Meget kompetent og venlig betjening
Super kompetent vejledning og service, som resulterede i hurtig beslutning. Tak Dorthe.
Havde problemer med en fugtig kælder, fik virkelig professionel og kompetent hjælp og vejledning af personalet. Bestemt ikke sidste gang jeg kommer her.
Jeg var forbi Farveværket hos Dorthe for at få vejledning til at spartle. Hun er meget nærværende og professionel i sin tilgang til mine ønsker. Kommer helt sikkert igang når der skal handles maling .
Ekspedienten havde meget travlt med alt muligt andet, da hun gik i gang med os at snakke med os. Hun var henne ved farvemaskinen og ordne noget, afbrød os da der kom en anden kunde ind i butikken som skulle have en gratis kop kaffe. Hun virkede meget flyvsk.
Det resulterede desværre i at vi fik en forkert farve med hjem. Hvilket man jo først opdager når man begynder at male.
Da vi vender retur butikken for at sige det, får vi blot at vide at det var jo den farve vi valgte. Så det ender med at være ord mod ord og vi nu står med en farvet væg uden den ønskede farve.
Jeg tænker man som kunden godt ved hvilken farve man vælger og man som butik må stå ved at må har lavet en fejl.

Reply from Farvevaerket
Super sød og professionel rådgivning. Maling dækkede perfekt. Så kun rosende ord herfra.
Farveværket – hvor farver får liv
I Skanderborgs hjerte ligger Farveværket, hvor paletten er fuld af muligheder. Her møder faglighed varme, og hver kunde bliver guidet som et lærred mod sit eget mesterværk. Altid god service, og smilende personale! Den bedste farveladebutik i Skanderborg til både privatkunder og professionelle.
Rigtig god oplevelse i butikken!
Jeg besøgte Farveværket i Skanderborg for første gang i sidste uge, og det bliver bestemt ikke sidste gang. Personalet var super venlige og hjælpsomme. Jeg fandt præcis det, jeg ledte efter – og endda til en god pris.
Alt i alt en rigtig god kundeoplevelse. Kan varmt anbefales!