Den eneste grund til det stadig findes, er pga det offentlige stadig bliver ved med at smide penge efter det. Ufatteligt det ikke er blevet lukket ned for langt tid siden. Lad være med at bruge energi... See more
See what reviewers are saying
Hvorfor kræver denne app at man har mindst Android 11? Andre lydbogs- og ebogsapps kræver mindre og virker desuden bedre. Jeg har lige afinstalleret e-reolen på min"gamle" telefon med android 10. Den... See more
Hvorfor er det SÅ svært at logge på eReolen om aftenen!? Hver aften! Tilbagespoling er ret bøvlet. eReolen trænger i den grad til en opgradering!
Ereolen fungerer ikke optimalt Jeg har nu brugt over 1/2 time på at genlåne en blå titel, og finde frem til hvor jeg var nået til. Har desuden flere gange oplevet at bogen starter forfra, når man s... See more
Written by the company
eReolen er de danske folkebibliotekers landsdækkende tilbud med e-bøger, lydbøger og podcasts fra mere end 700 danske forlag. På eReolen finder du et stort udvalg af skøn- og faglitterære e-bøger og lydbøger for både børn og voksne - primært på dansk. På eReolen vægter vi vores formidling højt - med håbet om at kunne inspirere dig til nye læseoplevelser. Du kan tilgå bøgerne på hjemmesiden www.eReolen.dk eller du kan downloade eReolens app både til iOS og Android. Med dit almindelige bibliotekslogin har du adgang til alle eReolens tjenester.
Filmbyen 27, 8000, Aarhus, Denmark
- ereolen.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Bliver ved med at blive smidt af
Bliver ved med at blive smidt af. Ringe app, men hvad kan man forvente, når det er statsligt/kommunalt

Reply from eReolen
hvorfor er der konstant noget galt med…
hvorfor er der konstant noget galt med erolen , har lige været på ferie og kUNNE ikke FÅ EN ENESTE KONTAKT TIL AT LYTTE...MØG APP.

Masser af bøger
Masser af bøger, når den virker. Virker ofte ikke sammen med gps apps, logger spontant af og ved stort set hver eneste opdatering går noget galt de kommende dage. Virker som et bevidst valg at man vil nedlægge denne skatteyderbetalte app. I kan man slet ikke logge ind, hvor er det dog udueligt.

Igen log-in problem
Min seneste oplevelse er at jeg overhovedet ikke kan logge ind med bibliotekernes fælles login. Jeg kan så selvsagt heller ikke logge ind på mit bibliotek med CPR/MitID og pin-kode. Har ellers i nogle måneder haft stor glæde af at kunne læse e-bøger via eReolen. Senest: Log-in er nu igen muligt, efter cirka 8 timer, så jeg har øget antallet af stjerner til 4, da eReolen er alle tiders tilbud.

Er uforudsigelig og dårlig:(
Er uforudsigelig og dårlig (den har også et meget småt udvalg af bøger og lydbøger)

Reply from eReolen
Jeg har downloadet App og venter...
Jeg har netop downloadet Appen og vil gerne i gang med at høre lydbøger.
Det er nu mange dage siden at jeg har reserveret den og det giver ikke rigtig mening at man skal vente (kan forstå med en fysisk bog der skal hentes hjem). Hvis man kun har 3 lydbøger, kan den jo bare tælle ned og man skal vente derefter med at adgang til flere.

Reply from eReolen
Bliver logget af og kan så ikke logge på igen
Det sker så mange gange, at jeg bliver logget af og når jeg så logger på igen, kommer det frem,at der er sket en fejl. Så skal der gå nogle timer, inden det kan lykkes igen. Ved godt at det er gratis, men mega irriterende, at det skal være så besværligt.

Reply from eReolen
Jeg oplever temmelig ofte at jeg skal…
Jeg oplever temmelig ofte at jeg skal logge ind påny/afinstallere app og starte forfra. Nogle gange 3 7 gange på et døgn.

Reply from eReolen
Man kan altid ønske sig mere
Man kan altid ønske sig mere, bedre eller anderledes. Jeg er glad for den gratis service i tilbyder. Bruger flittigt jeres app til lydbøger. Hører mange af klassikere
Jeg ville ønske i havde engelske titler med engelsk oplæsning, men det er nok for dyrt og konkurrencevridemde - Hva ved jeg.
Jeres offline løsning virker ikke altid optimalt uden adgang til internettet - det er pænt øv, derfor 4 stjerner.

Dårlig tjeneste
Dejligt, med gratis læsning/lytning. Det er der jo også på det fysiske bibliotek. Med eReolen er det dog irriterende, at man ikke kan slette et lån, og kun kan låne tre lydbøger ad gangen. Så må man pænt vente en måned, før man må låne igen.
Man kan selvfølgelig altid låne en Blå Titel, som er så smækfyldt med oversætningsfejl, forkert udtale og tryk på forkerte ord, så man har svært ved at få mening ud af bogen🙄

Elsker ereolen
Elsker ereolen. Er bare så glad for den, bruger den hver dag. Tak. Tak. Tak.
Jeg vil blive endnu gladere, hvis det bliver muligt at afspille i en hastighed fx 0,9 og 0,8.
Nu kan man afspille i 0,75 og 0,5 og det tror jeg faktisk ikke der er nogen der kan bruge til noget. Så please.

Reply from eReolen
Jeg har ikke kunnet logge på via app i…
Jeg har ikke kunnet logge på via app i meget lang tid. App lukker ned igen med det samme, når ikke til login siden.

Reply from eReolen
Fungerer næsten altid for mig
Fungerer næsten altid for mig. Der er masser af bøger, som jeg har lyst til at læse/lytte til - og så er det gratis!

Reply from eReolen
Appen virker dårligt,bliver logget af
Appen virker dårligt,bliver logget af, svært at komme på igen.
Blå Lydbøger utidssvarende, dårligt at der er begrænsninger på nyere Lydbøger

Reply from eReolen
Denne app kan være frustrerende
Hører lydbøger på eReolen i bilen det er super når det virker, men appen skal tit genstartes hvis bilen har været slukket.
Appen skal tit genstartes hvis den har været på pause mens en anden app har været brugt. Nogle gange kan man ikke logge ind i en hel dag, og så virker den pludselig igen - ingen info om driftsforstyrrelser.
Det virker som om at den trænger til en opdatering.

Jeg elsker EReolen MEN
Jeg elsker EReolen. Og jeg elsker at lytte til bøgerne. MEN jeg elsker ikke at jeg skal høre de samme bøger flere gange, fordi jeg kun kan låne fire stk på en måned så jeg er nødt til at vente på i trækker dem tilbage før jeg kan låne nyt. Jeg er lidt ærgerlig over jeg ikke kan aflevere de bøger jeg låner tilbage, som man jo faktisk kan på et fysisk bibliotek og derefter låne nogle nye. Vi er jo nogle der har svært ved at fragte os fra A-B 🤔

Reply from eReolen
For det meste er jeg meget begejstret
For det meste er jeg meget begejstret. Det er nemt at låne og nemt at læse på tabletten. De blå bøger, som betyder at jeg kan læse flere end de tre, er en gave. Dog har jeg to kritikpunkter, den ene er, at indimellem bliver jeg logget af og kan ikke komme på igen. Den anden er manglende korrektur på bøgrne og indimellem dårlig oversættelse af udenlandske bøger.

Ærligt talt!
Ærligt talt, hvor mange gange skal man lige logge sig ind på en måned.
Og - hvis man elsker, at læse kan man så absolut ikke nøjes med 3 lån om måneden. Er der en rimelig forklaring på, at man ikke kan "aflevere" bøgerne, når man har læst dem færdig, og så kan låne så mange man har lyst til. Har svært ved at se, hvorfor der skal være sådan en begrænsning på noget vi betaler til, hver eneste dag? Det må blot være et spørgsmål om, at få reguleret appens muligheder. Forunderligt, hvis det spørgsmål ikke er kommet op noget før, også i udviklerens hoved.

Reply from eReolen
God - men mangler en funktion
Er rigtig glad for at bruge den... Fungere så fint, men jeg mangler virkelig en funktion. Det er frustrerende at man ikke kan aflevere en bog når den er læst færdig. Har man læst sine 3 låne bøger på 7 dage kan man vente 3 uger før man må låne nyt. Det et frustrerende og det må I gerne endre på. Så man kan aflevere en lånt bog og låne en anden istedet...