Firmaoplevelser Reviews 17

3-star
2-star
1-star

SVINDEL MED SVINDEL

Magen til svindlere skal man lede længe efter..
HOLD jer LANG væk fra deres svindel og humbug
De har snedt mig i fogedretten for 15 gavekort SOM IKKE virkede overhovedet.
Retten har naturligvis afvist deres krav :-)
Fusk MED FUSK på

October 14, 2022

Svindel

Havde et gavekort de i april lovede at forlænge da det udløb, og det ikke har været muligt bga corona. sjovt nok ville de kun love pr tlf det blev forlænget. dette ville gælde fra start juni

Nu nægter de alt og kan ikke huske nogen har snakket med os...
VIRKELIG DÅRLIG SERVICE...

Firmet plejer altid gi det i julegave nu er det så udelukket på alle måder

August 11, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Useriøst foretagende som ikke vil…

Useriøst foretagende som ikke vil forlænge hotelophold selvom det kun handler om 1 mdr. og de vil kun ændre hvis køber i dette tilfælde et firma betaler for forlængelse for alle de indkøbte ophold. Umiddelbart en fed fidus når man sælger en vare og beholder pengene selv, flot. De burde pr. konduite forlænge opholdene grundet corona da det i perioder det i perioder ikke har været muligt at bruge gavebeviserne. Find et andet sted og købe Jeres oplevelser for dette firma er ikke værd at smide penge efter

August 2, 2022
Rated 1 out of 5 stars

De skal overhovedet ingen stjerner…

De skal overhovedet ingen stjerner have. Det eneste de venter på, er at kunderne, som har købt gavekortene ikke får dem brugt, således de kan beholde pengene. Havde købt 2 ophold til kro, de ville ikke samarbejde med dem mere, den eneste måde vi kunne få et andet ophold på, er at betale et stort gebyr. Svindel og humbug det hele

August 1, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer væk fra dette!!!

Hold jer væk fra dette!!!! Sælger informerer omkring ophold på 4* hotel. Til favorabel pris. Sælger er meget plæderende for jeg skal købe 4 stk. gavekort. Jeg siger ja til at han må sende i formation om 4 stk. Sælger ringer op igen og siger at han lige har 4 gavekort mere. Jeg siger at jeg ikke ønsker at købe noget, slet ikke når det er den måde de driver forretning på. Sælgers chef kontakter mig og siger jeg har bundet mig til aftalen og ikke kan komme ud af det. Han truer og siger de har optaget samtalen på bånd. Jeg er chokeret. Jeg siger at jeg forventer at de sender en kreditkort på salget. Kort efter vælger de så at sende mig 4 stk. gavekort til annekset! Dvs. Ikke engang det som sælger havde lovet og som jeg ikke har godkendt. Jeg vælger at tage dette videre og samler gerne på lign. Erfaringer fra andre. Vi har lavet Facebook-gruppen erfaringer med Firmaoplevelser.

May 25, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Vil ikke give stjerner her…

Vil ikke give stjerner her overhovedet,. De ringede og snakkede og snakkede om deres gavekort til Benniksgaard anneks. Vi sagde det ville vi tænke over, et kvarter efter har vi en mail og faktura på 12 stk gavekort. Jeg skriver tilbage til dem, at vi ikke skal have nogen gavekort, men de vil ikke annullere da de påstår vi er gjort opmærksom på at der ingen fortrydelses ret er. Totalt plattenslager firma. Har da aldrig oplevet noget lignende og helt sikkert hvis de kræver betaling for noget vi aldrig har bedt om, så går vi videre via advokat. Sådan et firma skal da stoppes:-(

March 22, 2022
Rated 1 out of 5 stars

De burde overhovedet ikke have nogle…

De burde overhovedet ikke have nogle stjerner overhovedet.
Det mest utroværdig firma jeg nogensinde har haft med at gøre. For gudsskyld ALDRIG handle med dem.
Vi er også en af dem der ikke kunne booke et ophold pga. corona og de weekender der kunne lad sig gøre, var der fuld booket på Benniksgaard. Vi kan ikke forlænge opholdet med mindre der bliver købt yderligere 12 nye gavekort. Det er squ da svindel ugen lige. Vi har betalt for gavekortet en gang.
Hold jer væk fra dem.

March 8, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Hvis 0 stjerner var en mulighed..

Hvis 0 stjerner var en mulighed..

I september 2020 købte vores firma gennem firmaoplevelser 9 gavekort til dejlige Hotel Benniksgaard. Corona gjorde dog, at den firmatur vi skulle have været på blev aflyst og i stedet fik alle medarbejdere gavekortene til at bruge individuelt. Ikke alle medarbejdere har opnået at benytte dem grundet covid-nedlukningen og nu udløber de så om 14 dage. Benniksgaard (som er uden skyld i denne situation), ville meget gerne have mulighed for at forlænge gavekortene, men Firmaoplevelser.dk satte betingelser.
Liam fra Firmaoplevelser.dk krævede et forlængelsesgebyr på 499kr. pr. gavekort, eller vi kunne købe flere gavekort (Virkelig..? NEJ TAK!), så ville de "gamle" kort automatisk blive forlænget. Hvordan disse 2 ting hænger sammen, har kun én mulig forklaring - penge til Firmaoplevelser.dk.

Vi forstår ikke, at et firma kan se så selvisk og koldt på den situation, vi alle har været underdrejet af.

Så vores anbefaling lyder: Hold jer fra "Firmaoplevelser.DK" - deres "kundeservice" udviser INGEN forståelse for situationen omkring covid, men vælger derimod at profitere på situationen med deres "Forlængelsesgebyr" og mersalgsforsøg.

March 8, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Er virkelig skuffet over jeres…

Er virkelig skuffet over jeres manglende samarbejde efter jeg har investeret en del penge i jeres ophold. Jeg kontakter Fimaoplevelser.dk da jeg stadig står med en del gavekort (pga covid 19) som jeg håber kan blive forlænget i et par måneder mere. Jeg har taget kontakt til Benniksgaard Anneks og mit indtryk af denne samtale er at de ikke er afvisende overfor denne forlængelse, men det er ikke dem som står ansvaret, det er firmaoplevelser.dk. Dog siger firmaoplevelser.dk at de gerne vil forlænge perioden, men det forudsætter at jeg skulle købe først 22 nye ophold, så gik han ned til 18, nå men så strak han sig til at jeg kun skulle købe 15 nye ophold. NEJ TAK IKKE FLERE OPHOLD FRA JER.

November 26, 2021

Benniksgaard

Vi havde købt en gavekort til Benniksgaard og får det ikke brugt på grund af corona nedlukning.
Da vi så kan bruge det i vores sommerferie kontakter vi dem for at få gavekortet forlænget pga udløb . Men nej glem det siger Firmaoplevelser. Slukefter Kro ,de ville gerne forlænge vores ophold, men firmaoplevelser.dk beholder alle pengene selv:-(

SVAR FRA FIRMAOPLEVELSER I EN MAIL.
Ja selvom vi er en mellempart, så betaler vi stadig en procentsats upfront til Benniksgaard.
Andreas Andersen
Bogføring & IT ansvarlig

Benniksgaard siger de ikke har modtaget infront beløbet

October 28, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde fået et gavekort til en…

Jeg havde fået et gavekort til en overnatning på Benniksgaard Hotel. Firmaoplevelser vil ikke forlænge gavekortet på grund af at Hotellet har været Corona genåbnet igen siden marts 2021, så der har været god tid til at bruge gavekortet, det har Firmaoplevelser også ganske ret i, men de ved jo ikke om jeg personligt har haft god tid til at anvende gavekortet.
Total dårlig kundepleje. eller nej absolut ingen kunde pleje. det er nok første og sidste gang Firmaoplevelser får penge herfra.

October 6, 2021
Rated 1 out of 5 stars

HOLD JER LAAAAGT VÆK FOR DET…

HOLD JER LAAAAGT VÆK FOR DET FIRMA!!!!!!!!!!!!!

Har nogen rigtige frække sælger, de er ikke særlig kundevenlige og slet ikke forstående, de er overhovedet ikke kompentent til at service kunder og forståelse.
Det gælder kun at få kunde i huset:-(

March 18, 2021

Svindel og humbuk

Svindel og humbuk. Køb aldrig noget hos dem. De sender faktura og påstår der er sendt ordre osv. hold jer væk. Desuden har de flere navne og lukkede selskaber bag sig.

February 3, 2021

Hverken ærlig, nyttig eller konstruktiv feedback. Sådan skriver Trustpilot

Kanon sælger, som opfordrer til at ændre teksten når bilaget skal bogføres. Det er da hverken ærlig, nyttig endsige konstruktiv.
"Truer" med at samtalen er optaget: So what, jeg har ikke godkendt en aftale hvor der skal "fuskes" med bogføringsteksten nu vi taler optagelse af samtalen.
Firmaet (FI) har for øvrigt været afmeldt selskabsstyrelsen i flere år.
MEN det er afgjort en oplevelse at stifte bekendtskab med Firmaoplevelser.

December 8, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Go Dream (samme ejer som Firmaoplevelser) beholder dine penge, hvis du ikke når at indløse et biografgavekort inden 12 md. fra købsdatoen

Jeg kan konstatere ved at læse andre anmeldelser af Go Dream (samme ejer som Firmaoplevelser) her på TrustPilot, at jeg langtfra er den eneste, der finder deres forretningsmetoder dybt kritisable.

Vi modtog d. 26/12 2018 et biografgavekort til en værdi af kr. 299.
Vi forsøgte under ét år efter d. 25/12 2019 at aktivere det, for at erfare at de kun 12 måneders udløb af gavekortet var fra købsdatoen.

Vi aner ikke hvornår før d. 26/12 2018 dem vi fik gavekortet af købte det, men det var sandsynligvis omkring 1 måneds tid før, dvs. vi fik et gavekort kun med omkring 11 måneders gyldighed som dermed allerede udløb omkring november 2019.

Da gavekortet var udløbet d. 25/12 2019, hvor vi forgæves forsøgte at indløse det, kontaktede vi Go Dream for at høre om det virkelig kan være sandt, hvilket det åbenbart er uden at de har tænkt sig at yde nogen form for god kundeservice.

Go Dream kan dermed stikke de kr. 299 som gavekortet kostede direkte ned i foret med 100% fortjeneste, idet de dermed ikke er nødt til at sende en del af beløbet videre til en biograf for de 2 biografbilletter.

I mine øjne er det en meget problematisk måde at drive forretning på, så udover denne negative anmeldelse har jeg også skrevet til Forbrugerombudsmanden, for at høre om Go Dream's praksis overhovedet er lovlig (minimum må den i hvert fald være stærkt kritisabel).

January 28, 2020

Is this your company?