1 stjerne af samme grund som alle andre der har anmeldt forbindelse her på trustpilot...
See what reviewers are saying
En lille bro med eget betalingssystem, der sender rykkere - det gode er at man ved at blive meldt ind slipper for gebyr, men det er godt nok ineffektivt at de ikke bare bruger systemet fra Storebælt.... See more
Hej hvis du lader dig registrere ved Fjordpay.dk lige efter du er kørt over broen,(men helst inden) Så behøver du ikke at gøre mere, overfarten vil Så automatisk blive trukket på dit visa/dankort... See more
Skal afvente 10-15dage på at modtage afkrævningen for at krydse broen. Det lugter jo langt væk af at de satser på at man har glemt turen. 20kr i gebyr for at fremsende regningen på 14kr, det er jo he... See more
No history of asking for reviews
Er mobilpay ikke kommet til…
Er mobilpay ikke kommet til Frederikssund? Temmelig ubegavet at kunder skal bruge tid på først at gå ind på en hjemmeside for at finde ud af hvad man skal betale, gerne med flere dages forsøg før det dukker op, dernæst bruge tid på indtastning af kortoplysninger. Hvem sagde molboer? Det er en ommer
Umulig hjemmeside
Umulig hjemmeside - hvordan logger man på sin konto??? Helt urimelige rykkergebyrer.
Rykkergebyr for faktura der aldrig er fremsendt
Sender faktura med rykkergebyr for faktura der aldrig er blevet sendt, eller er blevet sendt men ikke modtaget. Super ufleksibelt betalingssystem som ikke kan tage højde for Postnords upålidelighed eller egne fejl ved forsendelser. Amatøragtigt
Hej hvis du lader dig registrere ved…
Har du bro bizz hvor dit nr står på bro bizz kontoen, vil den tage denne konto,hvis du vil undgå dette så fjern bil nr fra din brobizz konto..
God tur...
Meget, meget lidt bruger venligst system - men fin support
Jeg kom til at kører over broen ved en fejltagelse. Ok 14 kr kan man vel godt betale. Men det skal ikke være nemt. Meget dårlig skiltning omkring hvad man skal gøre, men ok vi fandt frem til hjemmesiden og ville så betale. Det var dog ikke muligt, der skal betales præcis 3 -5 dage efter at man er kørt over.
Hvorfor i alverden kan jeg ikke bare betale med det samme. Og så kan fjordpay matche min betaling mod registreringen af at jeg er kørt over. Hvor svært kan det være.
Det var sidste gang jeg brugte den bro, det er simpelthen for bøvlet.
/PS Hvordan kan det tage 3 dage at lave registrerer at jeg er kørt over broen, hvilken årtusinde er dette system lavet i?
---
Jeg har efterfølgende været i kontakt med Fjordpay support via mail, her har jeg fået gode forklaringer fra Pauline. Tak for det. (har hævet fra en til to stjerner på dette).
MEN det er altså et meget lidt bruger venligst system.
Man skal selv gå ind på siden 3 dage efter at man har kørt en tur for at se om man har gæld.
Man kan ikke se om, man er registeret for at have kørt, man kan ikke se om en tur f.eks. er betalt via Brobizz (her skal man ind på deres hjemmeside).
Så der er ikke andet for end at skrive til supporten hvergang, for at få oplyst om man har gæld. Så bliver systemet vel gjort bruger venligt engang.
(F.eks. at man kan logge ind via nemid og se info om de køretøjer man er registreret ejer af, hvor svært kan det være?)
Vi skulle køre en enkelt gang over…
Vi skulle køre en enkelt gang over broen ved Frederikssund og ville af princip ikke bruge den nye betalingsbro, men Google Maps førte os over den. Desuden bliver vejnummeret for den gamle vej nu brugt for vejen over broen. Smart! Man kan ikke betale i en automat, men skal betale via Fjordpays hjemmeside. Når man har indtastet bilens reg.nr. på hjemmesiden, viser det sig så, at man ikke kan betale straks, da der kan gå op til 3 dage, før ens brokørsel er registreret. Med andre ord er der en pæn risiko for, at man glemmer alt om at betale til den tid. Dårlig service! Det må kunne gøres bedre.
Op til 3 dages før nummerpladen registreres !
Google Maps førte mig over broen. Den husker jeg lige at slå fra næste gang. Nå men jeg tog det som en oplevelse. Det behøver jeg ikke prøve igen.
Overordnet set syntes jeg det er forkert med yderligere brugerbetaling på de danske veje og broer.
Nå men til betalings systemet, hmmmm, ja jeg vil betale om aftenen, og så er det man finder ud af at hvis man ikke har aftale på forhånd, så kan der gå op til 3 dage fra man kørte over, til systemet har registreret nummerpladen og man kan betale, til den tid har man sku glemt alt om det og ender nok med et brev og gebyr.
Tænk hvis det var sådan et system man brugte i moderne parkeringshuse, "beklager, kom tilbage om 3 dage, så har vi registreret din parking".
De er dælme frækkere end fladlus
De er dælme frækkere end fladlus! Jeg kører over broen, med en udsigt til at skulle betale 14 kr. Der står jo intet om hvordan man skal betale, så jeg regner med at det bare kommer på e-boks. Men nej! Det kommer et brev med en opkrævning på 14 kr + 20 kr i administrationsgebyr! I brevet står der så at man skal gå ind på fjordpay.dk og betale, og hvis man nu en anden gang vil undgå dette gebyr, så kan man tilmelde sig, eller bare huske at betale med det samme.
Det er så første og sidste gang jeg er kørt over den bro!!!!!!!!!!
Kom ved et uheld til at køre over jeres…
Kom ved et uheld til at køre over jeres bro og prøver så at betale på jeres hjemmeside, hvilket bare ikke kan lade sig gøre grundet fejl i jeres betalingsdel.
Ringer til support og får at vide at jeg skal prøve på en smartphone! Fint, jeg prøver og nej det virker heller ikke.
Ringer igen og siger at nu gider jeg ikke bruge mere tid på det og at i må sende mig en regning. Det kan åbenbart ikke lade sig gøre og jeg vil høre nærmere når de har fået løst problemet.
1. Jeg er rimelig oppe at køre over at i på en aller anden måde har fået Google til at anbefale jeres vej kontra den gamle bro selvom det tager mig tydeligt længere tid. Og her er ikke medregnet den ekstra times skrivebordsarbejde!
2. Derefter skal jeg bruge en time på computer, telefon, whatever stadig uden at kunne betale for min fejl. Det kan godt være at den gamle bro åbner for skibstrafik en gang imellem, men det tager sgu ikke over en time at køre over!
Men det korte af det lange er, jeg gider ikke bruge mere tid på dette!
Jeg håber at der sidder en person med noget ansvar der kan sende mig en regning eller rive regningen over som et meget lille plaster på dette sår.
Update:
Efter en uges tovtrækkeri med et fuldstændigt rigidt foretagende måtte jeg opgive at løse sagen, og den eneste grund til at jeg gad bruge så meget tid i første omgang var at jeg kørte i en bekendts bil.
Jeg vil gøre ALT i min magt for at ingen nogensinde gider bruge jeres skod bro.
Fjordpay fusk med kreditkort
Tilmeldte bil med nummerplade og firmakredit kort. Ved første brug af broen blev der hævet på mit private kreditkort da jeg har en privat brobizz. Dette bliver der ikke oplyst om på hjemmesiden. Ved henvendelse til kundeservice fik jeg faktuelt forkerte svar. Og anmodning om at benytte korrekt kreditkort blev ikke besvaret.
Optrækkeri af værste skuffe!
Broafgift = 14 kr.
Administrationsgebyr = 20 kr.
Rykkergebyr for at betale nogle dage over tid = 100 kr.
= 134 Kr. for at krydse Fjordforbindelsen Frederikssund!
Jeg er på ingen måde en tilfreds kunde - og jeg kommer ikke til at krydse broen igen hvis jeg kan undgå det!