eReolen Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Den eneste grund til det stadig findes, er pga det offentlige stadig bliver ved med at smide penge efter det. Ufatteligt det ikke er blevet lukket ned for langt tid siden. Lad være med at bruge energi... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hvorfor kræver denne app at man har mindst Android 11? Andre lydbogs- og ebogsapps kræver mindre og virker desuden bedre. Jeg har lige afinstalleret e-reolen på min"gamle" telefon med android 10. Den... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hvorfor er det SÅ svært at logge på eReolen om aftenen!? Hver aften! Tilbagespoling er ret bøvlet. eReolen trænger i den grad til en opgradering!

Rated 2 out of 5 stars

Ereolen fungerer ikke optimalt Jeg har nu brugt over 1/2 time på at genlåne en blå titel, og finde frem til hvor jeg var nået til. Har desuden flere gange oplevet at bogen starter forfra, når man s... See more

Company details

1. Library

Written by the company

eReolen er de danske folkebibliotekers landsdækkende tilbud med e-bøger, lydbøger og podcasts fra mere end 700 danske forlag. På eReolen finder du et stort udvalg af skøn- og faglitterære e-bøger og lydbøger for både børn og voksne - primært på dansk. På eReolen vægter vi vores formidling højt - med håbet om at kunne inspirere dig til nye læseoplevelser. Du kan tilgå bøgerne på hjemmesiden www.eReolen.dk eller du kan downloade eReolens app både til iOS og Android. Med dit almindelige bibliotekslogin har du adgang til alle eReolens tjenester.

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

15 reviews in the last 12 months

Write a review

Kø i 6 måneder til lydbog. 46 timer til at låne

Jeg har været i kø i 6 måneder til en lydbog. Lørdag d. 2. juli kl. 12.56 kom der en mail om at lydbogen kunne reserveres. Den skulle lånes senest mandag kl. 10.55, og det nåede jeg ikke.

Hos support fik jeg at vide, at man skal låne lydbogen indenfor 48 timer - ellers ryger man ud af køen og må starte forfra. Der er så reelt kun tale om 46 timer og det gælder også weekender og helligdage.

Det giver ikke mening at man skal tjekke mail hver dag i et halvt år inkl. weekender og helligdage for at låne en lydbog.

Nu kan jeg så læse herinde at systemet heller ikke fungerer, så måske skulle man bare finde et andet sted at låne lydbøger.

July 8, 2022

eReolen virker ikke.

Dårlig oplevelse med eReolen. Den afbryder oplæsningen hver 10 minut. Derefter er det nødvendigt at opstarte igen. Ingen hjælp at hente hos support. Undersøger alternativer.

June 23, 2022
Rated 4 out of 5 stars

EReolen for 4 stjerne .for godt koncept men heraf bibliotekerne lyder også en kæmpe kritik.n

EReolen for 4 stjerne .
For at være sød og god engang .

Jeg hørte en gang lydbog på eReolen men på en 2018 skulle jeg til Berlin og siden da har jeg ikke brugt eReolen til min store ærgrelse for det er lækkert med gratis indhold .

Men det så også der den stopper.netop fordi det er gratis indhold er det sværer for bibliotekerne at måle sig med andre bogapper .

Jeg fandt ud af at når jeg er typen der gerne ville høre bøger og have den med på rejsen prøvede jeg nu forskelige apper blandt andet politikkens der idag hedder Saxo og endte med Mofibo .
Som jeg aldrig i mit liv har fortrudt at jeg betaler til.

Fordi de for den på udgivelsedatoen .
På eReolen kan du se at de for materialet men de for den først måneden efter .
Så har man jo ligesom nået at høre den på Mofibo.

Så hvis du er lydbogssluger skal du købe Mofibo der ligenu er denmarks bedste online bogapp på dansk indhold .

Selvom BookBeat stor som nummer et er den kun stor på udenlandsk indhold .

Køb Mofibo.

Eller hvis i er født med et syndrom der gør at man har læsevanskeligheder prøv nota Mofibo og nota er ligenu den bedste kombination på markedet.
Mofibo har bøger til tiden .

Nota kan købe rettighederne til de lydbøger som ikke kommer på forlagene.

Og derfor er nota muligheder for handicappede med læsevanskeligheder at kunne forslå en bog på nota som du har fået af vide af forlaget ikke laver som lydbog .
Så opkøber nota rettighederne til lydbogen og får den lavet på notas produktion.

Jeg giver eReolen 4 stjerne fordi konceptet er fint og jeg jo godt ved hvorfor eReolen ikke kan det samme som Mofibo .

Men her er en opfordring til bibliotekerne og dem der sidder i forvaltningen af pengene
Hvis i nogensinde regner Med at være konkurence dygtigere kunne i så finde på at droppe hvor mange lån du har og så finde på at få bøgerne når de udkommer .
Er forslag kunne være hvis nota køber eReolen .
Eller at eReolen købte aktier i nota
Så nota ejede 60 procent og EReolen ejede halvtreds
Det ville gøre begge apper bedre .

Det som nota er beholder man det med at nota kan lave en bog som ikke bliver lavet som lydbog .

Og så kan man måske sige at eroeloen brugere skal have lov til at kunne logge sig på bibliotekernes forlagenes lydbogs indhold ubegrænset og så dem der var handicappede havde adgang direkte til Helle nota app på ubegrænset brug .
Men eReolen brugere der blev overflyttet til nota kun ret til ubegrænset forbrug af biblioterkenes indhold og nota egne produktioner må brugere få adgang til Max 5 lån af bøger om måneden .

Grunden er jo at staten ikke bruger penge på eReolen og har man ikke penge kan man ikke konkurer .

EReolen burde slå sig sammen med nota og så ville appen automatisk blive bedre og så skal de kunne gøre sig konkurence dygtige med andre apper med gratis indhold .

Jeg ville godt have at dem der står for budgetter Tim eReolen og nota måske overjer dette og hoster flere penge i kassen fra staten .

Det ville gøre eReolen konkurence dygtigste og kun gøre nota større og bedre og stadig bedre Handicapede fordi de for ubegrænset afgang til nota egen produktionsindhold .
Hvor bruger der ikke handicappede kan få fuld afgang til eReolen bøger og lyd men kun kan have 5 lån af nota egne produktions lydbøger om måneden .

Kan godt lide eReolen og nota da selve forfatteren for flere penge og det er gratis
Så fordi vi bor sådan et land som denmark .
Men det ændre ikke noget ved at jeg stadig brugere Mofibo og nota og ikke eReolen og nota .

Mvh en glad gammel bruger af eReolen.
Men her har i jo svaret som i nok godt ved hvorfor folk ikke brugere jer .

Men som i ikke selv kan gøre noget ved fordi det ligger højere op i er ministerie der uddeler penge

June 20, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Piv ringe app og support

Da jeg har hemmelig adresse, skulle jeg have hjælp fra kommunen til at oprette en bruger. Allerede efter en uge virker mit login ikke, jeg både ringer og mailer til support, som beder mig ringe til kommunen igen ang kommune nummer som ved oprettelse - ellers ved support ikke hvad der er galt. Kommunen bekræfter at alt er som det skal være, så jeg må åbenbart bare undvære en bruger på eReolen, grundet elendig support der ikke kan finde fejlen i deres egen app. På mail henviser support til telefonisk henvendelse, på telefonen siger de at de ikke kan hjælpe, da de ikke kan regne fejlen ud. Tak for “supporten”

February 11, 2022

(Ikke) Gratis Men (langt fra) Godt

Jeg har nået at læse samtlige anmeldelser om eReolen og jeg venter stadig på, at min webbrowser logger mig ind på siden. Ret bekymrende når jeg kan læse at en bruger anbefaler webbrowser fremfor app netop fordi app er lang tid om at loade ind… Ser man bort fra de fuldstændigt ubrugelige, infantile og helt igennem ukomiske kommentarer og holder sig til de der rent faktisk omhandler eReolen er det ikke det kønneste billede der fremstår. Det er som om man her i landet, fra politisk side, har en holdning om at bare det er gratis så må det godt være r.. elendigt. Nu er der som bekendt intet i denne verden der er gratis Og tro mig vi betaler for denne side (bare via skattefar) så selvom der er en der foreslår at lade den være brugerbetalt så er den det på sin vis allerede. Hvilket går det endnu mere beskæmmende at l….. ikke virker!!! Jeg loggede ind første gang kl 8.56 og kl 9.02 loggede jeg ud og ind igen eftersom der intet skete. Jeg loggede ind igen 9.03 og nu er kl 9.17(!!) mens jeg skriver denne anmeldelse på min tlf og kan konstatere at der på webbrowser stadig står “Vent venligst…” mens en blå cirkel kører i… ja cirkler…. Stadig ikke lykkedes at logge ind. Tager vi den helt igennem ubrugelig teknik ud af ligningen og kigger på indholdet er det i sig selv heller ikke det vilde at råbe hurra over. Dog ærgerligt at jeg åbenbart ikke kan få læst min bog færdig derinde.

December 7, 2021

jeg døde

min lærer sadge at jeg skule læse men så døde min ven af powerade og så faldt han dødt på mig og han vejer så meget at jeg flyver ud a vindet og dør

October 26, 2021

Ikke imponerende!

Jeg kan ikke låne nogle bøger overhovedet i dag (27. sep. 2021). Der kommer bare en hvid, tom bjælke frem, når jeg klikker på ‘lån’. Og der er ingen fejlmelding at se nogle steder. Ikke imponerende 😩.

September 27, 2021
Rated 3 out of 5 stars

Ødelagde min dag.

Anbefales ikke. Fik en meget upassende reklame om lesbisk porno. Det er lidt svært at læse når man skal se på sådan et par smukke nøgne tøser. Det var nu meget forfriskende må jeg indrømme.

May 18, 2021

Meget godt

Meget godt
Men de bruger procent til sidetal. Nu ved jeg ikke vår jeg er, EEE.

April 12, 2021
Rated 1 out of 5 stars

giver "fejl" som ikke er korrekt.

Min datter har Ereolen go! Selv om hun kun har lånt 1 ebog bliver den ved med at sige, at hun har overskrevet lånet (som er 3). Da jeg ringede til support sagde de blot "det ved jeg ikke". Ok- hvem skal så vide det. De sagde, hun kunne prøve at logge ind med bibliotekslogin. Men det virker ikke. Jeg håber ikke, at det er noget skolen bruger penge på. Min datter sagde, at dansklæreren var så træt og siger det er det samme bras i skolen.

March 27, 2021

Ereolen fungerer ikke optimalt

Ereolen fungerer ikke optimalt

Jeg har nu brugt over 1/2 time på at genlåne en blå titel, og finde frem til hvor jeg var nået til. Har desuden flere gange oplevet at bogen starter forfra, når man skal ind at lytte videre på sit lån. Dette er virkelig ikke iorden og meget irriterende for brugerne. Men bortset fra ovenstående, er jeg meget taknemmelig for denne skattekrone betalte borger service 🍀

March 24, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Elendigt produkt skyldes elendige udviklere

Ereolen går konstant ned på min mobiletelefon efter opdatering januar 2021. Kontakt med support viser, at udviklerne er fuldstændig ligeglade. De kommer med affejende svar og interesserer sig ikke for kommentarer om problemer.

February 6, 2021

FIKS

du kan ikke komme ind på bøgerne og l-o-r-t-e-t virker ikke.
i burde også skaffe nogle bedre bøger for valgmulighederne er ikke noget råbe hurra for.

January 22, 2021

Take a closer look