See what reviewers are saying
Under all kritik. Efter en beställning (Där dom hade lagt upp fel bild till fel produkt) tog det 3 veckor innan pengarna kom tillbaka till kontot. Ungefär 1 vecka mellan varje svar på supporte... See more
NI ÄR ETT AV SVERIGES ABSOLUT BÄSTA STÄLLE ATT HANDLA FISKEPRYLAR PÅ. Men ta förfan bort frakten HELT över 699:- Kundservice i världsklass, bra presssade priser, vad mer kan man begära. Fort... See more
Snabb leverans och mycket bra service
Snabb leverans och mycket bra service. De svarade på ett ärende bara en timme efter att jag skrev till dem
Fantastisk service
Fantastisk service och snabba leveranser! Jag fick hem ett paket som blivit skadat i postgången och två produkter saknades i paketet (hade högst troligt fallit ur hålet som blivit i emballaget). Meddelade detta och fick svar direkt och dagen efter de meddelade dem att dom tagit kontakt med posten och att dom skulle skicka de två saknade produkterna så fort som möjligt. Fantastiskt bra bemötande och snabbt ordnat av dem! Jag har handlat hos dem mycket och jag kommer absolut fortsätta med det i framtiden med!
Återkoppling från kundservice är under…
Återkoppling från kundservice är under all kritik. Tar veckor att få svar. Återbetalning av pengar tar ett par månader. Kommer aldrig handla från detta företag igen.
Ett av de sämsta företagen jag någonsin…
Ett av de sämsta företagen jag någonsin sett. Väldigt dålig service, noll kundsupport och fruktansvärd kommunikation. De bryr sig bara om att ta kundernas pengar och levererar inte det de lovar. Extremt oprofessionella och opålitliga. Undvik detta företag.
Asrina På kundservice tyckte det va…
Asrina På kundservice tyckte det va rimligt att ta betalt för en prenumeration man inte gått med på. Fyfan för detta företaget!!! Handla någon annan stans. Kundservice under all kritik.
Absolut trovärdigt!!!
hade absolut inga problem, fick paketet dagen efter beställning, är väldigt nöjd.
Riktigt usel kundservice
Riktigt usel kundservice! De svarar ALDRIG på mejl eller frågor, helt nonchalant mot sina kunder. Att dessutom behöva betala dyra returfrakter är ett skämt – man känner sig totalt lurad. Jag har aldrig varit med om så dålig service, och jag kommer aldrig beställa härifrån igen. Undvik!
Undvik fiskejournalen
Undvik fiskejournalen ! Extremt långa väntetider på retur pengar. Dom svarar knappt på mail. Och fått fel produkter många gånger. Köp av sportfiske prylar istället, sjukt mycket mer seriöst företag !
Under all kritik
Ungefär 1 vecka mellan varje svar på supporten (fick 2 svar) .
Sen ytterliggare en vecka innan pengarna kom in på kontot.
Rekommenderar inte denna sida. Kommer inte handla igen.
Blev trevligt bemött på supporten iallafall, men en vecka mellan svar är inte acceptabelt.
Är inte direkt snabba på leverera…
Är inte direkt snabba på leverera beställningar. Inga uppdateringar heller varför det går så långsamt. Beställde från OFC och Olssons fiske samtidigt och deras leveranser tog 2 resp. 3 dagar. Har nu gått 10 vardagar sedan beställningen till FJ bekräftades
Värdelös kundservice
Felanmälde ett trasigt spö 11/7. Sedan dess har det inte hänt någonting. Får inget svar från kundtjänst trots flera mail. Finns inget intresse att lösa problemet.
Helt obefintlig kundtjänst
Helt obefintlig kundtjänst! Mailade 2 gånger för en vecka sedan och inte fått något svar och det finns inget annat sätt att få kontakt med dom när det är brådskande!
Jättedyrt om man behöver skicka…
Jättedyrt om man behöver skicka tillbaka något, dom tar ut mer än halv köpesumman
Riktigt bra
Har beställt härifrån flera gånger aldrig några problem snabb leverans bra grejer har aldrig behövt ta kontakt med kundtjänst men kan tänka mig att dem e duktiga där med toppen butik rekommenderas
Suveränt kundtjänst
Suveränt kundtjänst (Jakob) som alltid svarar snabb och ger toppservice!!
Kalasbra!
Beställde 8st Rapala V Blade på jäkla fin rabatt. Jigg, fiskelina, kniv och handskar. Beställde torsdag 30 jan kl 00:20 fick det nu idag 31 jan kl 15:30 med budbee.
Riktigt nöjd med grejerna och den snabba leveransen!
Hyfsade produkter
Hyfsade produkter. Dock inte ens SKICKAT min order efter 14 dagar. Horribelt och lär inte handla här igen.
Lurar sina kunder!
Jag beställde varor som var på köp 4 betala för 3 kampanj, men jag fick inte mitt avdrag och dem vägrade justera detta i efterhand!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.