Fredericia Autoservice Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tak til Søren 🥰 du har været så fantastisk, at samarbejde med i hele processen.. fra en tænkt bil til den vi valgte ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - vi er trygge ved valget og vi glæder os til mange gode stunder med vor... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har netop fået vores nye Skoda elroq fra Fredericia autoservice . Overvejelser omkring ny elbil er ikke let , men det blev det her . Sælger Johan Niekrenz er utrolig kompetent og man føler sig meget t... See more

Rated 5 out of 5 stars

Karsten fra Fredericia Autoservice er den bedste forhandler ever. Der er altid god service uanset om det er et stort eller lille problem man kommer med. Uanset om man køber en ny eller brugt bil.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var på besøg hos Fredericia Autoservice fornyeligt, og servicen var klart i top. Gode ansatte til at rådgive dig bedst muligt omkring den bedste løsning for dig og din bil. Så uden tvivl en fremra... See more

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Er fint tilfreds med selve handlen

Er fint tilfreds med selve handlen, fik ok byttepris og god vejledning i forbindelse med købet af bil derude.
Derfra går det galt, værksted er ikke gearet til dropin fejl.
Der er typisk en værkstedstid 3-4 ude i tiden, det er ikke nemt med periodiske fejl.
De er nærmest opgivende, hvis man kommer ind med en fejl, som der skal kigges på.
Så service efter købet er forholdsvis ringe, hvis man har fejl i bilen.
Føler at man har maks udnyttelse af mekanikere, så der ikke er den ekstra service, som det er når man kan komme ind med 'små' fejl

January 20, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Har kun haft en bilhandel ved denne…

Har kun haft en bilhandel ved denne bilhandler. Men er på alle måder tilfreds. Skulle sælge min brugte og købe en helt ny. Alle aftaler og betingelser blev fint overholdt. Auto SERVICE lever i alt fald op til navnet. Service i højsædet.

January 12, 2022

Seriøs god service

5/5
Havde en garanti sag kørende med en forhandler i vejle, da de havde haft bilen over 3 perioder, blev jeg så træt af at de ikke kunne lave det, at jeg sagde til dem at jeg ville have den på mit eget værksted, altså Fredericia autoservice. Det tog dem seriøst ikke mere end 2 timer at lave den så det spillede max! Daniel og Stephan er altid til at komme i kontakt med, og værkstedet har altid tid til en, og ALTID til de skarpeste priser. Vi har nu Skiftet vores service aftale på familiens 3 biler derud, fra VW's eget.

January 11, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Fredericia Autoservice - ingen hjælp at hente når der er tekniske problemer under garanti

Min Skoda Superb er leveret ved Skoda, Fredericia Autoservice d. 1/5-2020. Den har nu kørt 70.000 km. og har fulgt almindelig service uden problemer.

Det er som bekendt først når der optræder problemer, at man lærer sit værksted rigtigt at kende..

Søndag d. 24 okt. måtte jeg tilkalde starthjælp, da bilen var helt flad for strøm. Tænkte i første omgang, at vi måske havde glemt at tage vores GPS fra cigarettænderen. Fik efterfølgende ladet lidt strøm på, men kørte for en sikkerheds skyld ind til Fredericia Autoservice dagen efter for at sikre, at bilen lader og at batteriet ikke fejlede noget.

Begge dele blev checket og jeg fik tilbagemelding på, at alt var som det skulle være. Vi aftalte, at jeg skulle sætte en lader på over natten for, at sikre at batteriet var 100% ladet op.

Jeg benyttede bilen de følgende dage indtil fredag morgen, hvor jeg konstaterede at bilens horn nu ikke fungerede. Kørte herefter et smut forbi Fredericia Autoservice. Fejlen viste sig at være en sikring, som ikke sad på plads. Nu virkede hornet igen - dog kunne bilen ikke starte, da jeg ville køre derfra..

Der blev sat en tester/lader på batteriet. I den efterfølgende snak var jeg inde på, at batteriet måske skulle udskiftes, da det er ret underligt at det - efter at have været opladet - nu var gået helt flad igen.

Jeg fik her en lang historie om hvor svært og tidskrævende det er for dem, at udskifte et batteri på garanti. Fik fortalt en masse om hvilke besværlige procedurer, som Skoda kræver udfyldt for, at dække..

Jeg lod forstå, at jeg er rimelig ligeglad med deres interne procedurer - jeg har en bil der er under fuld garanti og har en forventning om, at den kan starte så jeg kan passe mit arbejde. Det virkede her som om, at det var vigtigere at afholde et 'diskutionsforum' med kunden - frem for at afhjælpe kundens problem !

De beholdt bilen fra ca. 9.00 til 14.00, hvor de (igen) ville måle ladesystem og batteri igennem. Hvis der ikke var noget, som fejlede noget ville de blot lade batteriet op igen.

Jeg ankom som aftalt ca. 14.00. Her blev jeg fortalt, at de havde målt det hele igennem - der ikke var noget der fejlede noget. Batteriet havde de haft en lader på siden morgenstunden, så bilen var klar.

Inden afgang gjorde jeg for over den implicerede medarbejder klart, at jeg fremover vil finde et andet værksted. Som årsag nævnte jeg, at jeg som kunde ikke møder op for, at få en diskussion om hvor svært det er for dem, at udskifte et batteri på garantien. Jeg møder op fordi, at jeg har en forventning til, at de kan løse opgaven for mig som kunde, så bilen kan starte.

Dette var der ikke den helt store forståelse for:
Jeg blev fortalt at Fredericia Autoservice ligger i top 10 i en kundetilfredsundersøgelse, så det ville ikke hjælpe noget, at skifte værksted.

Viljen til at diskutere med deres kunde var nu om muligt endnu større end om morgenen - der var nu 2 kolleger, som brugte deres energi på at nedgøre mig som kunde. De burde i stedet have koncentreret sig om, at løse den tekniske opgave med min bil, da det senere skulle vise sig, at de igen havde leveret et dårligt og utilstrækkeligt stykke arbejde:

Den følgende mandag kunne bilen ikke starte fra morgenstunden, hvilket gjorde at jeg måtte melde mine kundeaftaler af..

Jeg ladede bilen op indtil om eftermiddagen, men allerede 1 time senere kunne bilen ikke starte igen.

Mit 'nye' Skoda værksted fik bilen ud - målte alt igennem og konstaterede hurtigt, at batteriet var 'faldet sammen' på en eller flere celler.

Nyt batteri blev monteret på garantien - VOILA sværere er det ikke, at hjælpe kunden videre :-)

Fredericia Autoservice - min erfaring efter dette er, at man som kunde ikke kan have forventning om, at blive hjulpet når der opstår tekniske problemer.

Indstillingen til at hjælpe kunden er tydeligvis ikke til stede, hvilket er rimeligt ØV i et ellers lækkert bilhus.

November 4, 2021

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Vi har - igen - købt en ny Skoda hos Fredericia Autoservice. En fantatisk service fra start til slut og vi har følt os i trygge hænder hos Søren Rasmussen.
Vi vender helt sikkert - igen - tilbage.

April 30, 2021

En overraskende, fantastisk oplevelse

Jeg har været forbi Fredericia Autoservice og mødte deres Mike Thygesen. Han var på alle måder positiv, venlig og overraskede med en fantastisk service, hvor han gjorde alt for at give mig den bedste kundeoplevelse. Han lyttede til mine ønsker og forklarede inden prøveturen om lige de features, jeg gerne ville afprøve. Bagefter kom vi hele processen igennem, så jeg var sikker i mit valg. Han arbejdede bl.a. med stor iver for at skaffe mig den allerbedste byttepris på min gamle, brugte bil. Sikke en rådgivning - langt over det forventede.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling – det er både rart og trygt at handle bil hos Fredericia Autoservice.

December 13, 2020

Frederica Autoservice - Danmarks bedste bilforhandler

Uanset om man køber en ny eller brugt bil.
Karsten yder altid en fantastisk rådgivning, og skifter man til en ny bil med automatgear og diverse andre fancy ting, er den første tur med Karsten, så han sikrer sig, at man lige prøver en tur, inden man selv kører afsted.
Fredericia Autoservice er et fantastisk sted. Topmoderne og yder altid en førsteklasses service

December 7, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk god service og vejledning.!

Takker dig Søren Rasmussen for en fantastisk god vejledning og snak om vores nye Seat Ateca FR, den er blevet mega sej... 👌🚘😀👍Vi er meget tilfredse med den professionelle betjening og værksted/klargøring har leveret en super flot bil... vil klart anbefale alle at køre forbi Fredericia Autoservice der forhandler Skoda & Seat.

February 27, 2020

Fastelavn🤗

Hvis I er så skønne mennesker🤗 at I vil hjælpe mit barnebarn med en dejlig dag i børnehaven😄
vil jeg besøge jer, og se om min næste bil skal købes hos jer🇩🇰🤗
mvh
Flemming Grønbech
20991402

January 22, 2020

5 stjerner herfra!

Som altid, får man god service når den er gal med bilen. Jeg fik et stort stenslag, som servicerådgiveren sprang på med det samme. Selv i skjorte, smurte han ærmerne op og ordnede sagerne. Skide god service!

January 15, 2020

Altid til rådighed!

Igennem de sidste par år har der ikke været tvivl om hvor bilen skulle hen, når den har drillet eller skulle have service.
Tak til de behagelige medarbejdere, som altid står klar når man har brugt for en hjælpende hånd.

January 13, 2020

Is this your company?