikke. Hjul virkede ikke. Efter et længere forløb fik vi en ny vogn. Denne virkede heller ikke. De trækker sagen ud i det uendelige og taler generelt ned til kunden. Det er vildt, at de ikke anerkender, at kunderne ikke er ude på at være besværlige. Vi står med dysfunktionelle produkter og skrigende unger og vil bare gerne have en vare, der fungerer. Det er jo ikke Engbys fejl men producenten. Men Engbys ansvar er at bytte hurtigt, så kunderne ikke fanges i endeløse sager.
Jeg kan kun anbefale andre, der har lignende oplevelser at gå til forbrugerklagenævnet. Så må de få ryttet op i den type behandling af kunderne.
Dårlig kundeservice og mangelfuld vare
Bestilte juniorsengetøj igennem virksomhedens hjemmeside. Varen kom hurtigt, hvilket er grunden til de 2 stjerner, for kundeservicen fortjener ingen.
Jeg modtog kun dynebetræk og ikke pudebetrækket. Den fejl kan jo ske, men jeg har henvendt mig flere gange til Engby, og de besvare ikke mine henvendelser. Dette er utrolig dårlig kundeservice, samt på grænsen til fup, da jeg min købte vare er mangelfuld.
OPDATERING:
Nu 3 stjerner fordi Engby har rettet fejlen efter ovenstående anmeldelse
Jeg skulle lige til at lægge en stor…
Jeg skulle lige til at lægge en stor ordre på deres hjemmeside, men besluttede inden jeg tastede mine kortoplysninger at tjekke deres omtale herinde. Jeg er fuldkommen chok over hvad folk har været i igennem, og endnu mere i chok over hvordan ejeren vælger at svare. Ubehøvlet og virkelig dårlig kundeservice. Min ordre er annulleret.
Engby er en skøn butik
Engby er en skøn stor butik i små lokaler, hvilket gør det hele lidt mere hyggeligt.
De piger der står der til dagligt er skide søde og giver en god service og giver sig tid til dig som kunde.
Det betyder så også at der ikke tages flere kunder af gangen, men det synes jeg nu egentlig er fint nok (jeg har masser af tid).
Vi har flere gange været derinde og jeg har brugt meget af personalets tid da jeg var så meget i tvivl om hvilken barnevogn jeg skulle vælge, og jeg endte også med at være et skarn og købe den et andet sted. Men jeg har fået SÅ god service og masser af tålmodig fra dem selvom jeg ikke har gjort de helt store køb hos dem, så tak for det!
Og så er det pisse hyggeligt når man går forbi på gaden at de siger hej til en og spørger hvordan det går.
Det eneste negative jeg har at sige (derfor kun 4 stjerner), er at jeg ikke bryder mig om ejerens tone over for personalet.
Jeg har været der hvor jeg nogle gange har oplevet at der bliver snakket i en nedladende og strid tone og det er der ingen ansatte der fortjener.
Hvis pigebarnet har lavet en fejl så enten irettesæt på en ordentlig måde, ellers må i tage den ude bagved.
ABSURD dårlig service på reklamation.
Vi købte en Cybex Priam fra Engby på babymessen i Øksnehallen. Allerede efter et par måneder begyndte det ene dæk at knirke, hvorfor vi fik det udskiftet og vi tænkte, at der nu var styr på det. Efter dette begyndte stellet at drille rigtig meget. Hver gang der var noget, så skulle vi trille med et sovende barn derhen og det var rigtig bøvlet at skulle frem og tilbage, når man brugte vognen til lur flere gange om dagen.
Stellet begyndte at blive rigtig løst i den ene side og man kunne rokke med det. Det ringer jeg og fortæller og vi skal derned så de kan se det. Her kigger de på det og siger flere gange ‘det har vi aldrig oplevet før, det er virkelig mærkeligt’ Hvilket jeg også selv synes, men man får på intet tidspunkt en følelse af, at de tror på det man siger eller giver én en god oplevelse og service. De sender den videre til cybex, så der kan komme et nyt stel. Herefter tager vi hjem til Valby og da stellet så ankommer, et godt stykke tid efter, skal vi tilbage og hente det, med et barn i vognen. På dette tidspunkt græd vores barn rigtig meget, så det var i forvejen en kæmpe udfordring at skulle fragte barn frem og tilbage pt time det.
Da jeg kommer ind i butikken er der mange på arbejde, men der er ikke rigtig nogen der hjælper. Til sidst må jeg selv spørge om de kan hjælpe mig. Jeg får det nye stel og tager tilbage til Valby.
Kort tid efter, begynder det nye stel at knirke rigtig meget og sige en kliklyd når man lægger vægt på, altså når man skal over et bump. Jeg ringer derned og bliver bedt om at komme forbi. Jeg tager til Vesterbro igen.
Jeg venter på at nogen hjælper mig, de er endnu engang mange på arbejde, men ingen henvender sig til mig, selvom at flere ser mig, men det virker til at de har travlt med alt muligt andet. På dette tidspunkt er jeg den eneste i butikken. De siger at de har et nyt stel på lager som jeg kan få. På INTET tidspunkt i denne proces, er der nogen der har beklaget den dårlige oplevelse vi har haft med vognen eller undskyldt og anerkendt hvor frustrerende det har været. Der er i stedet gang på gang blevet sagt ‘det har vi aldrig prøvet før’, hvilket jeg egentlig er ret ligeglad med, for det hjælper ikke os i vores situation.
Det nye stel bliver sat på og det siger sørme samme kliklyd som det gamle. På dette tidspunkt står der to medarbejdere og ordner stellet og ingen siger noget. Endnu engang ikke en beklagelse eller noget som helst, men de ender i stedet med at diskutere foran mig, om hvem der skal gøre hvad. Til sidst bliver jeg så paf og frustreret at jeg kommenterer på deres skænderi/diskussion og siger, at nu må det være nok med det stel, at vi skal have et stel der fungerer.
Kort tid efter kommer der en lyshåret dame, som jeg formoder er lederen, og finder ud af hvad der sker. Hun siger det samme som de andre ‘det har vi aldrig prøvet før’ og her er det nok og jeg fortæller dem, at nu må de bestille et ordenligt stel og levere det hjem til os, for jeg gider ikke komme frem og tilbage mere.
Det nye stel skulle komme hjem til mig en fredag, men tiden går og de kommer ikke til det aftalte tidspunkt. Jeg ringer til butikken og får at vide at de lige er kørt og de kommer 30 minutter senere. Det er endnu engang en super dårlig oplevelse jeg får og mit barn skal ud og sove i klapvognen kort tid efter, hvorfor det var endnu mere frustrerende at de ikke kom til tiden og endda ikke lige gav besked. De kom og skiftede stellet, beklagede på intet tidspunkt, men fik dog tilføjet ‘I kan jo komme ned og vælge en lille gave på et tidspunkt’ Jeg fik næsten lyst til at grine og græde på samme tid. Hvordan skulle en lille gave kunne kompensere for den dårlige service vi har fået undervejs, også skulle vi endda selv gå derned for at bede om en gave? Ej. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Klapvognen er fin i et par måneder også er der problemer igen. Styret ryger ned i næste hak, altså næste højdefunktion når man går over en kantsten eller op af bakke, hvilket i øvrigt har været farligt, da vi har mistet grebet flere gange, når den har gjort det på af en bakke, med vores barn i.
Jeg ringer og siger det og de bestiller et nyt stel. De oplyser på intet tidspunkt at de vil ombytte det per kulance, hvilket de i øvrigt skal gøre os opmærksomme på, hvis det er tilfældet. Stellet kommer og jeg tager selv ned og henter det. Kort tid efter sker det igen. Vi kontakter dem igen og siger, at nu må det være nok. Nu vil vi have vores penge tilbage. På daværende tidspunkt var det altså det 5. stel vi havde fået og vi har flere gange fået skiftet dækkene ud. 5. stel på 11 måneder, det er jo fuldstændig vanvittigt og de burde have tilbudt os pengene tilbage. Det er os som kunde der er tålmodige og gået med til så mange ombytninger, men nu er det nok og vi vil have pengene tilbage.
De vil så have en video af det, hvilket de også fik gangen før. Jeg fortalte, at det var rigtig svært at filme, da det ikke sker altid og at jeg gjorde hvad jeg kunne for at få det med. De siger, at de er nødt til at teste stellet igennem og jeg siger, at de må komme hjem til os og hente det. I telefonen bliver jeg spurgt om vi vil have et lånestel i mellem tiden, hvilket jeg siger ja til, da vi bruger klapvognen til lur hver dag, hvilket jeg også forklarer. De kommer på den aftalte dag, men har ikke et lånestel med. Min kæreste ringer og fortæller mig det, da han er hjemme på barsel og jeg er på arbejde. Jeg ringer til Engby og de siger så, at det er fordi jeg ikke har skrevet ja til det i deres mail. Her bliver jeg rasende, for jeg havde sagt ja i telefonen, og selvfølgelig kan vi ikke undvære et klapvognsstel. Jeg siger til dem, at de må komme med et lånestel, da vores datter skal sove i klapvognen ved 14. De finder lige ud af hvad de gør også ville de vende tilbage hurtigt. De vendte selvfølgelig ikke tilbage og jeg måtte ringe igen. Her beklagede de ikke, at de ikke ringede tilbage eller noget som helst og de siger, at de vil være der om 30 minutter. Tiden går og de dukker ikke op. Min kæreste ringer derned og de fortæller, at de ville køre nu. Det vil sige, at min kæreste ikke kunne nå at komme til tiden til det møde han skulle til og servicen samt oplevelsen var endnu engang kaotisk og uacceptabel. Ved ankomst med stellet, blev der heller ikke beklaget eller noget som helst.
Nogle dage efter får vi en mail fra Engby, hvor der står at de nu har testet stellet og at der ikke er noget i vejen med det. De skriver også, at det på videoen ligner at jeg trykker knappen ned, altså at jeg selv klikker styret ned og at vi skal huske at holde på læderet. Så de anklager os for at lyve. Først og fremmest ville vi ALDRIG bruge så meget tid, kommunikation og tranport frem og tilbage, såfremt at stellet var i den fineste orden. Men vi har betalt omkring 10.000 kroner for en kombivogn og haft den i 11 måneder og allerede fået nyt stel 5 gange. Come on! Hvem skulle vi snyde?! Det er også lidt pudsigt at vi har fået et nyt stel så mange gange, men når vi så vil have pengene tilbage, så er der pludselig, fra deres side, intet galt med klapvognen.
De fortæller så at de gangen forinden har ombyttet stellet uden at teste det, hvilket er per kulance og det skal de oplyse os om.
De afslutter med at skrive, at vi kan kontakte cybex hvis vi har spørgsmål. De har i øvrigt glemt at sætte vores kopholder på vognen og vi har kontakten dem to gange og ikke hørt noget. Vi har nu kontaktet cybex og håber, at vi snart kan få vores penge tilbage.
Vores oplevelse af cybex priam kombivognen har ikke levet op til prisen eller vores forventning, hvilket er én sag, men den ikke eksisterende service fra Engbys side, er fuldstændig under al kritik og helt håbløs. Vi vil ALDRIG købe noget derinde igen. De kan hverken prismatche varerne eller yde en god service ved reklamation. Det har virkelig været en ubehagelig oplevelse og vi har aldrig oplevet så dårlig service før. De har fået os til at føle os til besvær og ikke anerkedt den defekte klapvogn (gentager lige; á 5 omgange) Vi ville ønske at vi havde købt vognen et andet sted.
Kender ingen der har haft gode oplevelse med reklamationer gennem Engby.
Vi står nu tilbage med en defekt klapvogn, en masse vrede og en rigtig dårlig oplevelse efter at de har lukket den ned og ønsker ikke for nogen, at de skal have samme oplevelse. Vi kan dog se ret tydeligt her på trustpilot, at mange andre har haft samme oplevelse. 50% af anmeldelserne er dårlige, hvilket er bemærkelsesværdigt. Der bliver endda også kommenteret på alle anmeldelserne og endnu engang er det i Engbys optik, kunderne der er galt på den.
Øv for en dårlig service!

Reply from Engby
Jeg plejer egentlig ikke at skrive…
Fortsæt den gode stil og det gode udvalg :-)
Jeg har lidt et elske/had forhold til…
Jeg har lidt et elske/had forhold til denne butik. Jeg syntes jeg har fået vild god service og vejledning mht. barnevogn, lift mm. er kommet i butikken flere gange og købt småting og store ting.
MEN når dagen så kommer hvor jeg skal hente min barnevogn venter jeg i butikken i 45 minutter til trods for man skal ringe en dag i forvejen... når vognen så endelig er samlet er der blevet bestilt den forkerte farve stel til vognen! Vi panikker lidt og det samme gør sælger da det er hendes fejl, vi får at vide vi kan køre hjem igen uden vogn eller tage stellet med hjem på prøve og komme igen om 3 uger efter det rigtige. Jeg forklare sælger at vi bor 35 min. væk fra butikken og jeg kommer ikke ind og returnere en fejl de har lavet, så må de betale for levering af nyt stel og returnering af det gamle, jeg står der højgravid med en uge til termin... udover det havde jeg også bestilt et regnslag og to madrasser til sættet som fremgår af købsbeviset men sælger løber forvirret rundt og jeg må flere gange minde hende om hvad jeg har betalt for og tjekke at hun nu har givet mig alt jeg skulle have!? - vi ender faktisk med at beholde det stel vi fik med hjem på prøvet da vi blev glade for farven alligevel. Men jeg syntes bare at det er hammer ærgeligt man står og har brugt + 10.000kr og der ikke er mere styr på sagerne når man kommer.