Expert Dropshipping Reviews 4

TrustScore 4 out of 5

4.0

Company details

Written by the company

Expert Dropshipping, Prima Academie de Dropshipping din Republica Moldova și România. 🚀 Transformă-ți visul antreprenorial în realitate! 📚 Oferim cursuri complete pentru a te învăța cum să îți dezvolți afacerea de dropshipping pe platforma Etsy și Shopify

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Calitativ si de nota 10 - fara dubii

Am inceput programul ETSY dropshipping in Martie 2025, la moment cu un singur shop deschis am reusit sa am in decurs de 2 luni : 19 comenzi, ceea ce e un rezultat foarte bun intr-o perioada scurta de timp. Unica ca trebuie intr-adevar sa muncesti daca doresti rezultate frumoase, si sa-ti placa ceea ce faci, pentru ca este un domeniu pe cat de creativ, pe atat si analitic. Mentorii Veronica si Victoria sunt foarte receptive si explica excelent orice intrebare care apare, cat si la meeturile de grup live, dar cat si la intrebari personalizate la cazurile care apar pe parcurs, pentru ceea ce le multumesc enorm. Programul este explicat clar si explicit, si apar update-uri cand intervine vreo noutate care ne-ar ajuta mai departe. La fel ai posibilitate sa vezi si sa discuti prin ce experiente trec si ceilalti cursanti, cand mai apar careva intrebari si momente neclare: mereu vei fi ajutat in comunitatea data, doar sa doresti sa te dezvolti :)
Concluzia: este un curs structurat foarte calitativ si de nota 10, care m-a ajutat mult fiind baza in calea mea de dropshipping, dorind sa continui sa testez vanzarea si la alte produse etc.

May 14, 2025

Momentul Adevărului!😃

Momentul Adevărului!😃
Am început cursul de Dropshipping pe data 06.12.2024,cursul de Dropshipping pe Etsy,desigur ca foarte entuziasmat pentru ca stiam ce ma asteapta și nu am dat greș🤩
La moment am 3 shopuri deschise și toate merg cu succes,primele rezultate au apărut chiar după 10 zile😀și desigur ca aici vreau sa ii mulțumesc in special lui Veronica și echipa ei #ExpertDropshipping,ne-a oferit o informatie sigura,clară și niște strategii pe care nu le-am mai vazut la nimeni,am avut o experiența in spate cu careva mentori de Dropshipping,dar nu sa observat nici o miscare pozitiva,aici am invatat absolut totul,la cursul Etsy am invatat atat dropshiping de produse fizice,cat și de produse digitale,dar și încă ceva important,am invatat multe platforme de editare,etc
Recomand cu foarte mare încredere ExpertDropshipping,mentori răbdători😃🙏,mereu dispuși sa te ajute,diferite skil-uri in care sa obții un rezultat pozitiv,informația oferită este de 100%🤩
In acest curs desigur ca sunt și lectii LIVE,mereu asteptam aceasta lecție care se desfășoară odata in săptămâna,unde mereu informatie noua,bine punctată și ce mi-a placut cel mai mult ca este cineva in spate care ne asigura in caz de o problema☺️.
Veronica îți mulțumesc absolut pentru tot ce faci pentru noi stundentii tai🙏 și desigur mulțumim și lui Victoria pentru toată răbdarea cu noi🤩🙏

December 6, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Buna la tuturor,eu vreau sa scriun un…

Buna la tuturor,eu vreau sa scriun un feedback de sustinere pentru noii si actualii participanti la expert dropshipping!
Am inceput cursul de Etsy la mijlocul lui mai 2024 si am ramas placut surprins ca este ceva care cu adevarat iti poate aduce o sursa extra de venit,chiar cu timpul sa devina principala si sa depaseasca asteptarile tale!
Nu a fost deloc usor dar nici acum nu este,sa pornit incetisor insa doar din motivul ca eu nu am acordat timp sufiecient deoarece inca eram pe atunci sceptic si jobul de full taim imi lua toate puterile!
Prin luna iulie am inceput a avea primele vinzari,am facut in jur de 200 de lire sterline ,prin luna august si septembrie am simtit ca creste si am inceput sa colaborez cu un agent din China care mi la oferit Veronica,de care lucru ii sunt recunoscator,,deoarece pretul la produs mi se primea mult mai bun decit de pe aliexpres,dar asta nu la toate produsele,de la caz la caz,vinzarile au fost cam de 600-800 de lire!
Octombrie a fost un pic mai putin decit Septembrie,insa din noiembrie am avut vinzari peste asteptarile mele,noiembrie undeva la 4-5 mii de lirre,clar ca de aici cam scoatem toate costurile la produse,marketing etc,ami sunt refaunduri,retururi,ca peste tot !
Cea mai grea nouatate,a fost in decembrie cind etsy mia blocat shopul care deja avea incredere in ochii la cumparatori,am avut 2 sau 3 listari care ei le-au blocat si plus cu case rate care a fost deschise ,a fost deajuns ca sa mil blocheze difinitiv,nu este usor moral si psihologic deloc insa mergem mai deaparte si lucram la altele ca sa fie mai de succes,experienta deja este acumulata care este foarte buna !
Un mare multumesc lui Veronica si Victoria care mereu au fost alaturi de noi chiar si acum dupa atita timp eu pot sa adresez orice intrebare si ele vin cu un raspuns cit mai rapid si actual!
Continutul la material a fost foarte bine structurat si eficient,este dat ,,mura in gura,, vorbind popular,clar ca mai apar o gramada de intrebari insa ele toate au un raspuns din partea lor !
Eu nu am participat la toate lectiile live,fiindca ba nu aveam timp ba mai uitam eu,ceea ce nu va sfatui,deoarece adesea acolo se discuta cei mai actual si sunt date multe rapsunsuri la tot ce ne framinta timp de o saptamina,insa la cele care am fost eu mereu am primit o groaza de motivatie si sustinere sa mergem mai departe si sa nu ne dam batuti!
Eu pot sa spun in final ca am fost foarte sceptic si sotia mia recomandat sa o urmaresc pe Veronica si sa vad cum e posibil sa faci bani pe mediul online fiindca eu mereu eram curios de asa platforme ca ebay,amazon etc,insa in final a fost peste asteptarile mele,mai ales acum cu info tiganii pe net este foarte greu sa acorzi increderea si banii tai cuiva,ceea ce nu este in cazul lui Veronica si echipa ei!
Va doresc mult succes si rabdare,cu ele vom ajunge departe!

February 11, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Cursul Expert Dropshipping (Etsy)

Am început programul Expert Dropshipping pe Etsy la sfârșitul lunii septembrie 2024 și am urmat cursul timp de 3 luni. Pot spune că lecțiile sunt foarte bine structurate și am reușit cu ușurință să parcurg materialele și să-mi dezvolt magazinul într-un ritm lejer, chiar dacă am un job full time.

Mentorii din curs au fost mereu extrem de receptivi și au răspuns prompt la orice întrebare, atât în timpul live-urilor săptămânale, cât și direct în privat. Live-urile, în special, mi-au părut foarte importante, pentru că înveți mult din experiențele colegilor, iar apartenența la o comunitate te menține motivat!

Am finisat programul având deja întreaga sumă investită în curs recuperată și un profit în plus :) Iar acum, la 3 luni jumătate de la deschiderea magazinului am obținut badge-ul de Star Seller și vânzările sunt în continuă creștere!

Cursul a fost esențial pentru startul meu pe Etsy și îl recomand oricui dorește să înceapă în acest domeniu! Cu toate cunoștințele acumulate, acum sunt sigură că nu aș fi reușit să-mi deschid un magazin de succes pe cont propriu, pentru că programul îți oferă informații esențiale, pe care nu le găsești gratuit (și nici nu-ți trece prin cap să le cauți) sau fără îndrumarea cuiva cu experiență.

January 19, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look