Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Eindelijk een bedrijf wat echt te vertrouwen is

Ik vond het best spannend om hier te bestellen ondanks de vele positieve reviews, maar ik kan inmiddels met 100 procent bevestigen dat dit echt een geweldig bedrijf is. Wat ben ik blij dat er nog mensen bestaan, dit bedrijf verkoopt geen rotzooi maar alleen pure kwaliteit. De laptop die ik kocht ziet er werkelijk waar als nieuw uit en is ook super snel, alles werkt perfect en ik ben er ontzettend blij mee! Ik wil jullie bedanken, ik ga vanaf nu jullie onthouden en vaker bestellen/andere mensen ook aanraden

March 5, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Estunt heeft naast goede prijzen ook…

Estunt heeft naast goede prijzen ook zeer vriendelijke medewerkers. Ik heb hier vaker artikelen besteld en ben elke keer goed geholpen.

Mijn producten zijn snel en veilig verstuurd. Top werk mannen!! Dank jullie wel. En tot snel!

Mvg Ceylan

December 11, 2025

Goede prijs, goede service

Goede prijs, snel verzonden.
Bij de levering bleek één artikel te ontbreken. De klantenservice reageerde erg snel en stuurde het ontbrekende artikel direct op.
Alle artikelen voldoen aan de omschrijving en werken goed.

October 3, 2025

Uitstekende klantenservice

Hier een HP mini gekocht, voor een leuke prijs.
Apparaat was inderdaad in nieuwstaat, alleen was er een duidelijk tikje te horen veroorzaakt door het lager van de ventilator.
Na een mailtje naar de klantenservice, gelijk antwoord met de vraag of ik zelf de ventilator wilde vervangen of het apparaat terugsturen, zodat zij het konden doen. Omdat ik al halverwege het installeren / configureren van de PC was en dit voor beiden de meeste efficiënte en snelste oplossing was voor het laatste gekozen.
De volgende dag werd de vervangende ventilator al bezorgd. Er in gezet en probleem opgelost.
Zo kan het dus ook, zeer gewaardeerd. No-nonsens en daadkrachtig.

August 4, 2025

Tweedehands als nieuw

Ik heb een 3-tal tweedehands Dell schermen gekocht die de stempel gebruikt hadden. Om zeker te zijn dat de schermzijde netjes was even via de chat contact gehad. Daarbij is bevestigd dat het scherm netjes is.
Na ontvangst (van subliem goed veilig verpakte schermen) blijken ze er zo goed als nieuw uit te zien.
En ze werken als een zonnetje.
Ik zal zeker nog eens terugkomen als ik weer spullen zoek.
Tweedehands is vaak nog prima zo blijkt wel weer.

July 3, 2025

Geweldige en deskundige service

Nieuwe HP Spectre laptop gekocht. Na installeren nieuwste updates kreeg ik BIOS foutmelding. HP support 8 uur aan de telefoon en de WhatsApp gehad. Zij konden het niet oplossen. Support heeft geen technische expertise en er geen inhoudelijk gesprek te voeren. eStunt heeft de laptop omgeruild. De nieuwe laptop had hetzelfde probleem. EStunt heeft uit zichzelf de ingeleverde computer onderzocht en het probleem opgelost en kon mij dit uitleggen. Estunt is dus geen dozenschuiver maar een bedrijf met expertise die meedenkt met en voor de klant. Dit geeft vertrouwen die ik bij HP zelf verloren was.

September 13, 2024

prima

Paar keer wat besteld voor bedrijf. Was steeds goed en goeie service!

September 1, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Ik ben niet echt heel erg tevreden over…

Ik ben niet echt heel erg tevreden over estunt.

Ik heb hier 2x een bestelling gedaan. Namelijk een Dell XPS 9300 en een Microsoft Surface Pro 4.

Over de levering is niets te klagen, producten worden snel en zorgvuldig verpakt geleverd maar.....

Op de Microsoft Surface PRO tablet stond geen besturingssysteem op. Deze heb ik er zelf op moeten zetten! Maar toen ik hem kreeg gaf hij aan dat er niks om te booten was.....ook zat er een klein defect in het scherm, als je erop tikte zag je een wit kruis waar dus duidelijk kortsluiting in het scherm zat.

De Dell XPS 9300 had heel duidelijk en zichtbare val schade aan de zijkant op de hoek. Ook was de rechter shift knop op het toetsenbord defect. Deze bleef omlaag liggen.

Ook hier weer geen OS tijdens het booten, alleen hier was het helaas niet een kwestie van even Windows installeren want Windows zag de hele SSD namelijk niet! Deze dus eerst moeten vervangen voor een nieuw exemplaar wat mij 60 euro extra koste. Ook de accu heb ik vervangen maar dat was een eigen keuze! De laptop was gewoon erg snel leeg maar daarop ga ik ze absoluut niet afrekenen want ik vind niet dat je mag verwachten voor deze prijs dat zij er nog even een nieuwe accu voor je inzetten, de oude accu deed het ook gewoon, was zeker niet kapot alleen snel leeg en een nieuwe lost dat probleem meteen voor je op.

De defecte SSD en de shift knop die defect is vind ik wel weer een dingetje. Dat moet gewoon getest worden en gewoon goed zijn! De SSD die erin zat was gewoon ook echt kapot.

Uiteindelijk wel een goede laptop van kunnen maken na het vervangen van de SSD en de accu. Ik heb ook meteen de koelpasta van de CPU en de GPU vervangen en dat heeft de laptop wel goed gedaan! Temperatuur was meteen met 6 graden gezakt.

Wat ik vooral aan estunt wil meegeven: Controleer toch jullie producten voor de verkoop wat beter. Ik snap dat we te maken hebben met gebruikte producten maar van sommige dingen mag je toch echt wel verachten dat ze gewoon goed zijn. en ook optische schade daar moet je wel een balans in trekken want er is wel een verschil tussen gebruikerssporen en val schade.

January 4, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Snel geleverd en goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt. Gebruikte laptop met zichtbare gebruikssporen extern maar prima scherm en toetsenbord. Enkele sim (1*16gb) waardoor mindere prestaties maar oke omdat ik toch een upgrade naar 32gb van plan was. Al met al een aanrader!

December 19, 2023

Betrouwbaar en goede service

Refurbished laptop gekocht. Microfoon van de webcam werktte niet dus teruggestuurd. Daarna teruggekregen en na 2 dagen hetzelfde probleem.
Heb een nieuwe uit mogen zoeken met korting. Keurig geholpen door de klantenservice!

January 16, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look