4.5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Professionelt, empatisk og meget servicemindet firma.

Jeg har over en længere periode været i dialog med flytsafe ift. at min mor skulle flytte. Der har været en stor fleksibilitet, forståelse og fantastisk service både ift. ventetiden på konkrete svar fra mig af, ændring af flyttedato og generelt en mere kompliceret flytteproces end forventet. Selve flytningen foregik professionelt af de kompetente og empatiske medarbejdere. Møbler , kasser m.m blev behandlet forsigtigt og ordentligt samtidigt med at de ansatte var effektive uden at gå på kompromis ift. at passe på de ting de skulle flytte. Firmaet kan kun anbefales.

September 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

FlytSafe håndterede min flytning super…

FlytSafe håndterede min flytning super godt. De fragtede alle mine ting fra Amager til Frederiksberg i en lejlighed på 3 sal, var utrolig nervøs til at starte med da det er første gang jeg får flyttefolk til at flytte mine ting. Jeg havde mange skræk scenarier i hovedet om at ting ville gå i stykker og at der måske ville komme mærker i væggene og den slags, men ingen af de ting blev en realitet da disse flyttefolk fra FlytSafe håndterede det. Jeg kan varmt anbefale dem her fra. De er hurtige og effektive og de gør deres absolut bedste for at passe på ens ting

Tak FlytSafe fordi at i fik mig igennem min flytning helt smertefrit💙

September 2, 2025

Eminent service.

FlytSafe har leveret en eminent service ved vores flytning. De er hjælpsomme, organiserede, effektive og knoklede med et smil på læben.
Vi benyttede os også af at leje flyttekasser. Alle aftalte tidspunkter blev overholdt til punkt og prikke. Prisen var yderst rimelig.
Vi giver dem vores bedste anbefalinger.

July 9, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super søde og effektivt flyttefirma.

Super søde og effektivt flyttefirma.
Hurtige og forstående folk der kommer, ud og de behandler både inventar og bolig med respekt.
Også nemme at snakke og komme i kontakt med.
Kan varmt anbefale dem👏🏼👏🏼
Mvh Sanne

June 22, 2025

Kan absolut anbefales

Meget dygtige og effektive flyttefolk. De mødte op tre mand og flyttede fra anden sal til hus på under tre timer. De passede godt på tingene og var meget venlige. Kan absolut anbefales.

June 15, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Flot arbejde, nedpakning og flytning af min lejlighed

Jeg har brugt Flytsafe til nedpakning og flytning af min lejlighed og alt fungerede perfekt.

Drengene kom til tiden og knoklede igennem. De pakkede alle vores ting omhyggeligt ind og flyttede dem på forsvarlig vis.

Jeg kan på det varmeste anbefale dette flyttefirma.

March 6, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Problemfri flytning med friske flyttefolk fra Flytsafe

Flytsafe stod for min flytning, og det fungerede super fint. God kommunikation inden og under flytningen.
Søde, hjælpsomme og effektive flyttemænd. De knoklede hele dagen og håndterede alt fra tunge løft til sure naboer med et smil.
Total professionel flytning!
Jeg kan varmt anbefale Flytsafe til alt og alle, og jeg ville til enhver tid bruge dette firma igen :)

March 7, 2025

10 stjerner til Flytsafe

Det var en super positiv og dejlig oplevelse med de 2 meget friske fyre der lavede min flytning.
Flytsafe er et fremragende flyttefirma, som lavede op til mine forventninger.

Helt klart en kæmpe anbefaling herfra!

March 3, 2025
Rated 5 out of 5 stars

God kundeservice fra start til slut

Jeg skulle flytte fra Nordsjælland til Jylland, og det hele gik som smurt. Flyttemændene var utrolig flinke og meget opmærksomme på at håndtere mine ting skånsomt.
Fra start til slut er det bare top professionelt.
Jeg kan kun give Flytsafe mine varmeste anbefalinger!

March 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig en god og dejlig flytte oplevelse

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge Flytsafe til min flytning. Flytningen blev håndteret hurtigt, effektivt og med stor omhu, så alt kom sikkert frem uden en eneste skramme.
Det, der gør Flytsafe til noget særligt, er deres fantastiske service. Fra første kontakt i telefonen til selve flyttedagen har jeg kun mødt søde, imødekommende og professionelle mennesker, der går op i at gøre flygtningen så nem som muligt. De er både effektive og fornuftige, og det giver en stor tryghed i en ofte stressende situation.
Hvis du leder efter et pålideligt flyttefirma med gode flyttefolk, god service og fair priser, kan jeg kun varmt anbefale Flytsafe.

March 1, 2025

Perfekt flytning med Flytsafe

Tak for fantastisk service!
Flyttemænd var utrolig hurtige og effektive og fik arbejdet gjort i en imponerende fart uden at gå på kompromis med omhyggelighed og kvalitet. Samtidig var de super behagelige og venlige at arbejde sammen med, hvilket gjorde flyttedagen meget mindre stressende, end vi havde frygtet.

Safeflyt er virkelige gode til at holde kontakt og overholde alle aftaler. De sørgede for at gøre vores flytning rigtig nem og overskuelig.
Serviceniveauet fra både kundeservice og de tre, raske gutter var enormt godt.

Vi vil helt klart bruge dem igen!

March 3, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Effektiv flytning og søde flyttefolk

Vi har været rigtig glade for vores oplevelse med Flytsafe, både rådgivning og selv flytningen.
Flyttefolk var hjælpsomme, venlige og meget imødekommende. De var forsigtige med vores skrøbelige ting og sørgede for at intet gik i stykker.
Prisen var som forventet og rimelig.

Det var en rigtig fin proces og vi er meget glade for at have valgt Flytsafe til at klare vores flytning.
Stor anbefaling herfra.

February 28, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look