Fenzy - fara retur
Am cumparat de pe Fenzy 4 rochii care pareau calitative la preturi care nu au fost mici. Doua dintre ele au o calitate buna(nu extraordinara, comparabila cu Shein) insa celelalte doua sunt de o calitate atat de proasta incat nu pot fi purtate nici in casa. Nu vorbesc doar de material ci si de croiala, sunt sub orice critica.
Am incercat returnarea unuia dintre cele doua produse la adresa specificata, coletul s-a intors inapoi. Pentru cine nu stie(cum nu stiam nici eu pentru ca nu mi s-a mai intamplat) atunci cand un colet se intoarce, platesti si returul.
Am fost contactata de Fenzy pentru a trimite din nou coletul. Din nou coletul s-a intors inapoi. Mi s-a spus ulterior, in 2 ocazii diferite, ca vor trimite pe cineva de la FanCurier sa ia coletul lucru care nu s-a intamplat.
Denuntul la OPC nu are niciun rezultat pentru ca firma nu este inregistrata in Romania.
Nu am reusit inca sa caut entitatea europeana pentru a face denuntul dar e pe lista mea.
Pana atunci las aici review-ul in speranta ca nu va mai avea nimeni experienta mea.