Engby Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Har modtaget en sengerand i dåbsgave som er blevet købt på hjemmesiden. Meget kort efter, er den allerede i stykker flere steder, dette har intet med Engby at gøre med producentens fejl. Har derfor s... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har købt et bobles tumlegulv fra butikken via nettet, som skulle gives i dåbsgave, men får leveret en andens ordre og måtte derfor tage ud og købe en ny dåbsgave i sidste øjeblik. Skrev straks til... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi købte en barnevogn Cybex Priam fra deres butik. Den er desværre gået op i lynlåsen og gået helt i stykker. Butikken kan desværre ikke hjælpe os, da den lige akkurat er udløbet de 2 års garanti. Jeg... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg plejer egentlig ikke at skrive anmeldelser, jeg er dog bare så overrasket over hvor dårligt omtale butikken har fået herinde, idet jeg i dag oplevede en fantastisk service og hurtig betjening.... See more

1. Baby Store

Information provided by various external sources

Stor butik på Vesterbro med salg af barnevogne, legetøj, børnetøj og udlejning af udstyr.

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Skøn butik

Jeg handler altid ting og tøj til min datter i Engby, der er et godt stort udvalg og rigtig sødt personale der altid er klar til at hjælpe... Super service...
Kan kun anbefale Engby barnevogne

October 9, 2013
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Super god stemning her, og kvalitetsvarer i top

Jeg kommer regelmæssigt hos Engby barnevogne, da de har et lækkert sortiment af kvalitets legetøj og børnetøj. Her er en dejlig afslappet stemning, med nærværende personale. Altid smil og en frisk bemærkning. Der kan være lidt ventetid ved kassen, men da forretningen altid er rimelig fyldt med kunder og personalet går rundt og servicere og svarer på spørgsmål om varene, så går det nok.

October 8, 2013

Elendig kundeservice!

Køb ikke noget her!!! Elendig kundeservice!!
Har oplevet at de talte grimt om en kunde lige efter hun var gået. Er også selv blevet talt grimt til. Vi købte en barnevogn hos dem, hvor de efterfølgende prøvede at opkræve flere penge af os - og ikke ville udlevere vores barnevogn selv om det var i strid mod loven. Vi prøvede at gå i dialog med bestyreren, men hun ville aldrig returnere vores opkald. Vi overvejede at kontakte en advokat, men havde brug for barnevognen til vores nyfødte. Hold jer langt væk!

October 7, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service og tone i butikken

Vi købte vores Kombivogn hos Engby barnevogne. Min oplevelse er at medarbejder taler uacceptabelt grimt til hinanden og kunderne. Det samme gentog sig da vi efterfølgende skulle have vognen på værksted, var de helt urimelige.
Jeg kan på ingen måde anbefale denne butik.

September 23, 2013

Elendig kunde- og reperationsservice

Vi købte en emmaljunga kombivogn med alt tilbehør hos Engby, efter få måneder gik bremsen i stykker, så vognen ikke kunne køre. Vi fik den repareret under garanti. Efterfølgende skete det samme 4 gange, hvor jeg til sidst henviste til at man kunne få den ombyttet hvis den samme del gik i stykker 3 gange. Jeg fik den besked, at vognen ikke blev produceret mere netop pga de defekte bremser, men eftersom vognen nu var 2 år gammel, skulle vi betale for fejlen selv. Det gjorde vi en gang, men herefter blev det for besværligt med en vogn der hele tiden var til reparation, med endnu en nyfødt baby. Vi endte efter mange klager med at smide vognen ud. Ingen forståelse fra butikken.

May 17, 2013
Advertisement

God betjening

Fin rådgivning omkring køb af kombivogn (Mountain Buggy)Kompetent personale og god placering (parkering mulig). Endte med at komme retur og købe autostol som viste sig at være på tilbud :-)

August 2, 2012

Take a closer look