Kom med 23 november 2021. I Viborg byret Og hør Jyske Banks sidste vidne. Bliv klogere på hvordan Jyske Bank arbejder, og hvordan Jyske Bank har skabt deres formue på kunde som mig... See more
See what reviewers are saying
Gebyr på gebyr! Det er nærmest umuligt at komme ud af kløerne på Jyske Bank. Man undres over at de så krampagtigt vil holde på kunder der gerne vil skifte til en anden bank, hvis ikke lige det var for... See more
Jeg har igennem nogle år haft både privat og erhvervsmæssig adgang til BRF's udmærkede netbank. Jyske Bank har efter opkøbet af BRF - desværre - valgt at nedlægge brugerfladen og erstatte den med... See more
No history of asking for reviews
People also looked at
absolut tilfreds
Jeg synes hjemmesiden og dens funktion er forbedret siden Jyske banks overtagelse. Ja, der er nu gebyr for at hæve hos andres automater - men jeg har altid hævet i supermarkeder. Til gengæld kan man bruge Jyske banks filialnet, hvilket er en stor fordel. Skal man fx bruge kantantbeløb over 1000 kr. kan man nu gebyrfrit gå ind i Jyske bank og hæve det - det var umuligt før.
Jeg har også min virksomhedskonto der, med gratis visa kort, det var det ikke før. Jeg har brugt dem til at undersøge alternativ finansiering af realkreditlån. Fik en hurtig og venlig betjening i alle spørgsmål.
Netbanken fungerer upåklageligt med en logisk og tidssvarende lay out - også mobilversionen er super. Jeg synes det er en stor fordel at kunne logge på og se sine posteringer uden nøglekortet, det skal først bruges når der skal "flyttes penge".
Jeg har været kunde siden den hed Scandiabanken, så Eikbank, så Finansbanken og nu Finansnetbanken.
Jyske Banks gebyr- og rentepolitik i Finansnetbanken
Som flere andre har jeg været med siden "Din Bank" tiden - med god service, gode rentebetingelser og gebyrer på det jævne. - Men ak nye tider med Jyske Bank. Langsomt men sikkert nærmer vi os vilkårene i Jyske Bank, og har stort set ingen fordele af, at være i en netbaseret bank.
Jyske Bank gjorde da et scoop, da de overtog Finansnetbanken. De har jo helt klart set potentialet i at skrue på indtægterne fra "vores bank"!
Men Anton Dam kan sikkert glæde aktionærerne.
Jeg har indtil nu haft hele mit engagement i Finansnetbanken, men finder nu andre veje, at placere mine midler på/ låne. - Og ikke mindst rådet mine børn til at finde andet pengeinstitut. (På min anbefaling er de p.t. kunder i Finansnetbanken).
Godt koncept smadret af Jyske Bank
Har været med helt fra Skandia Bankens tid, hvor det var en bank for kunder der påskønnede fraværet af gebyrer, ønskede bedre renter, et selvbetjeningskoncept og som kun havde brug for personlig betjening over telefonen, som til gengæld var åben til kl. 22.
EIK overtog banken som førte konceptet videre dog med mindre heldige omstændigheder for deres boligprioritetslån. Jeg var heldigvis ikke blandt de kunder der optog prioritetslån i banken og var derfor fortsat glad for banken.
Den Islandske finanskrise tog dog livet af EIK-Bank, hvorefter Sparkassen Lolland overtog den danske del frem til næste hjertestop, hvor Finansiel stabilitet måtte træde til og overtage resterne. Det hele endte med at Jyske Bank overtog arrangementet – banken blandt de store gebyrgribbe. Hvordan skulle denne bank føre dette koncept videre?
I starten, før Jyske Bank ændrede for meget, kørte det faktisk ok, bortset fra netbanken blev temmelig ustabil, som det fremgår af andre indlæg. Da banken senere blev lagt samen med Jyske Bank gik det over til rent kaos. For mit vedkommende blev mine konti overført til Jyske Bank i Struer da jeg tidligere havde været kunde der. Netbanken blev integreret med Jyske Banks egen netbank, som aldrig kom til at virke med Finansnetbanken. Jeg har aldrig oplevet at alle funktionerne virkede i netbanken. Jeg fik gang på gang meddelelse om, at der var nyt post i netbanken, hvorefter jeg loggede ind og fandt intet. Stop af PBS betalinger blev betalt alligevel. Afmeldte betalinger blev pludselig tilmeldt igen, uden nogen vidste hvordan, eller hvorfor. Det blev efterhånden mere reglen end undtagelsen af man ikke kunne logge ind til netbanken. Kontokig uden NemID forsvandt, hvilket betød jeg gik gennem et utal af nemID koder da netbanken snuppede en kode ved hvert forgæves loginforsøg.
Det værste var dog da min kontaktperson blev ændret til Jysk Bank i Struer. Personalet afviste til sidst enhver henvendelse med besked om at de ikke havde noget med Finansnetbanken at gøre???? Hvordan kunne man sammenlægge Finansnetbanken med JyskBank og skrive tilbage til kunderne, at man ikke ville have noget med dem at gøre? Det fandt jeg aldrig ud af før jeg forlod banken.
Konto-kig no more
Jeg er SÅ enig med Jesper, der tidligere har skrevet:
"Så forsvandt den sidste fordel med Finans Netbanken. Først den tidligere gode renter, så de lave gebyrer og nu muligheden for at logge ind uden brug af Nem-ID".
Hvordan kan man vælge at gå fra en super god og smart hjemmeside med blandt andet mulighed for konto-kig, som de var nogle af de første banker - til den nye løsning som er tung og rodet!??
Jeg har i sin tid skrevet til Nordea og bedt dem kigge på den smarte hjemmeside - igen blandt andet muligheden for konto-kig ... og nu har jeg gjort det modsatte; skrevet til Finans Netbanken om muligheden for konto-kig, og fik svaret:
"Nej, der er ikke mulighed for kontokig, fordi vi er kommet over på en ny platform. God dag!" WTF???
Mon de tror, at det er en SERVICE, at de har fjernet konto-kig?
DET ER DET IKKE! :-(
Teknisk uheld!
Nu har Finansnetbanken stået på "Teknisk uheld" i 6 dage lige hen over er månedsskifte. Det er ikke acceptabelt.
Har ellers altid været godt tilfreds med Finansnetbanken.
Netbanken nede i dag
Øv øv, netbanken er nede og har været det i rigtig mange timer. Havde aldrig problemer før Jyske Bank overtog den. Hvorfor lave om på noget, der fungerede perfekt?
Kaos i ny netbank
Alt synes at være gået i sort i forbindelse med netbankens overgang til Jyske Banks system. Betalinger fra udlandet er blevet afvist og returneret, kommende betalinger er slettet af listen, andre er optræder dobbelt.
Ingen svar på henvendelser om problemerne, jeg har 10 spørgsmål til Hotline liggende ubesvaret i tæt ved én måned.
Rigtig god service
Jeg havde et problem med en pengeoverførsel til,udlandet. IBAN nummeret som virksomheden havde oplyst blev ikke godkendt. Jeg skrev en mail til banken og blev i løbet af kort tid ringet op af en venlig medarbejder der kunne fortælle mig at jeg skulle slette mellemrummene i det nummer firmaet havde opgivet og slette de sidste XXX i BIC nummeret. og Voilá så virkede det :-)
Godt tilfreds
Jeg er godt tilfreds med en bank hvor jeg kan passe mig selv. Det kan jeg i Finansnetbanken. Jeg bliver her nok i et stykke tid fremover.
SUPER BANK
Jeg har været kunde fra dag 1. hos banken fra den hed DIN BANK -og fulgt med i tiden hos SkandiaBanken, EIK Bank, Lolland og nu JYSKE BANK.
Jeg har altid fået en god behandling, med kreditter og lån når jeg har harft behorvet og til fornuftige priser i market.
Jeg håbe FINANSbanken fortsætter sit selvstændige virke hos JYSKE BANK.
En bedre bank kan ikke fås...
faldende standard
Jeg har været kunde hos Finansnetbanken i 10 år, fra dengang den hed Skandiabanken/Eikbank o.s.v.
Men efter Lolland sparekasse har overtaget banken er det gået ned af bakke.
Først indførte de et dårligere brugerflade sidste efterår på netbanken og i år har de haft dårligt svartider på login.
Det vil sige at de sidste 4 måneder har været tit nedbrud i deres netbak og selvfølgelig altid på de dage hvor jeg personligt har haft mest brug for at komme på net bank.
Det har nu fået mig til at trække stikke på banken og er nu i gang med at flytte til anden bank.
Personlig kan jeg ikke anbefale FinansNetBanken til andre, der er mange andre og bedre alternativer til FinansNetBanken.
Effektive vilkår, god funktionalitet, oversmart rådgivning
Finansnetbanken skal roses for netbankens effektive, brugervenlige funktionalitet og rimelige gebyrpolitik. Finansnetbanken er med andre ord glimrende til de daglige transaktioner.
Finansnetbanken er mere diskutabel mht. rådgivning. Havde 2011 en del bøvl med at Finansnetbanken ikke havde kommunikeret af ændring af IBAN-nummer etc. ordentlig ud. Udenlandske indbetalinger blev simpelthen afvist. Eller fx i går, hvor jeg for første gang i 6 år kontaktede en investerings eller pensionsrådgiver. Fik aldrig svar på helt nemme spørgsmål som fx, hvor han ville have jeg skulle gøre af "klatpensionsordninger". Men standardbeskeden, bag en facade af salgstale som ikke indeholdt blot de mindste elementer af elementær rådgivning, var, at jeg mod gebyr kunne tilmelde mig en pensionspulje. Så skulle Finansnetbanken nok klare resten. Tillidsvækkende?
Hvor må det være hårdt for personalet ...
... at være ansat i en NET-bank, som er nede for anden dag i træk, og hvor ingen fx udsender en mail til kunder (eller en pressemeddelelse via Google) om noget som helst!