Snelle reactie en mooie producten
Zeer snelle reactie op mijn bestelling. Alles goed verpakt verzonden. Producten erg mooi met name ook de kleur van de kaarsen. Ben er blij mee en zal zeker nog eens bestellen.
Flame Handmade Candles biedt meer dan alleen kaarsen; we brengen sfeer, beleving en vakmanschap in jouw huis. Wat ons uniek maakt: Duurzame en bewuste keuze – al onze kaarsen en waxmelts zijn gemaakt van milieuvriendelijke sojawas, wat zorgt voor een schonere verbranding zonder schadelijke stoffen. We gebruiken gerecyclede en recyclebare verpakkingen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Veiligheid en kwaliteit voorop – met een achtergrond in chemie en ervaring in een veiligheidslaboratorium zorg ik ervoor dat elk product zorgvuldig getest is op optimale verbranding en geurverspreiding. Jouw veiligheid en genot staan bij ons centraal. Unieke geuren, met zorg samengesteld – onze geuren zijn niet zomaar samengesteld; ze vertellen een verhaal en brengen een gevoel met zich mee. Van knusse herfstavonden tot frisse lentebriesjes – er is altijd een geur die perfect bij jouw moment past. Handgemaakt met liefde – elk product is met de hand gegoten, afgewerkt en verpakt. Dit ambachtelijke proces garandeert een persoonlijke touch en kwaliteit die je kunt zien en voelen. Bij Flame Handmade Candles kies je niet alleen voor een kaars, maar voor een stukje warmte, luxe en duurzaamheid in jouw huis.
Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snelle levering. Duidelijk of het op voorraad is of niet. En vooral goede kwaliteit!

Reply from Flame Handmade Candles
De kaars ziet er prachtig uit en ruikt goed. Er zit ook een gratis sample bij van een andere geur. Bovendien was de kaars zeer goed verpakt.

Reply from Flame Handmade Candles
Ik heb een paar kaarsen en wat waxmelts. De kaarsen ruiken heerlijk en sommige staan vooral nog gewoon mooi te wezen omdat ze zo gaaf zijn!
Er zaten ook glitters in de waxmelt, hele toffe verassing ook!

Reply from Flame Handmade Candles
Lekker geurende wax melts besteld bij Flame. Ze geuren lekker en de vormpjes waarin ze komen zijn ook erg leuk. Weer eens wat anders. Daarnaast worden ze keurig verpakt en krijg je er een sample bij van een ander geurtje. Erg handig, want zo kom je weer eens op andere geuren die je anders niet zou hebben besteld.