Mraebikecenter Reviews 49

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Exact 1 jaar geleden een nieuwe fiets gekocht. Inmiddels achterwiel, accu en display vervangen (display werkt nog niet goed...). Nu de motor kapot. Ik had geen zin om de fiets weer voor garantie aan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Was me aan het oriënteren en werd heel deskundig geholpen. Dacht goed mee respectvol en met een geintje tussendoor. Goede deal kunnen sluiten. Verder hielpen ze me goed om goedvoorbereid op pad te... See more

2.9

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Exact 1 jaar geleden een nieuwe fiets…

Nu de motor kapot. Ik had geen zin om de fiets weer voor garantie aan te bieden met een wachttijd van 5 weken. Zelf motor open gemaakt en tandwielen kapot. Dit schijnt wel vaker te gebeuren en MRA gebeld. Tandwielen zijn leverbaar in oktober...het is nu 8 april. Deze keer niet nog meer ergenissen en de tandwielen elders besteld en geleverd in 1 dag.... Uurtje prutsen en de fiets doet het weer. Hoelang deze keer? Wat gaat er nu weer kapot aan de van Dijck fiets?
Kortom slechte fiets en aftersales ongeveer nul komma nul.

April 9, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Koop hier nooit een ebike

Koop hier nooit een ebike! Het begon bij de eerste fiets. 1jaar en al helemaal kapot volgens de “vriendelijke” eigenaar. Het viel allemaal wel mee. 2de fiets gekocht motor heel snel kapot. Had er garantie op zitten, en ben er wel 5 keer geweest om die motor. Op het gegeven moment zou er gewoon een nieuwe motor in komen wij hebben dat geld ook betaald, het was ook zeker niet goedkoop. 1 maand deed die nieuwe motor van 500 euro het!!!! Garantie periode hadden we nog dus zou weer een nieuwe inkomen. Ik aan de medewerker gevraagd: “wat is er aan gedaan en doet die het weer”. De medewerker antwoordde hierop “de motor is helemaal schoongemaakt. Schoongemaakt?! Er zou een nieuwe inkomen toch? Deze mensen zijn niet te vertrouwen, ze hebben mooie fietsen maar de kwaliteit en service… Echt waar koop hier alsjeblieft geen fiets. (Hij wou me 10 euro korting geven als ik een 5 ster review gaf, dat ga ik zeker niet doen.) Echt waar zodra je fiets een keer kapot is gaat het verkeerd. Ze doen net alsof ze van niks weten en ze dragen je maar kosten op!

April 20, 2025

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. hier een fiets gekocht waar 4000 km op stond hij moest nog even nagekeken worden en we konden hem niet direct mee nemen. Smiddags werden we gebeld dat de fiets klaar was, toen opgehaald. thuis gekomen vol trots een rondje op fietsen en even laten zien aan mijn ouders dat er maar 4000 km op stond wat bleek toen dat er geen 4000 km op stond maar 6400km. De volgende dag terug gegaan met de fiets en dit hebben aangegeven gaven ze het toe dat ze wel een fiets met 4000 km verkocht hadden maar hoe dit nou kon, ja dat wisten ze ook niet, het moest wel de zelfde fiets zijn volgens hen. wel heel vreemd met zo km verschil. Dus wij wilden de fiets weer terug doen en het geld weer hebben, maar dat wouden ze niks van weten.zeer slecht van dit bedrijf niet in oplossingen denken. mooie praatjes bij het verkopen, maar service zeer slecht.

March 28, 2026

Fantastische service

Sinds een week heb ik mijn eerste (2ehands) ebike in huis. Ik ben ontzettend goed geholpen en heb verschillende fietsen mogen testen voordat ik voor deze koos. Goede uitleg en er is veel kennis in huis. Toen ik mijn fiets kwam ophalen bleek het niet te passen op mijn fietsdrager. Om mij tegemoet te komen, bood de verkoper aan de fiets dezelfde avond, kosteloos, te komen brengen. Wat een service! Inmiddels een aantal ritten gereden en ik ben nog steeds blij met mijn aankoop. Ik kom zeker terug.

March 11, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Was me aan het oriënteren en werd heel…

Was me aan het oriënteren en werd heel deskundig geholpen.
Dacht goed mee respectvol en met een geintje tussendoor.
Goede deal kunnen sluiten.
Verder hielpen ze me goed om goedvoorbereid op pad te gaan.
Goede verkoper en aardige goedwillende monteurs getroffen.

March 6, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Wat mij het meest opviel bij...

Wat mij het meest opviel bij Mraebikecenter is de combinatie van een groot aanbod en deskundig advies. Ze hebben veel verschillende e-bikes op voorraad en helpen je stap voor stap bij het maken van de juiste keuze. Ik kreeg duidelijke uitleg over de motor, accu en rijcomfort. Daardoor wist ik precies waar ik op moest letten bij mijn aankoop.

February 12, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Na veel online zoeken besloot ik langs...

Na veel online zoeken besloot ik langs te gaan bij Mraebikecenter, en dat bleek een goede beslissing. Zodra ik binnenkwam werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg ik rustig uitleg over de verschillende mogelijkheden. Wat ik erg waardeerde was dat er geen druk werd gelegd om snel te beslissen. Ik kon meerdere e-bikes testen en alle vragen stellen die ik had. Uiteindelijk koos ik een model dat perfect aansluit bij mijn dagelijkse gebruik. De aflevering was professioneel en alles werd duidelijk uitgelegd. Sindsdien geniet ik enorm van mijn nieuwe e-bike en ben ik erg tevreden met de service van Mraebikecenter.

February 1, 2026

Waardeloos bedrijf

Ik heb hier een tweedehands fiets gekocht die al snel gebreken bleek te hebben. Van tevoren hebben ze gezegd dat alles gecontroleerd was en in orde was bevonden. Dat is duidelijk niet gebeurd. Garantie of service bieden ze niet aan zelfs een toelichting waarom niet was teveel gevraagd.

March 4, 2026

Zeer slechte ervaring mee

Zeer slechte ervaring mee. Als er niks met je ebike aan de hand is heb je mazzel. Maar als er wel wat mee is dan is de service ver te zoeken.
In mijn geval verborgen gebreken en na een kleine week al meteen dingen kapot wat niet onder de garantie viel? Schandalig.
Ondeskundig en klantonvriendelijk en ze zijn duur.
Hier kom ik nooit meer.
Ga voor een een goede ebike naar een echte fietsenwinkel. Zoals Scholten.
De ebike van mra heb ik aan een vriend verkocht en daarna een nieuwe bij Scholten in Zwolle Zuid gekocht. Perfecte service zoals je van een fietsenwinkel gewend bent.
MRA zijn prutsers die snel geld willen verdienen.

February 4, 2026

Goede verkoper

Afspraak voor de fiets over enkele dagen, ook nog vragen hoelaat ik kom. Alles prima geregeld. Fiets wordt van de site weggehaald en na zelf bellen krijg je te horen dat deze is verkocht. Goede verkoper, maar ben blij dat ik hier nooit wat koop. Ook dit bedrijf bewaar ik in mijn notitie als onbetrouwbaar.

January 26, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Zeer klantgericht, vriendelijk en betrouwbaar

Wij hebben een zeer positieve ervaring met MRA E-Bike Center, klantgerichtheid staat bovenaan bij dit bedrijf. Wij hadden een fiets via hun website besteld, maar deze bleek helaas niet leverbaar vanuit hun magazijn. Hierop heeft MRA binnen de Benelux gezocht naar dezelfde fiets en deze laten verschepen naar hun filiaal. Om tot slot deze fiets aan ons uit te leveren. Daarnaast hebben ze ook nog de fiets laten leveren op de door ons gewenste leverdatum. In de tussentijd bleef MRA pro-actief in de communicatie naar ons, en hielden ze ons goed op de hoogte. Ook werden er duidelijke afspraken gemaakt, welke ze volledig nagekomen zijn. MRA staat voor vriendelijk, klantgericht, constructief en betrouwbaar.

January 24, 2026

After sales non-existent

De pre sales van MRA zijn uitmuntend, maar zodra er een beroep gedaan wordt op de garantie, dan bestaan de after sales niet.

Online een elektrische fiets gekocht die ik na een bezoek, uitgebreide proefrit en vragen hierover besteld heb. Bij levering geconstateerd dat er een beschadigd onderdeel geleverd werd en dit direct gemeld.

Aanvankelijk werd aangegeven dat ik de veroorzaker ben van de beschadiging. Daarna werden suggesties gedaan om het zelf lokaal op te lossen met workarounds.

Tenslotte omdat het om een koop of afstand gaat en de verkoper wettelijk verplicht is om of de fiets op te halen, te repareren en te bezorgen na reparatie / de transportkosten die ik zou maken te vergoeden, weigerde de verkoper hieraan mee te werken. De keus was duidelijk (en werd in niet mis te verstane woorden kenbaar gemaakt): of zelf brengen en laten repareren of niet repareren.

July 1, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Garantie tot aan de deur

Garantie tot aan de deur
Na 5 maanden een kleine schade aan lakwerk (afbladderen) en aan bevestiging spatbord (doorgeroeste bout). Maar volgens onvriendelijke medewerker geen garantie. Volgens mij hebben we een jaar garantie, en dat mag ook wel voor een nieuwe fiets van 2.500 euro. Pas dus op met MRA, niet zo klantvriendelijk en servicegericht bedrijf. Tegenvallend

December 15, 2025

Top service

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel goed. Ruim assortiment, uitstekende service, personeel is uiterst vriendelijk, beleefd en hulpvaardig . De service die dit bedrijf verleent is in één woord GEWELDIG te noemen. ! Mijn volgende aankoop zal ik zeker bij dit bedrijf doen.

November 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Voor deze prijs had ik niet zo’n…

Voor deze prijs had ik niet zo’n kwaliteit verwacht. De fiets voelt solide, rijdt soepel en haalt met gemak 80 km op één lading. Ophalen ging makkelijk, en MRA eBike zorgde voor snelle, vriendelijke service en nam echt de tijd om alles uit te leggen. Bedankt voor de service mannen echt top!

August 13, 2025

Mijn e-bike was defect

Mijn e-bike was defect. Een vriend adiviseerde dit adres MRAEBIKECENTER in Beilen.
Daar aangekomen werd ik direct geholpen door een vriendelijke jongeman, die het probleem in no-time oploste en daarvoor geen vergoeding vroeg. Dat was een zeer plezierige ervaring. Hiervoor past oprechte dankbaarheid. Met een heerlijk gevoel kon ik weer op weg. Super!

August 8, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look