Gewoon een gezellige winkel
Gewoon een gezellige winkel, waar de klant nog koning is. Hier denken ze in oplossingen en niet in problemen. Je moet er echt eens geweest zijn, proef de sfeer!
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Perfecte afhandeling garantie voor Esu decoders
Al heel wat treinen gekocht nieuw en gebruikt goeie service staat altijd voor je klaar leuke winkel
Heb mijn eerste bestelling gedaan,maar werd meteen een teleurstelling, artikel besteld die volgens de site op voorraad was,wel verzendkosten betaald maar artikel bleek niet op voorraad,eerste maar ook laatste keer, echt geen aanrader (o,ja op email word niet gereageerd)
DB-120 Marklin gekocht bij modeltreinenmarkt in 2020 ,waar ik klant was...
Rapport van de reparateur,
ik heb de lok nagelopen en ik heb geen goed nieuw voor u.
De motor is compleet verbrandt, het anker is kapot en ook het motorschild is hierdoor beschadigd.
Mede hierdoor is ook de decoder beschadigd en deze werkt ook niet meer.
Ik heb 8 ander locomotieven met meer snufjes ,dit was een Loc met veel kilometers dat kan niet anders.
De oorzaak is zeer ernstige vervuiling van de motor. Door deze problemen te negeren is nu heel veel beschadigd aan de lok. Mede dat de decoder beschadigd is, is het ook een dure reparatie.
Zo wie zo zou het motorhuis compleet gereinigd moeten worden, daarbij ontbreekt nog een anti slipband. Daarna zou een nieuwe motor en een nieuwe MFX decoder geplaatst moeten worden. De kosten van de reparatie zijn rond de €105.-.
Reactie eigen schuld , geen garantie meer..
Gewoon een leuke zaak. Fijn personeel met verstand van zaken.
Ook de prijzen zijn daar keurig.
Vandaag nog twee mooie stoomloc's gekocht.
Goede service! De bezorger deed er wat langer over dan gebruikelijk om mijn brievenbuspakketje af te leveren, maar ik werd prima geholpen toen ik contact opnam met modeltreinmarkt. De dag erna werd het dan toch geleverd. Fijn dat verzendkosten laag zijn voor kleine bestellingen, het nadeel is dat het niet te traceren is en (in december) wat langer kan duren.
In maart een insiderwagon besteld via dit bedrijf. In oktober van een kennis gehoord dat de wagons waren geleverd. Geïnformeerd bij MTM maar kreeg te horen dat de bestelling nog open stond. In november nogmaals gebeld en kreeg te horen dat ik moest afwachten. Zelf contact met Märklin opgenomen en toen werd medegedeeld dat een bestelling via dit bedrijf niet bekend was. Bij uitzondering hebben zij zelf de wagon geleverd.
MTM gemaild met deze informatie. Lijkt niet interessant te zijn, zij reageren niet.