Jeg bestiller nogle Lene Bjerre røgfarvet glas, som ligner en 2. Sortering, eller af en værre sortering. Der er næsten intet af den røgeffekt i de glas jeg har fået tilsendt, sammenlignet med 8 a... See more
Company replied
Ekstraordinær service. Jeg bestilte en sofa og en lænestol og fik hurtigt besked om levering indenfor et 4 timers vindue, som jeg allerede synes er bedre end hos andre møbelforretninger. Morten fr... See more
Company replied
Virkelig fin og god service Jeg havde bestilt to urtepotteskjulere Desværre var den ene gået i stykket under transporten Jeg kontaktede kundeservice og 2 dage senere fik jeg leveret en ny Vil... See more
Company replied
Jeg er super tilfreds med ES Furniture!! Super god kundeservice (hjælp og vejledning), super hurtig levering og generalt super god service. Har købt 4 stk. Celina spisestuestol i Dusty Rose og guld... See more
Company replied
ES Furniture er en online shop som tilbydes et bredt udvalg af kvalitets møbler og boligtilbehør fra mange forskellige brands som f.eks. Cozy Living, Bloomingville, Nordal og mange flere.
Byåsen 3, 3660, Stenløse, Denmark
No recent history of asking for reviews
Meget tilfreds med det leverede glasbord.
Meget fin service, at vi blev ringet op samme aften, idet vi troede vi manglede nogle monteringsskruer, som vi imidlertid havde fundet. Flot service en fredag aften.

Reply from ES Furniture
Jeg bestilte 2 puder fra cozy living. Desværre var der en fejl i stoffet på den ene og lynlåsen var i stykker. Jeg talte med Nina Es Furniture og dagen efter fik jeg leveret et nyt pudebetræk. Fantastisk service.!

Reply from ES Furniture
Super service!! Bestilte en bambus sofa og fik et opkald samme dag vdr. en lyn-levering, da nogen fra virksomheden alligevel skulle forbi det område jeg bor i! Det gjorde mig så glad og havesofaen er alt vi håbede på!

Reply from ES Furniture
Udelukkende roser herfra. Overskueligt, venligt, kommunikerende og positivt.
Vi er superglade for vores nye smukke bambussofa.
🌹🌹🌹
Kh
Berith

Reply from ES Furniture
Virkelig fin og god service
Jeg havde bestilt to urtepotteskjulere
Desværre var den ene gået i stykket under transporten
Jeg kontaktede kundeservice og 2 dage senere fik jeg leveret en ny
Vil helt sikkert handle her igen
Mvh Helle Pedersen

Reply from ES Furniture
Hurtig levering og rigtig god service! Tak!

Reply from ES Furniture
Jeg ringede og bestilte en solseng. Nina var meget informerende omkring alle mine spørgsmål og jeg kunne få lov at afhente varen på deres lager med det samme.
God og venlig service.

Reply from ES Furniture
Vi fik en rigtig god service! Vi havde købt et vitrineskab, hvor lågen efter et par måneder begyndte at blive skæv. Da det ikke kunne laves, fik vi uden problemer ombyttet skabet til et nyt.
Dejligt med et firma, der uden tvivl gerne vil give den bedste service :-)

Reply from ES Furniture
Modtog en puf i forkert farve, es furniture kom selv og hentede den, hvilket var fint og en ny blev bestilt i rigtig farve. Denne er nu kommet, men er defekt - og jeg ønsker at ophæve handlen. Jeg får besked om at returnere den i original emballage, hvilket ikke er muligt, da denne er klippet op for at åbne varen. Dette meddeler jeg firma, får besked på at det er mit ansvar at returnere varen forsvarligt indpakket. Jeg ved ikke hvor mange der ligger inde med store plast ruller samt pakketape til at pakke en meget stor vare ind - men synes det er så ringe kundeservice - når fejlen ene og alene er firmaets ( leverandør) - og det er anden gang jeg får leveret en fejl vare.

Reply from ES Furniture
Simpelthen den bedste service jeg har oplevet. De skaffede min længe ønskede lampe hjem. Brugte tid på at finde den. Fik pakken allerede dagen efter de sendte den.. Super oplevelse

Reply from ES Furniture
Lækre produkter, lynhurtig levering og meget venlig service.

Reply from ES Furniture
Helt fantastisk service - Kan klart anbefales at handle der :)

Reply from ES Furniture
Kan kun give min bedste anbefaling. Varen pakket forsvarligt ind. Kort leveringstid :)

Reply from ES Furniture
De får fuld hus af mig. Hurtig og sikker handel kan kun anbefale dem.

Reply from ES Furniture
Super hurtig ekspedition og levering. Forsvarligt indpakket. Er super tilfreds.
Ikke så meget at sige end at det var en god handel, eneste minus var pakkeaflevering, men det har intet med ES furniture, vil anbefale dem at bruge et mere prof. firma (dog ikke post Danmark)

Reply from ES Furniture
Jeg bestilte en Zenza lampe fra ES furniture tilbage i oktober. Jeg glemte at skrive en anmeldelse og det syntes jeg de fortjener. Der var dele af min lampe der har en lille fabriksfejl, de sendte en ny del uden diskussion, super service og er meget tilfreds :-)