fietspaleis.be Reviews 4

4. Bike Accessories Store
  5. Leasing Service
  6. Road Cycling

Written by the company

Fietspaleis anno 1947 , Wij zijn gevestigd aan de rand van de stad met 2 panden , 1 is de winkel van Fietspaleis en Bakfietspaleis Het 2de pand vlak naast de winkel met grote parking is ons All round service center voor alle fietsmerken in de bellestraat 59 te Sint-Niklaas . Fietspaleis en Bakfietspaleis.com shop zijn gelokaliseerd in de Bellestraat 57 te Sint-Niklaas , Grote parking op huis nr 59 , locatie Service center voor alle fiets merken , Fietspaleis webshop afhaal punt is het service center , Wij werken samen met 9 Leasing maatschappijen ,( B2Bike , Leaseabike, KBC , Cyclis , JOULE , Cyclobillity lease , Belfius lease , O2O , Bikelease , ...Pechhulp bijstand drop off punt in het service punt . B2B service voor alle hobby herstellers en professionelen . Advies en service punt Leasing , Spring bij ons binnen , vrije ingang . Heb je weinig tijd boek een afspraak op beide bedrijven Fietspaleis.be en of Bakfietspaleis.com alle particuliere als B2B klanten zijn welkom in beide

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Hele dure bagagetas

Gisteren een bagagetas gaan kopen.120€.nu zie ik dat er op internet dezelfde tas staat,voor de prijs van 80€.en dat op verschillende sites.ik weet wel dat de winkels zelf mogen vragen wat ze willen,maar dit is er over.heel jammer.ik denk dat ze ons daar niet meer gaan zien.iedereen mag zijn boterham verdienen,maar dit is er over.

April 7, 2026

Reply from fietspaleis.be

Erwin een MIK achterdrager tas kost 120 euro , als er geen MIK adapter opstaat is dit goedkoper . Als u heel het internet afkijkt dan zal u altijd een goedkopere tas tegen komen . webshops bvb hebben geen fysieke winkel waar u persoonlijk advies krijgt . Dat u een tas gezien heeft aan die prijs is het de versie zonder MIK adapter . wij worden niet graag bestempeld als dieven , ....... U kan aan de leverancier van het Merk steeds de catalogus prijs vragen op hun officiële site . Wij plakken niet zomaar prijzen op artikelen zoals u ons beticht . Wij volgen de catalogus prijs die het Merk ons oplegt . Als u een korting jager bent kan u steeds 10 procent krijgen als u online uit onze webshop een aankoop doet op accessoires , zelfs gratis af te halen in de winkel indien u dit wenst ..... zo vermijd u 8 euro transport kosten die natuurlijk niet gratis werken .... Nog een prettige dag verder .

Advertisement
Rated 2 out of 5 stars

Altijd zelf nagaan of het juist is

In mei is mijn fiets ( in zeer goede staat) ong 13 jaar oud bij jullie binnen gebracht probleem met batterij
Een nieuwe batterij was de oplossing.
jullie vertelde mij dat de batterij niet meer te verkrijgen is maw koop een nieuwe fiets. jullie hadden de batterij een soort van uitgeblazen , wat aan gesleuteld en enkele km met gereden, indien er nog problemen zouden voordoen kon ik jullie steeds contacteren , probleem bleef .
Zelf gezocht en wat blijkt. Die batterij is nog wel te verkrijgen, besteld en ondertussen rijd ik een maand rond met mijn fiets en nieuwe batterij zonder problemen. Van mij krijgen jullie 2 sterren

May 5, 2025

Reply from fietspaleis.be

Uit de werkplaats correct gehandeld . Wij kunnen enkel van onze herkende leveranciers bestellen . Zoals u zegt is de Fiets 13 jaar oud . In die 13 jaar is er heel wat beweging op de markt , BVB merken die verdwijnen , TransX op Oxford , Innergy van Gazelle , oude Bosch motors en accu types , .... U kan steeds als consument online bestellen uit een zee aan webshops , die oude voorraad nog hebben . Maar als handelaar niet .
Hou er rekening mee dat u steeds zal moeten zoeken naar onderdelen voor uw fiets .

Rated 2 out of 5 stars

Slecht!

Slecht!! RIP OFF!! Je steekt een fiets binnen, vraagt enkel de ketting te vervangen en de remmen na te kijken...kostprijs 312 EU!!! Natuurlijk beslissen ze zelf om andere dingen te maken of te vervangen , en dingen dat op mijn fiets zaten zelf te verwijderen en als je hun eerst hierover probeert te contacteren word je langs alle kanten genegeerd, dus zit er niets anders op dan te betalen .... en dan krijg je gewoon het antwoord achteraf, je had gezegd dat heel de fiets op orde gezet mocht worden...wat zo niet het geval was!! Dan veranderd de uitleg , we zijn wettelijk verplicht om die in orde te zetten !! De pikkel kan ik eventueel terugnemen en de oude terug opzetten en dan heb je daar geld van terug!!! Schandalig is het!!.....// En nee... jullie zijn niet de enige fietswinkel, ik heb daarvoor ook al bij een andere fietsenwinkel geweest en die heeft toch ook enkel gemaakt wat ik vroeg en dan had ik ook nog is depannage VAB...daar heb ik ook meermaals gebruik van gemaakt, en ik had enkel op de remmen en versnelling onderhoud gevraagd!!! Dat moest in orde gezet worden , en het persoonlijk materiaal dat was verwijderd van m'n fiets?? Ook verplicht van de veiligheid zeker??!

November 10, 2023

Reply from fietspaleis.be

Tamara , Uw Leasing fiets van Conway is ten einde . Deze is eigendom van de leasing maatschappij Tijdens de leasing . Contractueel bent u verplicht deze fiets te onderhouden tijdens uw leasing , u heeft NOOIT in onderhoud langs gekomen in de 3 jaar van uw contract . Er is geen history in uw onderhouds fiche bij ons , ..... Het is trouwens contractueel verplicht . U heeft hierdoor een zwaar versleten fiets binnen gebracht . Ketting volledig versleten . Versnellingen volledig versleten Geen Hydraulische remvloeistof meer aanwezig in uw rem leiding .
Staander volledig vast door vuil . remblokken ijzer op ijzer . velgen beschadigd . Wij hebben de fiets volledig inorde gezet zoals uzelf vroeg . Conway heeft u de rekening bezorgt . Deze is geweigerd door de leasing. Wij hebben u dit ruim uitgelegd . Dat u op verschillende sociale platforms vrij brut ons de Blaam geeft wordt nu een halt toegeroepen ,
U bent ook geen werknemer meer bij Conway , u heeft hierdoor ook geen leasing meer lopen op dit bedrijf . mvg Fietspaleis

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look