Bandenwissel bij Euromaster Utrecht werd kennelijk uitgevoerd zonder te kijken naar de staat van de banden die er op gelegd werden. Auto werd een dag later APK afgekeurd.. op de banden! Een klant onve... See more
See what reviewers are saying
Fijne mensen, geven goed advies en komen hun afspraken na, prijs en kwaliteit heeft een goede verhouding. Je kunt vrij makkelijk via de website een afspraak maken, die dan ook staat.
Lekke band. Euromaster Wormerveer had geen tijd. Beverwijk wel en ik werd daar door Bob snel, vakkundig en vriendelijk geholpen. Ben al 40 jaar klant bij Euromaster, koop daar al mijn ( winter) banden... See more
Company replied
Hebben twee all season banden gekocht bij Euromaster Damsterdiep Groningen. Altijd vriendelijk personeel, goede informatie om tot de juiste keus qua band te komen. Komen hier al 30 jaar met veel p... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Euromaster Nederland is lid van de Euromaster groep: een netwerk van service- en verkooppunten voor banden en auto-onderhoud. Wij bedienen onze klanten met passie, en garanderen zo een continue, veilige en efficiënte mobiliteit. Op elk moment, waar ze zich ook bevinden en wat hun activiteiten ook zijn, bieden we de juiste banden en het beste voertuigonderhoud, voor de juiste prijs. Dit doen wij altijd op een eerlijke, vakkundige en attente manier. Daarom zijn onze klanten bij ons in goede handen. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt vanuit circa 100 vestigingen. Daarnaast rijden er ruim 150 mobiele bandenbussen, servicebussen gericht op ruitschadeherstel en telematica, pechservicetrucks en mobiele uitlijners rond om klanten op locatie te kunnen helpen.
Contact info
Netherlands
- euromaster.nl
Replied to 16% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Euromaster Nederland
Eenvoudig om een afspraak te plannen.
Eenvoudig om een afspraak te plannen.
Je wordt correct op de afgesproken tijd geholpen.

Ik ben 1 keer in die zaak geweest
Ik ben 1 keer in die zaak geweest. Was niet echt tevreden. Word ik gestalkt met reclame via SMS. Hoe irritant. Mij sinds ze nooit meer terug.

Reply from Euromaster Nederland
Er was te weinig personeel om te…
Er was te weinig personeel om te telefoon op te nemen waardoor deze onophoudelijk ging. Klanten moeten lang bij de balie wachten. De auto was al lang klaar maar dit werd niet aan mij gemeld.
Mijn advies zorg dat er meer personeel is zodat de balie bezet is en klanten goed geholpen kunnen worden.

Top filiaal!
Hebben twee all season banden gekocht bij Euromaster Damsterdiep Groningen.
Komen hier al 30 jaar met veel plezier.
Dank Ronnie en collega's voor de altijd top service !

Reply from Euromaster Nederland
Uitstekende hulp en perfekte uitvoering…
Uitstekende hulp en perfekte uitvoering werk

Meer dan alleen banden
Vroeg om een adres voor reparatie van mijn beschadigde velg. Hebben dat voor mij van a tot z afgehandeld. Zonder verdere zorg een goed resultaat. Een fantastische service en resultaat.

Reply from Euromaster Nederland
Zonder afspraak werd ik gelijk geholpen
Zonder afspraak werd ik gelijk geholpen. Band goed gemaakt

Reply from Euromaster Nederland
Ze luisteren naar je vraag en lossen…
Ze luisteren naar je vraag en lossen het op

Alles volgens afspraak.
Alles volgens afspraak, zowel tijd als prijs. Vragen worden vriendelijk beantwoord en de auto rijdt weer als een zonnetje.

Oude banden in Duitsland
We kregen in Duitsland een klapband met de camper. Onderweg banden gekocht in de veronderstelling dat deze nieuw waren, maar die bleken meer dan anderhalf jaar oud te zijn (let op de DOT code). Een tegenvaller want banden onder een camper mogen maar 7 jaar mee. Door deze Duitse banden waren we daar al twee jaar van kwijt. Bij thuiskomst hebben we daar in Duitsland bezwaar tegen gemaakt, wat niet echt goed vlotte. Euromaster Nederland heeft ons toen ter zijde gestaan en de zaak op een heel goede manier afgehandeld. Voor de leiding van Euromaster Nederland een dikke pluim; op hen kun je een beroep doen als de zaken niet echt goed verlopen. Hartelijk dank.
Goed geholpen
Goed geholpen met banden sensor twee vernieuwd en geen klachten achteraf
gewoon goed, zoals je mag verwachten
zaken zijn goed en tijdig voorbereid en uitgevoerd, prettige mensen
Een gemakkelijke en vlotte behandeling
Het maken van de afspraak verliep soepel en gemakkelijk. Ook op het opent van uitvoering verliep alles op tijd en voorspoedig. Dus ook voor een volgende keer is Euromaster zeker een keuze.
Snel geholpen met het vervangen van de…
Snel geholpen met het vervangen van de autobanden. Iets te snel, want de stickers waren niet verwijderd van de banden. Dit was heel vervelend omdat de sticker restanten na een ritje terug naar huis slecht te verwijderen waren, vooral uit de groeven.
Betrouwbaar, uitstekende service
Betrouwbaar, uitstekende service en zeer vriendelijke medewerkers
Ik wordt er altijd op tijd en goed…
Ik wordt er altijd op tijd en goed geholpen. Geven ook altijd goed advies.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.