Kom med 23 november 2021. I Viborg byret Og hør Jyske Banks sidste vidne. Bliv klogere på hvordan Jyske Bank arbejder, og hvordan Jyske Bank har skabt deres formue på kunde som mig... See more
See what reviewers are saying
Jeg havde et problem med en pengeoverførsel til,udlandet. IBAN nummeret som virksomheden havde oplyst blev ikke godkendt. Jeg skrev en mail til banken og blev i løbet af kort tid ringet op af en venl... See more
No history of asking for reviews
People also looked at
Kom med 23 november 2021
Kom med 23 november 2021. I Viborg byret
Og hør Jyske Banks sidste vidne.
Jyske Banks vidner bekræftede 16 november, sådan set hvad jeg allerede har fremlagt i sagen mod Jyske Bank.
Jeg deler tidslinje og forklaring tirsdag 23 november i sagen BS-402/2015-VIB mod Jyske Bank koncernen
Sagen omkring at Jyske Bank skal tilbage betale op mod 4.500.000 som det har kostet at være kunde i Jyske Bank.
Alt dette bliver delt med pressen og på hjemmesiden BANKNYT dk.
Mvh
Carsten Storbjerg Skaarup
Søvej 5
3100 Hornbæk
Jeg skriver for virksomheden Storbjerg Erhverv der fører sagen mod Jyske Bank A/S
Fantastisk bøfsandwich
Hejsa.
Jeg tror aldrig jeg har fået sådan en god bøfsandwich som hos jer før.
Bøfsandwich og smoothie hos jer på en søndag kan helt klart anbefales. Tusind tak for at give mig en god anmeldelse at skrive. Det er ikke tit, det sker.
Kan jeg forresten lige få en privat besked med Anettes mobilnummer?<3
Knus Knud Wilson
Urimelig gebyr!
Urimelig gebyr!
det har kostet mig 6.000 at skifte bank.
Uhørt og urimeligt at drive forretning på den måde.
Dårlig behandling og generel en dårlige…
Dårlig behandling og generel en dårlige service.
ekstrem dårlig behandling ved min fars bobehandling!
Jeg og mine fire søskende mistede vores far tilbage i august 2020. Som ansvarlig for boet har jeg nu kæmpet med Jyske Bank i snart 8 mdr. og jeg ved slet ikke hvor jeg starte, hvis jeg skal liste op, hvad jeg/vi har haft af bøvl med den bank. En overskrift kunne være: absolut kommunikations breakdown fra bankens side - i løbet af de 8 mdr. har jeg ikke modtaget nogen form for information fra banken overhovedet! De lagde ud med, at indfri en kredit på 18.000 kr. uden at give mig besked og på trods af, at jeg hæfter for boets økonomi og har redegjort for, hvordan kontoen og kreditten ville håndteres i det første år. Da jeg henvendte mig om det, i første omgang for at finde ud af, hvorfor der var trukket 18.000 kr og til hvem, fik jeg det charmerende svar, at Jyske bank IKKE LÅNER PENGE UD TIL DØDE MENNESKER!
Det har kostet os en utrolig masse tid og vi har snart betalt 10.000 kr. i gebyrer af forskellig art, for den dårligste behandling, jeg nogen sinde har oplevet eller bare hørt om!
ADVARSEL TIL ALLE: UNDGÅ FOR ENHVER PRIS JYSKE BANK!!!
Gebyr på gebyr
Gebyr på gebyr! Det er nærmest umuligt at komme ud af kløerne på Jyske Bank. Man undres over at de så krampagtigt vil holde på kunder der gerne vil skifte til en anden bank, hvis ikke lige det var for de utallige, meget høje gebyrer de opfinder undevejs. Føj, mage til mafia metoder skal man lede længe efter!
Elendigt og ekstrem dyr
Elendigt og ekstrem dyr, siden Jyske Bank overtog, burde havde skiftet med det samme.. var tidligere meget tilfreds med både Eik Bank og Finansbanken men Jyske bank skraber virkelig bunden, så nu skifter jeg tilbage til Danske Bank som jeg kom fra..
Spørgsmålet er om Jysk Bank er hæderlig. Det bliver spændende at følge svig sagen mod #JyskeBank. Om Jyske Bank har antaget kundens advokat, for at advokaten ikke måtte fremlægge kundens svig påstande
Efter at have læst meget mere om Jyske Bank på BANKNYT dk. Syntes det at bestyrelsen reelt gambler om bankens manglende troværdighed.
Derfor bliver det ekstra spændende, at følge sagen mod Jyske Bank koncernen i retten, en sag om Svig imod bankens egne kunder, at bankens direktion, sandsynligvis har købt kundens advokat til at arbejde for Jyske Bank, er Jyske Bank så beskidte at banken antog kundens advokat for at skade kundens sag mod Jyske Bank?.
Lyver kunden på BANKNYT om Jyske Bank, eller lyver Jyske Bank overfor kunden.
En sag hvor Jyske Banks ledelse er beskyldt for at medvirkende, til Jyske Banks fortsatte svig mod bankens kunde.
Kunden beder Jyske Banks ordstyrerende formand, at ringe til deres kunde, og der aftale et møde for at få lavet en udredning.
Er der tale om fejl, og misforståelser så ring da til jeres kunde
Sagen er den på BANKNYT dk
BS-402/2015-VIB
Spørgsmålet er om noget af det der står på BANKNYT er sandt, eller om Jyske Bank koncernen benægter alt, som banken plejer.
Banken må om nogle have viden, om det der står på BANKNYT er sandt eller ej, har i altså Jyske Bank ikke læst det?.
Det ser ud til at der er delt ret mange bilag, siden maj 2016, hvor kunden viser det første brev som de (han) sendte til jeres advokat og den ordstyrerende formand, hvori der står at kunden nok er udsat for et kæmpe bedrageri, har banken ikke reageret på de henvendelser, undersøgt sagen og svaret kunden!.
Syntes der står ret meget om Jyske Bank, og det er grusomme forhold, når man får hakket ned gennem siden, der er en del gentagelser på siden, hvilket mere tyder på kunde har en sag, der lige så meget handler om Jyske Banks fundament, som det at Jyske Bank laver svig.
Tænker ikke der findes nogle andre banker, der kan lave så meget snavs mod deres kunder som Jyske Bank kan.
Hvis ikke banken udsætter kunde for svig, er helt bevidst, og er bankens fundament, eller bankens holdninger, så er Jyske Bank altså ret uheldige med jeres tilsyneladende anderledes måde at drive bank forretninger på.
På siden BANKNYT dk oplyser kunden, meget klart at have skrevet til bankens øverste koncernledelse, selv jeres ordstyrerende formand har kunden skrevet til, udover er der nævnt flere breve, som er sendt til jeres advokater for at få et møde istand.
Har Jyske Bank slet ikke lyst til at svare de af jeres kunder, som skriver at Jyske Bank er bedragerisk på BANKNYT.
Kunden forsøger komme i kontakt med jer / Jyske Bank, for at i sammen kan gennemgå den sag mod Jyske Bank, sikkert om kundens påstande, om at jeres bank udsætter kunden for svig, der er nævnt flere breve til ledelsen og at ledelsen nægter dialog, her på Trustpilot benægter du / Jyske Bank, at banken nægter dialog.
Så jo som jeg læser det du / Jyske Bank her har svaret, så nægter Jyske Bank bestemt dialog.
Har også læst at kunden har skrevet til retten, at de ønsker at mødes, men heller ikke det ønsker Jyske Bank at takke ja til.
Det er altså ikke på nogle platforme, Jyske Bank nægter dialog på som du / Jyske Bank skriver.
I kan mødes i retten står der i et eller flere breve, og tale om jeres sag, som er en større sag, med åbenbar flere ulovligheder.
At Jyske Bank konsekvent nægter at tale med jeres kunde, og ikke svare på deres breve, syntes jeg ikke er hæderligt, du må endelig svare hvis det er misforstået.
Er det selve direktion der som stå bag?, at kunden stadig er udsat for svig, efter deres påstand.
Jyske Bank i bør læse, eller genlæse BANKNYT dk, det virker til at han er ret sikker i sin sag, dokumentation syntes at være ærlig og sandt skrevet, og faktisk understøttede for deres påstande.
Jeg skal ikke spørge nogle kunder, om de lyver om Jyske Banks ærlighed, men efter at have læst meget mere på BANKNYT dk
Syntes det mere at være Jyske Bank, der har været meget uhæderlig over for jeres kunder, på BANKNYT mangler der nogle links fra deres påstande, og til de enkelte bilag.
BANKNYT dk er tydeligt et opråb om hjælp, håber de får delt teksten med deres mange påstande mod Jyske Bank, og laver link fra hvert af de oplyste bilag, så de dokumenter der nævnes i breve, kan ses med et enkelt klik.
Der står flere ting om Jyske Bank, som jeg læser og forstår det, så er ledelsen sammen om at Jyske Bank udsætter jeres kunder som dem på BANKNYT for svig.
Jeg skriver kun at Jyske Bank ikke skal lyve, eller lave det svig som står i kundens påstande, uden at næve alle de mange påstande kunden selv har fremlagt for domstolene, eftersom jeres fælles advokat desværre glemte at fremlægge sagens påstande.
Det var efter jeres advokat, og kundens nu tidligere advokat, var blevet opdaget i at arbejde for Jyske Bank, hvilket er meget uheldigt, ihvertfald hvis det ikke er bevidste handlinger.
Sagen påpeger meget tydeligt, at der er store problemer, med bankens fundament, ihvertfald hvis kunden ikke lyver på BANKNYT dk, for i så fald lyver Jyske Bank, og hvordan skal vi så vide hvem i banken der lyver og hvem der ikke gør.
Du som har med Jyske Bank at gøre bør læse den sag på BANKNYT, og sætte dig ind i kundens påstande mod Jyske Bank for svig.
Kan forstå i her på Trustpilot kun vil skrive at i er bund hæderlige, uanset om det også er usandt, men alligevel tak for svaret
God dag.
Tilføjet kommentar.
Der står Jyske Bank har nægtet dialog med jeres kunde, samt at kunden også måtte ansætte en ny advokat, efter det blev opdaget, at kundes tidligere advokat der skulle fremlægge svigsagen mod Jyske Bank, var blevet ansat af Jyske Bank, og derefter ikke har fremlagt jeres kundes svig påstande mod Jyske bank, er det virkelig sandt?, at Jyske Bank også har købt kundens advokat?.
Dengang DR opklarede Jyske Bank hjalp kunder med skatte undragelse, benægtede banken bagefter alt, så hvorfor skulle det ikke være det samme i denne her sag, hvor Jyske Bank udsætter kunder for svig, har ikke læst om ligende forhold i andre banker.
Jyske Bank i skriver, at i kan fortælle, "at vi ingenting benægter"
Det forstår jeg til at Jyske Bank ikke benægter at banken står bag bevidst svig mod jeres kunder. Altså det som står skrevet om Jyske Bank og bestyrelsen på BANKNYT er sandt.
Hvis det er forkert forstået, skal i / Jyske Bank da benægte, men altså kun hvis noget af det som er skrevet på BANKNYT ikke er sandt, det opfordrer kunden selv til flere steder på siden
Har læst meget mere på BANKNYT dk, selv om der mangler orden, er det alligevel hårdrejsende læsning, ihvertfald hvis bare en brøkdel af det som står om Jysk Bank er sandt.
Vil gerne være helt sikker på, om Jyske bank virkelig også er helt igennem en hæderlig Bank, som i selv skriver.
Betyder jeres hæderlighed i Jyske Bank, så at Jyske Bank slet ikke har købt og betalt jeres kundes advokat, til at arbejde for Jyske Bank, og det måske er grunden til at kundens advokat ikke har fremlagt kundens påstande mod Jyske Bank?.
Vil i svare på dette spørgsmål?. Lyver kunden på BANKNYT om Jyske Bank?
Indsat bemærkning.
De undvigende svar, giver mistanke om at kunden på BANKNYT dk rent faktisk er udsat for de mange års svig forhold, som de delte dokumenter på deres hjemmeside understøtter.
Nå du / Jyske Bank svare at Jyske Bank ikke ved, om kunden lyver på BANKNYT, omkring Jyske Banks manglende redelighed
Jyske Bank skriver at vi selv skal spørger de kunder der oplyser at Jyske Bank laver svig, om de lyver.
Det er tid til eftertanke, om Jyske Bank rent faktisk lyver overfor bankens kunder, som det er fremstillet på BANKNYT.
Altså hvis kunden ret, så ved både du og resten af Jyske Bank det allerede, men da Jyske Bank svare afvigende, for ikke at indrømme bankens holdninger til at lave svig mod kunder i Jyske Bank, er ikke iorden.
Uanset om svig er accepteret og godkendt af bestyrelsen.
Jyske bank har her givet en garanti på at Jyske Bank er bund hæderlig, ved at skrive banken er en helt igennem en hæderlig bank, men så kan det som står på BANKNYT ikke også være sandt.
Så hvad er sandt?. Det der står på BANKNYT?. eller at Jyske Bank er bund hæderlig?.
Det er blevet spændende læsning, hvis Jyske Bank her laver det svig mod bankens kunder, der bliver påstået på BANKNYT, er Jyske Bank alt andet end hæderlig, og så bliver det trist særligt ovenpå de bank sager, omkring de danske bankers manglende moral omkring deres i forvejen mange sager om hvidvaskning.
Kan ikke se hvilke dato sagen skal for retten?, hvor finder jeg den datoen? skriver jyske Bank ikke selv noget om sagen, og ligger alt frem på jeres egen hjemmeside, og der forsvare jeres hæderlighed.
Jo mere man læser på BANKNYT, jo mere mærkeligt er det, at i som bank nægter dialog med kunden.
Du / Jyske Bank kan da godt indrømme, hvis Jyske Bank udsætter jeres kunder for svig, Jyske Bank har jo lavet så meget andet, så som at anbefale jeres kunder, at købe jeres egne aktier i det nødlidende selskab Abengoa, der var Jyske Bank lige smarte nok, er det sådan Jeres fundament er sat sammen?.
Jyske Bank hvis ikke i er så uærlige som der står på BANKNYT, så gå da i dialog med kunden, og find ud af om Jyske Bank lyver, det må da være nemt at undersøge uden at i første skal have sagen afgjort i byretten, og derefter så i landsretten.
Du skrev det i Jyske Banks første svar, som om sagen snart bliver afsluttet, efter det jeg har læste om banken, retter Jyske Bank sig ikke efter pengeinstitutankenævnet, anker altid byrettens afgørelser, hvis den går banken imod, og formoder jeres kunde efter deres påstande, også vil anke hvis de taber, taler vi så ikke om flere år før sagen får en retslig afgørende.
Et interessant Bilag.
Google: BS-402/2015-VIB Bilag 164.
Klik på billeder, og læs det fremlagte bilag 164. fra 2. September, deri beskriver kunden sagen, som virker ret grotesk hvis de beviser kunden henviser til er ægte.
Det er bankens troværdighed koncernledelsen gambler om, det virker til at Jyske Bank er alt andet end bund hæderlig, som i fra banken påstår, og garanterer os der der stiller spørgsmålstegn til Jyske Banks redelighed.
Men alligevel ønsker vi Jyske Bank god jul.
Virkelig sløj kundeservice på email
Virkelig sløjkundeservice på email. Jeg havde tidligere været kunde hos Finansnetbanken og spurgte dem omkring et realkreditlån - men blev pure afvist fordi jeg allerede havde fået tilbudt et BANKLÅN af Jyske Bank. Jeg forklarede at jeg jo netop spurgte Finansnetbanken om et REALKREDITLÅN, men fik intet svar fra Oddgaard udover den første kategoriske afvisning. Jeg fandt naturligvis en anden bank der kunne tilbyde et REALKREDITLÅN - og har ikke tænkt mig at have noget at gøre med Finansnetbanken igen.
FIND EN ANDEN BANK!
En helt frisk oplevelse med den famøse FinansNetbanken, har bekræftet de mange negative anmeldelser her på Trustpilot. Dette er bare endnu en af slagsen. Det skal siges at jeg ikke havde set de andre anmeldelser inden jeg ansøgte om et NetBillån hos FinansNetbanken. Havde jeg det ville jeg nok aldrig have ansøgt dem.
Efter små to ugers skriven frem og tilbage med en, som udgangspunkt venlig og imødekommende, kunderådgiver fik jeg OK på det ansøgte billån.
MEN pludselig modtager jeg en mail fra den samme kunderådgiver, der fortæller at personen lige havde været på Biltorvet.dk for at tjekke den estimerede pris på bilen. Vedkommende mener at bilen nærmest kun er det halve værd i forhold til den pris, jeg opgav som købspris. Købsprisen jeg opgav stemmer overens med priser på lignede bilmodeller til salg.
Dette sker efter små to uger med fremsendelse af diverse dokumenter til kreditgodkendelse m.m.
Man burde tro at det ville være det første en kunderådgiver ville gøre når man fik en ansøgning om billån... at tjekke værdien, men ikke hos FinansNetbanken, dette "trumfkort" kan jo bruges til at presse kunden.
Denne ekstremt lave vurdering gjorde at bilen ville blive overbelånt og at renten ville være højere end den først aftalte rente, hvis lånet skulle godkendes.
Denne måde at drive bank på, er så nedladende overfor kunder at det tangerer til bondefangeri.
Mit bedste råd er: FIND EN ANDEN BANK!
Jeg lånte pengene anden steds.
Ja, desværre
Banken er blevet dårligere og dyrere, og lige nu er websiden nede på 2. døgn. Hvis de ikke snart tager sig sammen, må man se sig om efter noget andet.
Alt bliver bare dårligere og dårligere
Jeg har som mange andre været kunde siden det hed Skandiabank og været med over Eik bank osv ... siden Jyske Bank overtog, er det bare gået stabilt ned ad bakke med alt. Både valutakurs og gebyr ved udlandsoverførsel bliver dårligere og dårligere, både funktioner og layout i deres netbank bliver dårligere og dårligere, og deres kundeservice er efterhånden ikke-eksisterende.
Virkelig ringe
Har kørt en lånesag, hvor de skulle formidle et realkreditlån for BRF. Finansnetbanken har nemlig overtaget BRF Banks aktiviteter og vi er dermed ufrivilligt blevet kunder. Deres behandling af lånesagen var langsommelig. Deres vurderingsmand (som ikke var lokal) vurderede vores hus alt for lavt. Da vi rettede indsigelse hertil, blev vi nærmest talt ned til. Vi skiftede herefter bank og kørte en ny lånesag direkte hos BRF, hvor vurderingen blev sat til 4 mio. i stedet for deres 3,5 mio. Man kommer til at tænke om de bevidst sætter lave vurderinger for at sælge banklån. Deres lave vurdering gjorde nemlig, at vi ikke kunne holde vores tillægslån indenfor de 80 %. I øvrigt virker det som om, at Finansnetbanken kun består af meget unge medarbejdere på elev-niveau.. Ikke den store tiltro til kompetenceniveauet herfra..
0 Kr. i Gebyr
Har været kunde siden Skandia Bank & Eik Bank ..
Jeg har aldrig haft problemer med gebyrer, har aldrig betalt 1 Kr. for nogle af de services jeg bruger undtagenen: udlandsoverførsel (15kr.)
Netbank har vist aldrig rigtig været godt men gratis er svært at diskutere med.
Alle de gange jeg har været i kontakt med kunderådgivere har de alt i alt været ok :) Denne bank opfylder i hvert fald mine krav til en bank.
5 stjerner.
Update maj 2019; erhvervskonto er ikke længere gratis = reducering fra 5 til 4 stjerner.
Update August 2020; Smidt ud af banken fordi jeg ikke vil betale ca. 5000,- Pr. år for Statsautoriseret revisor til lille enkeltmands virksomhed. Hertil kommer løbende gebyr på 1200,- til banken. Helt utilstedeligt. Skifter nu til Lunar bank som koster 2000,- pr. år og ikke kræver Statsautoriseret revisor + de har en excellent Bank App.
Reducering fra 4 til 1 stjerne.
Er blevet elendig
Har været kunde, helt siden det hed Eik Bank.
For 3 år siden, fik jeg super betjening af Finansnetbanken, da jeg skulle låne til lejlighed.
Nu 3 år efter, skulle jeg låne til hus, og skulle have en bankgaranti, da det er nybyg.
Hvis man ser bort for de lange svartider, og MEGET arrogante kundeservice medarbejdere, så var det der gjorde udfaldet for mig, at man ikke var i stand, til at fortælle, hvornår man kunne give mig svar omkring bankgarantien, da man har travlt.
Det er bare ikke i orden (og komplet ubrugeligt, som kunde, da jeg jo skal give svar tilbage, for at kunne købe mit hus), og de har nu en kunde mindre.
Sjovt som konkurrenterne, gerne vil hjælpe, når man ringer.
Må være Danmarks dårligst Bank
At gå i detalje orker jeg ikke, kun sige de går mere om i gebyrer end kundeservice- utrolig dårlig service, og en arrogance over for mig som kunde der ikke er i orden. Hold jer væk fra dem.
For dårligt
Jeg er en af de personer som Finansnetbanken har købt af Brf bank.
Desværre undersøgte jeg ikke banken inden mine kontoer blev overført fra Brf så havde jeg nok valgt en anden løsning allerede dengang.
De klagepunkter jeg foreløbig har til banken er:
De benytter ikke, som de fleste andre i det offentlige E-boks som kommunikationsmiddel, i stedet har de selv opfundet en postkasse "netboksen", derfor skal man logge ind flere steder for at ordne sin post. Det skal lige indskydes at Jyske Bank har aftale med E-boks. Hvorfor denne forskel?
Jeg gik fra at jeg trods alt fik en lille smule i rente af mit indestående til at få 0,000% af alt indestående uanset beløbets størrelse.
Jeg bliver nok ikke længe nok som kunde så jeg opdager de eventuelt positive ting der eventuelt måtte være.
Finansnetbanken - siden man ikke må åbne
Jeg har igennem nogle år haft både privat og erhvervsmæssig adgang til BRF's udmærkede netbank. Jyske Bank har efter opkøbet af BRF - desværre - valgt at nedlægge brugerfladen og erstatte den med hele to (!) forsk. platforme, Finansnetbanken og Jyskenetbank.
Jeg har dog som ny kunde ikke adgang til at teste de eksotiske nye brugermuligheder, da Jyske Bank ikke vil give adgang. Jeg kommer dermed til at være uden netbank i 3-4 dage som minimum. Det kan simpelthen ikke være rigtigt. Hvem skal betale for evt. overtræk på konti eller regninger, som bliver betalt for sent pga. postyret, Jyske Bank?
"BRFkredit Banks netbank er lukket
FinansNetbankens netbank og Jyske Netbank åbner for dig senest lørdag den 16. maj kl. 06.00."
Klart et "no go" efter Jyske Bank
Jeg har haft min sekundære konto her i 10 år siden det hed skandiabanken, eik bank mv. og nu finansnetbanken (nu ejet af jyske Bank) og ja kan kun sige, at jeg får lukket min konto og aldrig vil hverken anbefale eller benytte finansnetbanken eller Jyske Bank fremover. Gebyrer er steget og da jeg ind i mellem har haft behov for at indsætte kontanter ind på min konto og det siden efteråret 2014 koster 100 kr. at sætte kontante penge ind. Samtidig med at det ikke engang er muligt i Finansnetbanken på deres hovedkontor, som det var da før jyske bank. Det var dråben... Tydeligt at jyske bank kun har gjort det for at "dræbe" finansnetbanken....
Dårlig / laaaaaangssssom / manglende kunde-service !!
11-12-2015: Laaaaangsom netbank efter NOT fancy opdatering
Sidder og afstemmer min konti og har i den forbindelse bruge for at se et helt år kontoudtog. Men efter banken nyeste opdatering har de indført fancy ting så man nu kun kan gå fra dags dato og bagud i tiden ved at trykke i bunden et utal af gange, alt imens man sidder og glor på en "timeglas" .. vælger man i deres søgefunktion at få vist et helt år, sker der absolut intet. Gaaaaaab.
06-08-2015: Dårlig mobil-app.
Glem alt om at bruge deres app til indbetalinger .. den fungerer bare ikke. !!!
1) Der kommer aldrig SMS-kode (er korrekt opsat)
2) Den melder ofte teknisk fejl og så hænger app'en
3) Hvis noget fejler .. skal man starte forfra med indtastninger.
4) Super dårlig support feedback fra medarbejder som slet ikke kender mobil-app'en.
Troede ellers at de efterhånden have fået styr på tingene, men det er altså ikke tilfældet. Har efterhånden prøvet det på 3 forskellige mobiler, og android versioner inkl CM, uden held.
Når de basale funktioner ikke fungerer kan man så stille spørgsmål om de sikkerhedsmæssige ting er i orden eller ej !!
----------------Tidligere problemer med banken ------------------
Har være i gang med at flytte mine pensions konti som alle står i kontanter.
Dvs at det burde være rigtigt simplet/hurtigt at flytte dem.
Nu er det snart 5 uger siden at jeg satte det i gang og på trods af telefonisk kontakt med banken, hvor de for 14 dage siden lovede at de nok skulle gøre det hurtigt .. Sker der ikke en bjælle.
Det er i mine øjne dybt forkasteligt at tingene skal tage så lang tid og at banken på den måde kan holde ens penge/konti som gidsel, velvidende at vi lever i en tid hvor tingene kan ske på et splitsekund .. hvis man har de korrekte forbindelser.
Og når man snakker med banken får man en sludder for en sladder om at der er SÅ MANGE papirer der skal udfyldes ifbm overflytningen.
Men for hulen da .. Det er da ikke raket-videnskab, der er tale om !!!
Eller er det !!!!
OPDATERING:
Så er der sørme gået 3 dage siden jeg kontaktede Finansnetbanken igen for, at forhøre mig om hvorfor tingene tager så lang tid samt årsagen.
De lovede at ringe tilbage, men pist væk er de !!.
Magen til total arrogance og bodefangeri skal man lede langt efter !!
Det er sørgelig at opleve, hvorledes "min" bank igennem rigtig rigtig mange år, trinvis skyder sig selv længere og længere med af rangstien.
Hele eksistensgrundlaget må jeg efterhånden erkende er forsvundet, med de skiftende ejere.
Sjovt at en bank i den grad behandler kunder med et arrangement på 3M på den måde.
Er der nogen som kan anbefale en bank med god KUNDE-service ?
OPDATERING (23-apr-2015):
Imponerende .. Så var der endelig én der gad at svare mig !!
I mailen fik de lige først smurt den af på NordNet og at sagen ligger hos vores pensionsteam med behandlingsdato 10. maj ( i år ?)
Det er vist det man kalder RIGTIG DÅRLIG service. Men det er jo desværre nok den kolde spand vand de hælder i hovedet på én når man ikke gider at lege med dem mere !!!
PS .. BasisBanken og Grønlandsbanken gode renter (efter dagens standard) samt fordele som denne bank tidligere kunne stå inde for..
BB er lidt sløv, mens GB er super hurtig :-)
No more Finansnetbank ..