Har flere gange brugt familiekøkkenet…
Har flere gange brugt familiekøkkenet til smørrebrød til min datters fødselsdag.
Nemt, smager godt, friske råvarer, og til en fair pris... og leveret :-)
Familie køkkenet er fysisk beliggende i Randers og sælger smørrebrød, sandwich, pastasalater og lune retter fra vores butik. Derudover tilbyder vi mad us af huset, herunder frokostordninger, firmaaftaler eller mad til påskefrokoster, julefrokoster, konfirmationer eller andre festlige lejligheder i hele østjylland. Vi har over 10 års erfaring med catering og sætter en dyd i kvalitet og hygiejne.
Trangstræde 1, 8900, Randers, Denmark
No recent history of asking for reviews
Nemt, smager godt, friske råvarer, og til en fair pris... og leveret :-)
Dejlig mad og til fair priser. Levering altid til den aftalte tid af et høflig bud. 10 stjerner.
Vi fik mad til vores klassefest.
Dejlig velsmagende mad og der var rigeligt.
Kan varmt anbefales. Så lækkert.
Hel fantastisk service, urolig sød bud der kom og afleveret vores mad.
Maden var lige som vi gerne ville have den, og der var masser af det ❤️
Kan kun anbefales 🙏🏻
Vi har fået mad fra familie køkkenet i ca 3 år... aldrig misset en aftale. Friske råvare og flink personale. 10 ud af 10 stjerner. Eneste minus er at man bliver afhængig af deres frikadeller :-)
Har nu fået mad fra Familie køkkenet 2 gange, og begge gange har været i top klasse!…
Kan varmt anbefale maden og servicen! Og jeg garanterer man bliver mæt!
5 stjerner herfra 👍🏻
Vi holdte julefrokost i familiekøkkenet og det var en rigtig god oplevelse.. de ansatte var super søde og meget professionel… Maden var også lækker og det kunne smages det var gode råvare.. kan stærkt anbefale dem❤️
Altid god mad og god service. Specielt fra Rasmus ✔️
Jeg håber Rasmus er en bedre køkkenartist end da han udgav sig for at være brolægger/anlægsgartner. Den del af hans karriere var virkelig en joke og uforskammet ringe arbejde.