See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Havde bestilt et ophold, som vi desværre måtte aflyse pga. sygdom. Havde forudbetalt opholdet. Fængslet svarede tilbage , det var ærgeligt. Så vores indbetalte beløb beholde de. Flere tusinde kr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Meget inspirerende rundvisning Vi fik en engageret rundvisning af en tidligere fængselsbetjent. Hun fortalte mange interessante fakta og kunne en masse sjove fortællinger om bl.a. Kinder æg... Lor... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg syntes det var en god oplevelse med guidet tur. Hun var rigtig god til at fortælle om fængslet. Men syntes det er frækt at folk som ikke betaler, kan gå med hele turen rund. Og der ikke bliver... See more

Company details

1. Cultural Center

Written by the company

Det tidligere Horsens Statsfængsel lukkede i 2006 efter mere end 150 år med fængselsdrift og åbnede i 2012 som oplevelsesvirksomheden FÆNGSLET. På få år lykkedes det at skabe en både national og international anerkendt ramme for kultur og events. FÆNGSLET lægger i dag hus til et prisbelønnet fængselsmuseum, overnatning, store koncerter, events, kulturfestivaler, møder og konferencer, kontorudleje, et brasserie, fodboldgolf og Locked Escape Rooms.

3.2

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

God oplevelse

Men syntes det er frækt at folk som ikke betaler, kan gå med hele turen rund. Og der ikke bliver holdt øje med hvem der følger med

December 6, 2025

Jul på fængslet

Har været til jul på fængslet i dag..
Der var alt alt for mange mennesker, måske man skulle begrænse billetsalg. Man kunne ikke komme frem eller tilbage og vi havde ikke engang en barnevogn med. Dårlig p muligheder og lange køer til alle boder mv.

Skuffende at kører så langt og dårlig oplevelse.

November 22, 2025

parkerings plads salat

bestilte et stjerneskud og mine forventninger svarede slet ikke til det jeg fik serveret. uff en dårlig oplevelse fik en slatten skive brød med salat og rejer noget der skulle ligne en fiskefillet og lidt laks fik ondt i maven bar at kigge på det. så skal du i fængsel lad vær at drømme om stjerneskud det spild af penge

August 14, 2025

Fuldstændig vidunderligt museum

Fuldstændig vidunderligt museum. Havde to drenge på 6 og 8 år med og der var masser af aktiviteter for dem, der samtidig havde relation til temaet. De fik hver udleveret en opgave - svarende til deres alder, som kunne løses løbende med besøget. Genialt materiale!

Spændende med et indblik bag tremmerne og det historiske vingesus. Der var så mange livagtige detaljer, lys og lyde.
Vi fik at vide, at det cirka ville tage halvanden time at komme igennem, men vi brugt minimum det dobbelte.

July 29, 2025

Meget inspirerende rundvisning

Meget inspirerende rundvisning

Lorenzens flugtrute er fantastisk lavet, det er virkelig fangende at tænke på, at han har gravet sig ud på den måde.

June 7, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Var på Fængslet med barnebarnet.

Var på Fængslet med barnebarnet.
Vi vil godt have været på rundvisning men fik at vide at det kunne vi ikke da alle pladser var optaget.
Det resulteret i at vi kunne næsten ikke bevage os rundt, oplever og se de ting vi vil se.... Stedet var optaget af de mennesker på rundvisning!!!
Det var simpelthen for fjollet!!!
Du kan ikke være med, men skynd dig rundt..... Eller høre med og får rundvisning gratis!!!
Vi var også i brasserie,. Meget skrabet version for kr95. Og bollen var sej.. Vi spurgt efter skarpere knic og fik at vide at de var på deres
" ønske seddel"
Mangler fængslet s kommentar til alle disse anmeldelse???? Sjov de er lidt ligeglsd

May 31, 2025
Rated 4 out of 5 stars

God overnatning og sjovt museum

Rigtig fin overnatning. Bestemt et sjovt sted, hvis man vil prøve noget andet end et traditionelt hotel.

Museet var super godt. Gode historie, interaktive oplevelser og passende længde.

May 16, 2025

Øv oplevelse denne gang

Øv oplevelse denne gang, var her for nogle år siden hvor man i cellerne kunne læse på væggene hvad fangerne havde skreve, nu er alt malet over… ikke besøget værd længere

August 4, 2024

Den fedeste oplevelse.

Min søn og jeg har overnattet i Horsens stats fængsel. Vi startede med en guidet rundtur efterfulgt af en tur i fangetransport bilen. Hele vejen igennem spændende og søde medarbejdere der levede sig ind i deres job. Sjove anekdoter og crazy fortællinger om dem der har sat i fængsel her. Værelset var over alt forventning ( positivt) stort. Der var rent og pænt alle steder.
Mega fed oplevelse som vi helt sikkert gerne vil igen. Kan virkelig anbefale dette.
Vi tog på spøgelses jagt og for dem der tror på det ( som vi gør) så er vi ihvertfald ikk alene her .
Dejligt nemt at komme til og fra med offentlig transport.
Sindssyg spændende museum med masser a spændende fortællinger og vi prøvede at visiterer en celle . 10 stjerner fortjener i.

July 24, 2024

Kan ikke anbefale at afholde arrangement på Brasseriet FÆNGSLET

Afholdt barnedåb på Brasseriet FÆNGSLET. Mad og servering helt fint, dog var dele af den tilhørende kagebuffet ændret uden at vi havde fået det at vide. Men det værste var at vi havde booket et dobbelt lokale til arrangementet og fik så at vide en uge inden at det er booket til et andet arrangement, så lokalet vi får kun er halv størrelse af det aftalte. Det er virkelig dårlig stil, og de er bare fuldstændige ligeglade da vi prøver at snakke med dem om det. Da vi så afslutter arrangementet kan vi se at lokalet ingen gang har været i brug!? Da vi spørger ind til det, siger de bare at der var blevet ombooket.
Men hvorfor ****** kunne vi så ikke få det lokale!? Virkelig dårlig håndtering, og ingen undskyldning, beklagelse, kompensation eller andet har vi fået. Vi vil derfor IKKE anbefale folk at afholde arrangement på Brasseriet FÆNGSLET.

June 29, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Personalet ved indgangen havde ikke…

Personalet ved indgangen havde ikke styr på noget som helst. Grundet handicap gik min partner ind og de nåede at bede ham betale indgang trods vi i forvejen havde betalt inden ankomst. Vi fik først en god rundvisning om fængslet historie og skulle efterfølgende have en betjent rundvisning. Men de havde ikke selv styr på deres udbud og derfor var det samme rundvisning engang til. Vi skulle sp have pengene tilbage. Heller ikke det kunne personalet finde ud af. Vi brugte godt 20 minutter på at få vores penge igen. Og fik ikke vores betjent rundvisning trods lang køretur. 😞
Rengøring af handicap toiletterne var absolut heller ikke noget at råbe hurra for. Jeg var på to forskellige. Begge toiletter var meget beskidte. Det ene med urin på gulvet. Det andet med en meget dårlig indstillet håndvask, som gør at både hænder og kørestol blev vasket.

June 2, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Skide koldt og ligeglad personale

Jeg skriver en anmeldelse fra min mand. Han bookede et værelse fra igår til idag. Det sammen gjorde hans kollega. Da de kommer der op, skal de selv rede sengene. Ikke nok med det så var det skide koldt på begge værelserne, de prøvede at sætte mere varme på men det var umuligt at varme op. Der var nok under 19-18 g på værelserne. De tog en dyne og bruge denne på gulvet til fødderne fordi der var så fodkold, de måtte sidde med overtøjet på. Og der var stadig mega koldt. De ankom ca ved 17.00 tid hvor personalet var gået. Og havde en kode til døren. Der var åbenbart et telefonnummer på er kort, dette havde de ikke set. Derfor besluttede de at finde en anden overnatningsmulighed for ikke at blive syge i denne kulde. Idag tager de så kontakt til fængslet. De er total ligeglade, de fik at vide de bare kunne have ringet på det nummer på det kort. Så de vil ikke kompensere med noget eller sløjfe regningen. Det er bare betale ved kasse 1. For en overnatning der var umuligt at gennemføre. Hvis der er så mega koldt i bygningen, så burde man nok ikke leje værelser ud. Det er sidste gang vi sætter vores ben der. Og kan på ingen mode anbefale fængslet til overnatning, med mindre du vil lægge i en fryser om vinteren.
Usympatisk sted.

January 8, 2024

Julefrokost d.24/11-23

Julefrokost d.24/11-23
Flot stemning og sjovt tiltag med udklædt personale, men det var også det.
Alt for lidt mad, ja noget kom vi aldrig til at smage,
Og så kunne folk ikke få isterninger til deres drinks.

November 24, 2023

Har været til jul i fængslet i dag

Har været til jul i fængslet i dag
En total fiasko, Alt for mange mennesker lukket ind. Dårlig parkeringsmuligheder og lang kø til alle boder m.m. Vi kommer aldrig igen
KAN IKKE ANBEFALES SPILD AF TID OG PENGE

November 18, 2023

Havde bestilt et ophold

Havde bestilt et ophold, som vi desværre måtte aflyse pga. sygdom.
Havde forudbetalt opholdet.
Fængslet svarede tilbage , det var ærgeligt.
Så vores indbetalte beløb beholde de.
Flere tusinde kroner til ingen nytte.
Kommer aldrig til at sætte mine ben det sted.
Vil på det kraftige advare folk i at falde i den fælde. Bemærk de snyder folk.

November 5, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Kæmpe skuffelse tredie gang…

For 1/2 år siden spiste vi panini på Brasseriet. Smagte himmelsk med lækker salat som tilbehør. Kom igen kort efter og oplevelsen var den samme.
I går den 5/9 23 var vi i Brasseriet igen. Og det var en helt anden oplevelse.
Prisen var steget fra 70/75 kr til 85 kr. Ok for det, men kvaliteten var dalet markant. Salaten var blevet iceberg med en masse fed dressing, panini'en sejlede i ost, og ydermere var der hældt krydderolie over bollen. Måltidet var faktisk en kvalmende ,fed oplevelse og smagte ikke af noget.
En kæmpe skuffelse og vi kommer ikke igen. Øv

September 5, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Fed oplevelse for børn og voksne

Efter lidt juks med bookingen fik vi en overnatning og billetter til fængslet.
Personalet i check-in er ganske ok.
Museet var en fuldstændig fantastisk oplevelse for både børn og voksne. Fortællingerne er gjort så godt og så levende at man nærmest lever sig helt ind i en anden verden.
Vi kunne have brugt meget længere tid på museet- så husk at have mere end 2 timer til luk.
VR lukkede en time før, hvilket var lidt trist, og noget der burde informeres om.

Sleep in var så fint; man får en oplevelse af at sove primitivt men alligevel så fint.
Der er en lille historie på værelset og oplevelsen er meget autentisk og (u)hyggelig.

Alt var i top- dog ville den sidste stjerne hoppe på, hvis man havde informeret om VR og hvis man kunne tjekke ud før end præcis kl. 10.

August 4, 2023

Brasseriet 😬

Tusind tak for dig som stod bag disken & skulle tage imod gæster/bestillinger (mørk håret kvinde) ej evnede at være smilende & levere en kundeservice.
Vi gik & fik den lækreste mad på Amalielund Mad 😉

July 31, 2023