Euromaster Nederland Reviews 149

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Bandenwissel bij Euromaster Utrecht werd kennelijk uitgevoerd zonder te kijken naar de staat van de banden die er op gelegd werden. Auto werd een dag later APK afgekeurd.. op de banden! Een klant onve... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fijne mensen, geven goed advies en komen hun afspraken na, prijs en kwaliteit heeft een goede verhouding. Je kunt vrij makkelijk via de website een afspraak maken, die dan ook staat.

Rated 5 out of 5 stars

Lekke band. Euromaster Wormerveer had geen tijd. Beverwijk wel en ik werd daar door Bob snel, vakkundig en vriendelijk geholpen. Ben al 40 jaar klant bij Euromaster, koop daar al mijn ( winter) banden... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Hebben twee all season banden gekocht bij Euromaster Damsterdiep Groningen. Altijd vriendelijk personeel, goede informatie om tot de juiste keus qua band te komen. Komen hier al 30 jaar met veel p... See more

Company replied

Company details

1. Tire Shop
  2. Car Service

Written by the company

Euromaster Nederland is lid van de Euromaster groep: een netwerk van service- en verkooppunten voor banden en auto-onderhoud. Wij bedienen onze klanten met passie, en garanderen zo een continue, veilige en efficiënte mobiliteit. Op elk moment, waar ze zich ook bevinden en wat hun activiteiten ook zijn, bieden we de juiste banden en het beste voertuigonderhoud, voor de juiste prijs. Dit doen wij altijd op een eerlijke, vakkundige en attente manier. Daarom zijn onze klanten bij ons in goede handen. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt vanuit circa 100 vestigingen. Daarnaast rijden er ruim 150 mobiele bandenbussen, servicebussen gericht op ruitschadeherstel en telematica, pechservicetrucks en mobiele uitlijners rond om klanten op locatie te kunnen helpen.

Contact info

1-star

Replied to 16% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Prettig bedrijf

Prettig bedrijf. Kundige medewerkers.

March 18, 2026

Beste Koos,

Bedankt voor je enthousiaste reactie! Wat fijn om te horen dat je ons als een prettig bedrijf ervaart en dat onze experts hun deskundigheid hebben kunnen laten zien. Met jouw feedback kunnen we onze dienstverlening continu blijven verbeteren.

Rated 5 out of 5 stars

Eenvoudig om een afspraak te plannen.

Eenvoudig om een afspraak te plannen.
Je wordt correct op de afgesproken tijd geholpen.

March 12, 2026

Beste Bockmeulen,

Bedankt voor je positieve review en het delen van je ervaring! Wat goed om te horen dat het inplannen van de afspraak soepel verliep en dat je direct op de afgesproken tijd bent geholpen. Jouw feedback helpt ons om onze dienstverlening continu te blijven verbeteren.

Rated 1 out of 5 stars

Ik ben 1 keer in die zaak geweest

Ik ben 1 keer in die zaak geweest. Was niet echt tevreden. Word ik gestalkt met reclame via SMS. Hoe irritant. Mij sinds ze nooit meer terug.

March 18, 2026

Reply from Euromaster Nederland

Beste R vanvliet, we vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden was met je bezoek aan Euromaster. Indien je hier meer over wilt vertellen, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Als het goed is ontvang je bij onze SMS een afmeldlink. Als je je afmeld, zou je in ieder geval geen berichten meer van ons kunnen ontvangen. Excuses voor de irritaties.

Natuurlijk blijf je van harte welkom in onze vestigingen en hopen wij dat bij een volgend bezoek je ervaring wel naar volle tevredenheid zou zijn.

Geweldige service

Geweldige service, snel geholpen

March 17, 2026

Reply from Euromaster Nederland

Beste Lia, bedankt voor je review en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat je zo snel en goed geholpen.. Jouw feedback helpt ons enorm om onze dienstverlening continu te blijven verbeteren.

Rated 2 out of 5 stars

Er was te weinig personeel om te…

Er was te weinig personeel om te telefoon op te nemen waardoor deze onophoudelijk ging. Klanten moeten lang bij de balie wachten. De auto was al lang klaar maar dit werd niet aan mij gemeld.
Mijn advies zorg dat er meer personeel is zodat de balie bezet is en klanten goed geholpen kunnen worden.

March 17, 2026

Reply from Euromaster Nederland

Beste Paul, wat vervelend dat je bezoek aan onze vestiging niet is verlopen zoals je van ons mag verwachten door de drukte. Onze excuses voor het lange wachten.

Wij streven naar de beste service en klanttevredenheid. We nemen je feedback over de bezetting serieus en zullen dit intern aankaarten om onze service te verbeteren. Indien je meer wilt delen over je ervaring, mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice via gen.nl.klantenservice@euromaster.com.

Wij hopen dat je volgende bezoek aan onze vestiging naar verwachting zal verlopen.

Top filiaal!

Hebben twee all season banden gekocht bij Euromaster Damsterdiep Groningen.
Komen hier al 30 jaar met veel plezier.
Dank Ronnie en collega's voor de altijd top service !

March 9, 2026

Beste Daniella,

Wat een fantastisch compliment en wat geweldig dat je al 30 jaar met veel plezier bij onze vestiging aan het Damsterdiep komt! We zijn blij dat Ronnie en het team je weer goed hebben kunnen adviseren bij de aankoop van je nieuwe all season banden. Jouw feedback helpt ons enorm om onze dienstverlening elke dag weer te verbeteren.

March 12, 2026

Reply from Euromaster Nederland

Beste Marc, bedankt voor je mooie waardering en de 5 sterren! We zijn blij dat je onze service als goed hebt ervaren!

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende hulp en perfekte uitvoering…

Uitstekende hulp en perfekte uitvoering werk

March 11, 2026

Reply from Euromaster Nederland

Beste Rob, bedankt voor je mooie complimenten over de hulp en de uitvoering van de werkzaamheden! We zijn ontzettend blij dat je zo tevreden bent. Hopelijk tot snel!

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende service en advies.

March 10, 2026

Reply from Euromaster Nederland

Beste M H, bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je onze service en ons advies als uitstekend hebt ervaren. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn.

Meer dan alleen banden

Vroeg om een adres voor reparatie van mijn beschadigde velg. Hebben dat voor mij van a tot z afgehandeld. Zonder verdere zorg een goed resultaat. Een fantastische service en resultaat.

March 6, 2026

Reply from Euromaster Nederland

Beste sJac, wat ontzettend fijn dat we je de zorg voor de reparatie van je beschadigde velg volledig uit handen hebben kunnen nemen! Bedankt voor je mooie woorden, want hiermee kunnen we onze dienstverlening continu blijven verbeteren.

Rated 5 out of 5 stars

Zonder afspraak werd ik gelijk geholpen

Zonder afspraak werd ik gelijk geholpen. Band goed gemaakt

March 6, 2026

Reply from Euromaster Nederland

Beste Sjoerd, wat fijn dat we je direct konden helpen met het repareren van je band, zelfs zonder afspraak! We zijn erg blij met je positieve feedback, want hiermee kunnen we onze dienstverlening continu blijven verbeteren.

Rated 5 out of 5 stars

Ze luisteren naar je vraag en lossen…

Ze luisteren naar je vraag en lossen het op

March 2, 2026

Reply from Euromaster Nederland

Beste Jan, wat goed om te horen dat we goed naar je geluisterd hebben en je vraag naar tevredenheid hebben opgelost! We zijn erg blij met deze feedback en hopen je snel weer van dienst te zijn.

Alles volgens afspraak.

Alles volgens afspraak, zowel tijd als prijs. Vragen worden vriendelijk beantwoord en de auto rijdt weer als een zonnetje.

February 19, 2026

Beste Lex,

Bedankt voor je mooie complimenten over onze service, prijs en vriendelijkheid en wat fijn dat de auto weer als een zonnetje rijdt. Veel veilige kilometers gewenst!

Oude banden in Duitsland

We kregen in Duitsland een klapband met de camper. Onderweg banden gekocht in de veronderstelling dat deze nieuw waren, maar die bleken meer dan anderhalf jaar oud te zijn (let op de DOT code). Een tegenvaller want banden onder een camper mogen maar 7 jaar mee. Door deze Duitse banden waren we daar al twee jaar van kwijt. Bij thuiskomst hebben we daar in Duitsland bezwaar tegen gemaakt, wat niet echt goed vlotte. Euromaster Nederland heeft ons toen ter zijde gestaan en de zaak op een heel goede manier afgehandeld. Voor de leiding van Euromaster Nederland een dikke pluim; op hen kun je een beroep doen als de zaken niet echt goed verlopen. Hartelijk dank.

February 4, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Een gemakkelijke en vlotte behandeling

Het maken van de afspraak verliep soepel en gemakkelijk. Ook op het opent van uitvoering verliep alles op tijd en voorspoedig. Dus ook voor een volgende keer is Euromaster zeker een keuze.

October 6, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Snel geholpen met het vervangen van de…

Snel geholpen met het vervangen van de autobanden. Iets te snel, want de stickers waren niet verwijderd van de banden. Dit was heel vervelend omdat de sticker restanten na een ritje terug naar huis slecht te verwijderen waren, vooral uit de groeven.

October 24, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look