Verdens dårligste app - kan ikke køre om aften , hvorfor står bare og snurre . Kan man virkelig tillader sig fra offentligt side at lade som ingenting .
See what reviewers are saying
Hvorfor kræver denne app at man har mindst Android 11? Andre lydbogs- og ebogsapps kræver mindre og virker desuden bedre. Jeg har lige afinstalleret e-reolen på min"gamle" telefon med android 10. Den... See more
Den eneste grund til det stadig findes, er pga det offentlige stadig bliver ved med at smide penge efter det. Ufatteligt det ikke er blevet lukket ned for langt tid siden. Lad være med at bruge energi... See more
Ereolen fungerer ikke optimalt Jeg har nu brugt over 1/2 time på at genlåne en blå titel, og finde frem til hvor jeg var nået til. Har desuden flere gange oplevet at bogen starter forfra, når man s... See more
Written by the company
eReolen er de danske folkebibliotekers landsdækkende tilbud med e-bøger, lydbøger og podcasts fra mere end 700 danske forlag. På eReolen finder du et stort udvalg af skøn- og faglitterære e-bøger og lydbøger for både børn og voksne - primært på dansk. På eReolen vægter vi vores formidling højt - med håbet om at kunne inspirere dig til nye læseoplevelser. Du kan tilgå bøgerne på hjemmesiden www.eReolen.dk eller du kan downloade eReolens app både til iOS og Android. Med dit almindelige bibliotekslogin har du adgang til alle eReolens tjenester.
Filmbyen 27, 8000, Aarhus, Denmark
- ereolen.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Login-problemer
Evig og altid problemer med at logge ind.
Lige meget på hvilken platform man forsøger.
Bruger meget Audible's app., og det virker bare.
Der må godt nok sidde et udvikningshus med røde ører, efter at have haft ringerne langt nede i den offentlige kasse.
Og få nu kigget på det brugervenlighed... Hvorfor skal der 3 klik til, for at starte en lydog... Det giver jo ingen mening.
😖😖😖😖😖 kan IGEN ikke logge ind 😖😖😖😖 - vil bare så gerne læse i min lånte bog!!
Hvorfor bliver login-problemet ikke fixet?
Potentiale, men halter langt efter.
Jeg har læst de fleste anmeldelser på eReolen og de dækker over de samme problemer, som jeg.
Det største problem, jeg har lige pt. er login. Dette kan være ret så provokerende, at man får en
besked som 'Fejl forkert login eller pinkode', når man har tastet den ind, flere gange for at bide sig selv
sikker på, man har tastet rigtig. Ganske rigtig, er et kæmpe sikkerhedsfejl på eRealon, der gør at man ikke er i
stand til at logge ind 80% af tiden. Hvilket virkelig er en skam, for ideen er jo god nok. Dog synes, jeg også
hjemmesiden mangler de mest populære eBøger med mindre, man kigger ind forbi eReolen Global.
Jeg ved ikke om det har noget at gøre med at bogen er optaget, men siden der hverken står noget som helst, går jeg ud fra
at de simpelthen ikke har den liggende. En skam at se bøgerne forsvinde, når man er gået i gang med en bog serie.
Loginproblemer.
Bedst som man tror man skal læse sin bog, kan man ikke logge ind.
Det er frustrerende og en daglig irritation.
Hvorfor gør man ikke noget ved det?
Ualmindelig håbløs
Offline brug af Ereolens app på android, er aldeles håbløs. Hver gang jeg stopper og starter afspilningen igen, starter appen et helt andet sted og jeg skal så spole frem og tilbage for at finde det sted, hvor jeg stoppende. Er det mon fordi appen er gratis at man skal finde sig i disse fejl? Har flere gange gjort opmærksom på fejlen, men for blot af vide at jeg skal hente en ny version til android!!!! Jeg tror jeg går tilbage til bøgerne igen.
Håbløs
E-reolen kan ikke bruges på Android efter seneste opdatering i december.
Bare ringe!
alt for dårlig
Flere gange om ugen kan man ikke komme på ereolen, og dermed ikke læse de lånte ebøger.
For dårligt at der ikke bliver gjort noget for at afhjælpe problemerne.
Helt urimelig dårlig
Når man tænker på at alle danske biblioteksbrugere nødvendigvis må benytte Ereol app'en hvis de vil låne ebøger, så er det en skandale, at den er så fyldt med fejl, som tilfældet er. Hvis man tvivler på at det står dårligt til, kan man læse vurderingerne på google play.. Over halvdelen giver kun en stjerne ud af fem mulige. Det et meget dårligt !
Sammenlignet med problemerne med at bruge Rejsekortet , er e-reolen mange gange dårligere. Hvorfor bliver der ikke gjort noget ved problemerne ?
Dårlig information
App'en har virket rimelig for mig, men det er under al kritik at forlag uden varsel bare kan trække lydbyger tilbage, således at hvis du er gået igang med en serie af 4-6 bøger, risikerer du at du ikke får slutningen. Dette bør Ereolen gøre opmærksom på med store bogstaver ved alle serie-bøger.
Uacceptabelt meget nedetid !!!
Faktisk en ok app til lydbøgerne, bare ærgeligt den kun virker hver 4 gang man skal bruge den.. Utroligt man kan ligge sådan noget bras online..
Godt program og app, men for mange fejl og ingen support/service
Har brugt ereolen i nogle år, men var mest tilfreds helt i starten, hvor der aldrig var fejl. Efter sammenlægning med EBIB oplever jeg fejl, hver uge, og tit de samme. Har oplevet gentagne gange, ikke at kunne låne en reserveret bog, når den er klar til udlån - tiden udløber så, og ventetiden er så spildt, og man kommer bag i køen. Især ved helt nye bøger/udgivelser, er det meget frustrerende, at få beskeden Ukendt fejl eller Titlen kan ikke lånes, prøv igen senere, og så udløber tiden bare. App'en er også rigtig tit i fejl, så den smider dig af, og så kan der gå dage, inden login virker igen. Oplever også tit både på pc og ipad, at der midt i en bog, når man bladrer kommer en fejl side. Der er heller ingen god support, enten hører man ikke noget, eller hvis man gør, så er det efter 5-10 dage, og der er ikke hjælp at hente, hvis reservation udløber pga programmets/app'ens fejl, det var der ellers engang i starten, hvor man så fik sin lånemulighed igen, når fejlen var rettet. Er ellers glad for app'en - det er nemt og dejligt at kunne læse bøger gratis, der er mange titler, men desværre kommer der alt for sjældent nyheder, der også er nyudgivelser, så når man har læst det meste af sin interesse, så er ventetiden på nyt alt for lang. Den gode søgefunktion fra PC savnes også meget i app'en
Skod bras Lo** det kan ikke blive værre
NU MÅ DET DA SNAR HØRE OP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu er serveren nede igen igen igen.
Det er typisk for "Staten" næsten alle EDB systemer der bliver købt på skatteydernes regning er ubrugelige, Amanda Polsag og mange andre.
Skrevet for 3 dage siden, og nu er den nede IGEN IGEN.
Nede igen efter 12 dage
Dag 13, nede igen
dag 16 nede igen
Det er 6 gange på 16 dage
Hvis man bare kunne hente bøgerne som i gamle dage, så slap man da for nogen af problemerne ØV ØV
Ubrugeligt
Utroligt at de ikke engang understøtter de gængse e-bogslæsere der er på markedet (fx Kindle), samt at man som windows phone / PC bruger er nødsaget til at læse på sin computer, da der ikke findes en app til WP.
Dette er virkelig en om'er, og var utvivlsomt ikke gået i en ikke-offentlig financieret virksomhed!
Virker ikke på LG G tablet ELLER på en pc
Mage til uprofessionelt håndværk skal man lede længe efter.
Appen lukker automatik ned, når jeg vil åbne nogle faner, inklusiv min profil. Den lukker også ned, når jeg vil noget andet. Og på en computer, kommer selve siderne til de lånte bøger aldrig op. Siderne forbliver hvide.
Skandaløst
Har bøger der ikke kan downloades, opdateringer af app'en der ikke virker, en under middel læser og sidst men ikke mindst en uduelig support.
eReolen Helt utrolig dårlig servise
eReolen foreskriver at tablet m.m. skal have Android 4,4 for at kunne hente lånte bøger ind så de kan læses off. line, derfor har jeg anskaffet en sådan. Deres AP til dette virker ikke. og det lokale bibliotek har prøvet at hjælpe mig, men de kunne heller ikke. Prøv at se anmeldelser på disse sider. Man kunne få den tanke, at dette gøres bevidst for at tilgodese bogbranchen, men sådan er det forhåbentlig ikke. Men hvorfor lave noget der er så ringe?????
Udvalg halter
Det er godt at kunne læse de gode bøger, omend udvalget godt kunne være langt, langt større. Men man må jo sige at gratis er billigt - og godt at de har Maigret mf
Super fint og nyttigt når det virker
Hvis mit Netflix virkede ligeså sjældent, ville jeg opsige det med det samme og kræve pengene retur. Helt ærligt kan det være så svært, at have en tjeneste kørende stabilt. Jeg er super glad for tjenesten, da jeg bruger det til skole brug. Har ipad men så tit den melder fejl koder eks. 114
Ubrugelig
Desværre kan der ikke gives minusstjerner. Virker overhovedet ikke.