See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ik kreeg hem gratis bij een abonnement en tot 3 keer toe kon ik ineens niet meer bij de luisterboeken. Gebeld en het zou doorgezet worden naar de technische afdeling. Vervolgens een paar weken lang ni... See more

Rated 2 out of 5 stars

Drie dagen een gratis kennismakingsabonnement gehad waarvoor wel direct geld van mijn rekening werd afgeschreven. Toen opgezegd en wel mijn geld teruggekregen én een bevestiging dat het abonnement was... See more

Rated 5 out of 5 stars

Geweldig platform- toegang via de krant - ben er niet meer weg te slaan: ik ontdek podcasten, de nieuwste romans, en luisterboeken. ( > downloaden en je kunt makkelijk pauzeren en bladwijzers toevoeg... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Waardeloos! Lukt niet om een abonnement af te sluiten. 3x 1 cent overgemaakt, heeft geen effect. 3x 15 minuten als eerst wachtende iemand proberen te spreken en bij 15 minuten wordt de v... See more

Company details

1. Distribution Service

Written by the company

Eindeloos veel luisterboeken, podcasts en e-books. Onbeperkt luisteren en lezen, waar en wanneer je maar wilt. Fluister is jouw gids met persoonlijke tips & slimme lijsten. Het luisteren en lezen van onze verhalen doe je in de Fluister-app op je smartphone of tablet. Je kunt zowel streamen als downloaden, zodat je Fluister altijd kunt gebruiken, ook als je offline bent. Download de Fluister-app in de Google Play Store of App Store (iOS).

Contact info

1-star

Replied to 33% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Mooie app omgeving en boeiend aanbod

Ik kon heel gemakkelijk inloggen en ik vind de Fluister-app een stijlvolle omgeving met een interessant aanbod.
Momenteel heb ik alleen e-books geprobeerd en dat valt zeer wel mee. Alleen heb ik geen instellingen knop gevonden of misschien nog niet ontdekt. Bijvoorbeeld om een boek in Nachtmode te lezen?
Met audio books heb ik geen ervaring omdat ik snel lees en ook omdat ik geen vreemde stem in mijn hoofd wil.
Over het geheel genomen is dit een aangename kennismaking.

June 23, 2025

Reply from Fluister

Dankjewel voor de mooie feedback! De instellingen van onder andere de letter grootte en de wit/sepia/zwart modi kun je vinden door in een geopend eboek 1x te tikken op het scherm. Vervolgens kun je recht onderaan klikken op het Aa icoontje.

Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Er gaat soms een wereld voor mij…open!

Er gaat soms een wereld voor mij open!!! Heerlijk luisteren naar een Podcast over onderwerpen/zaken die mij interesseren!!! Of gewoon een luisterboek pakken!!!

April 23, 2025

Reply from Fluister

Dankjewel voor de mooi feedback!

Wat gaat er niet mis

Wat gaat er niet mis? App geïnstalleerd, account gekoppeld, i gelogd met dpg. Boeken kunnen niet gedownload worden. Heb gehaald kreeg advies, heb ik opgevolgd, na 3x heen en weer mailen, wordt mail onbestelbaar teruggestuurd. Mail naar fluisterl gestuurd. Geen reactie. Gebeld naar 020 7009950. 15 min in de wacht, dan verbinding verbroken. App werkt nog steeds niet. Enige die te bereiken is. Is medewerker volkskrant. Zij kan niets doen. Laat haar meerdere wel weten dat dit speelt. Mooie actie van de Volkskrant.

April 14, 2025

Reply from Fluister

Wat vervelend dat er zo veel mis is gegaan in onze service! Inmiddels zit onze klantenservice ook intern bij DPG, waardoor de medewerker van de Volkskrant je ook verder kan helpen. We helpen je daar graag verder!

Rated 4 out of 5 stars

Beloond na een moeilijke start

Het kostte wat moeite om het fluister abbonement dat gekoppeld is aan een flair abonnement werkend te krijgen,maar via de chat en per email ben ik netjes geholpen en werkte binnen een week alles naar behoren. Mijn eerste luisterboek heb ik verslonden en ben blij dat ik nog meer mooie boeken in mijn bibliotheek heb kunnen zetten.

February 22, 2025

Waardeloos!

Waardeloos!

Lukt niet om een abonnement af te sluiten.
3x 1 cent overgemaakt, heeft geen effect.

3x 15 minuten als eerst wachtende iemand proberen te spreken en bij 15 minuten wordt de verbinding verbroken.

Via chat liet Nina me weten dat er een storing is en dat ik het later vanavond nog moest proberen. Terwijl ik een reactie typte sloot ze de chat!!!

Via mail geen reacties ontvangen.

November 5, 2024
Advertisement

Onbereikbaar

War ging er niet mis heb inderdaad de zelfde ervaring als deze mevr hiervoor wat een slecht onbereikbaar bedrijf heb echt meerdere mails gestuurd krijg irrelevante vragen terug als ik al al een antwoord kreeg heb gebeld 20 minuut in de wacht en daarna verbinding verbroken was wel de eerst wachtende.
En ja opzeggen is ook een ding wekten niet via mijn Samsung telefoon bij mijn account na inloggen natuurlijk maar wel via Google inloggen dus nu weer opgezegd kon de boeken niet in leesstand zetten dat was mijn enige vraag heb daar 2 weken op moeten hameren maar geen antwoord.
Vr Groet mevr WA v Baarsen .

May 1, 2024

Fluister onbetrouwbaar

Fluister is een luisterboeken app. die op zich al gebrekkig funcioneert omdat je bijvoorbeeld geen hoofdstukken van een boek terug kunt zoeken. Als ik o.a. om die reden mijn proefabonnement wil opzeggen dan kan dat niet want die functie bestaat eenvoudig niet op hun site/mijn account. Je abonnement veranderen in een vast vorm kan daar wel.
Hulp krijg je alleen in die zin dat ze van mij een foto willen om 'mee te kijken'. Simpel aangeven waar die afmeldbutton zit, kan kennelijk niet. Hoe moeilijk kan dat zijn om die te plaatsen ternzij er sprake is van bood opzet.
De vraag is voor mij of die wel bestaat en/of je niet op heel slinkse wijze aan een verplichting vastzit. Alles bij elkaar komt het, voorzichting gezegd, allemaal heel onbetrouwbaar over.

January 15, 2023

Reply from Fluister

Goedemiddag mevrouw Hustinx, vervelend dat u deze ervaring heeft. Uiteraard kunt u uw proefabonnement opzeggen, dat kan simpelweg via uw eigen account op de website fluister.nl. Ik zou graag met u in contact komen om te kijken hoe ik u verder kan helpen. U kunt ons bereiken op support@fluister.nl

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look