Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Sinds dit jaar krijg ik geen folders…

Sinds dit jaar krijg ik geen folders meer. Ik wordt bestookt met mailtjes dat ik folders moet kiezen en als ik dat invul krijg ik het antwoord: "The email adres judi.....athot.....com is already in use." Mijn emailadres dus! Zeer irritant, tot nu toe al 5x contact hierover opgenomen zonder resultaat. Ik neig om het geheel te blokkeren.

February 23, 2025
Advertisement

Be SPOTT elijk

Be SPOTT elijk
Al meerdere malen aangegeven dat er problemen zijn, elke keer wordt aangegeven dat het opgepakt wordt. Maar echter het probleem blijft, mailen, bellen, melding maken alles gedaan maar het wordt schijnbaar niet opgepakt....het wordt opgepakt wordt er gezegd?

September 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Spotta doet niet wat zij beloven

Spotta geeft aan dat zij verantwoordelijk is voor een landelijke verspreiding van folders maar maakt dit voor mij niet waar. Al 4 maanden ontvang ik geen folderpakketten meer. Hiervoor heb ik meermaals melding gemaakt hetgeen resulteerde in een persoonlijk dossier. Ook daarin heb ik meermaals melding gemaakt van geen levering. Het betreft de navolgende meldingsnummers 240209, 244681, dossier 251538, 776882, 265103, 277512 en 273108.
Steeds zonder resultaat, ik ontvang alleen automatisch gegenereerde antwoorden per e-mail. Ik voel mij totaal niet serieus genomen. Klagen is gewoon zinloos. Wel wil ik de adverteerders proberen wakker te maken en hun bewust maken dat Spotta de beweringen/toezeggingen over landelijke levering niet waarmaakt.

Nu 20 augustus, een maand later heb ik alsnog 27 automatisch gegeneerde e-mails van Spotta ontvangen. Daarin steeds toezeggingen dat acties zouden worden genomen, dat een nieuwe bezorger wordt gezocht enz. Alles zonder resultaat, de bezorging is nog steeds niet hervat.
Slechter kan gewoon niet.

July 12, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Waarom kan ik als ik een folder heb…

Waarom kan ik als ik een folder heb bekeken dit daarna niet meer kijken ???? Folder is donker en staat erbij dat ik het al gezien heb. Nou so what. Dat maak is zelf toch wel uit. Al wil ik het honderd keer zien. Flikker op folder.nl

July 6, 2024
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Dankzij Folders.nl en de app stel ik mijn boodschappenlijst samen

Folders.nl heeft altijd een actueel aanbod van de leukste aanbiedingen en de nieuwe folders. Je kan ook zoeken naar aanbiedingen en je krijgt dan de folders te zien waar de aanbiedingen het voordeligst zijn. In de app werkt dit supergoed! Je ziet de folders waarvan bijvoorbeeld de wasmiddel in de aanbieding is, je ziet dan de pagina en je wordt meteen gestuurd naar de juiste pagina in de folder.

Ook het knippen het toevoegen van de producten aan een boodschappenlijstje is handig! Ik vind de site er fris uitzien en ik kan altijd makkelijk de folders zien.

March 15, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Handig! Alle actuele folders op één plek

Wat een handige website is Folders.nl! Al mijn favoriete folders staan handig bij elkaar. Hoef ik niet meer te wachten tot het folderpakket is bezorgd. En kan ik alle aanbiedingen op elk moment van de dag opzoeken en bekijken. De Folders.nl app is overigens ook een aanrader. Lekker folders lezen op mijn iPad.

March 14, 2013

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look