Forbrugskunst Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Fusker firma

Jeg bestilte 3 vare fra forbrugskunst. Pengene blev trukket fra min konto. Jeg fik ingen ordre bekræftelse. Får ikke svar når jeg skriver til dem på mail. Hver gang jeg ringer får jeg en telefon svare. Har lagt besked men intet opkald tilbage. Har ikke modtaget mine vare. Så pengene er gået tabt.
ADVARSEL TIL ALLE. KØB IKKE VED DEM, DE SNYDER, TAGER ENS PENGE UDEN AT LEVERE EN VARE

December 5, 2016
Forbrugskunst logo

Reply from Forbrugskunst

Hej Birgitte,

Tak for din besked - det er rigtigt, at vi ikke besvarede din mail og dine telefonopkald den dag du forsøgte at ringe til os - vi var desværre ude af huset. Siden da har vi jo talt sammen telefonisk og pakken er på vej til dig.

Så der er bestemt ingen fusk involveret - blot sammenfald af kommunikation, der er gået forbi hinanden.

Håber, at du bliver glad for produkterne :-)

Dårlig service......

Ringede og bestilte vare onsdag og de lovede at de ville være hos mig senest fredag, øvøv de sender med DAO og der fik jeg at vide at da han ikke havde erhvers aftale men sendt som privat mand, og der ville så gå 4 dage før pakken kom , det var ikke det der var lovet... Det er hvad DAO skriver ``Vi har også leverandøre der har en særlig erhvervs aftale med os, og på disse pakker har vi levering fra dag til dag, men Forbrugskunst.dk sender pakker på lige vilkår som private.

November 11, 2016
Forbrugskunst logo

Reply from Forbrugskunst

Hej Peder,

Det er rigtigt, at vi ikke har en erhvervsaftale med DAO, da vi ikke sender over 10.000 pakker om året, hvilket er kravet for at kunne gøre dette. Mange gange er pakken fremme allerede efter 2 dage, hvilket har været vores erfaring de sidste mange gange.

Alternativet er at sende med PostNord, hvilket ville være langt dyrere for vores kunder, hvilket vi ikke mener er hensigtsmæssigt. Desuden har vi mange oplevelser med at deres pakker er op til 10 dage undervejs, hvorfor vi valgte at skifte til DAO, som er både hurtigere og billigere, hvilket er noget vores kunder sætter pris på.

Men vi beklager den dårlige oplevelse - vi forsøger konstant at forbedre os.

Manglende levering

Jeg modtog en ordrebekræftelse samt en bekræftelse på at betalingen var godkendt. Beløbet blev også hævet på min konto, men varerne modtog jeg aldrig. Jeg fik ikke svar på mine mails til forretningen, og når jeg forsøgte at kontakte forretningen via telefon, blev jeg hver gang mødt af en telefonsvarer.

August 10, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Jon Hansen

Fint udvalg af fede ting. Og hurtig levering. Jeg bestilte 2 varer, som jeg skulle give i gave og selvom jeg bestilte varerne efter kl. 16.00, så havde jeg dem med posten dagen efter. Ikke sidste gang jeg handler gaver her.

July 28, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Super butik

Købte en lækker kortholder som var billigere end konkurrenternes - og fik den levereret dagen efter. Fik også en lille gave med, da butikken vist lige var åbnet?

March 13, 2012

Take a closer look