Friluft Service ApS Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Syningerne på vores posemarkise var blevet så møre, at posen var ved at falde fra vulsten. Vi ringede til chefen Abba og fik en aftale lidt senere samme dag. Ved ankomst til virksomheden pi... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og kvalitet i arbejdet. Har brugt dem til rens og imprægnering af bådkaleche, samt udskiftning af vinduer. De overholder aftale og pris, og er så søde og venlige. Altid smilende og... See more

Company details

1. Dry Cleaner

Information provided by various external sources

Et landsdækkende firma til vask, imprægnering og reparation af marine og camping udstyr

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har modtaget mit telt fra dags dato…

Jeg har modtaget mit telt fra dags dato onsdag d. 24-06-26. Mit telt som var skadet efter et hul i dugnet skulle nu være intakt igen. Jeg er meget tilfreds med Friluft Service ApS. Prisen for deres arbejde var også fair. Jeg tør godt anbefale Friluft Service 🙂

June 24, 2026

Kære Per

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med reparationen af dit telt, og at du oplevede prisen som fair.

Tak fordi du vil anbefale Friluft Service ApS – det sætter vi stor pris på. Vi ønsker dig mange gode oplevelser med teltet fremover.

Hjælpsom og hurtig betjening

Vi ringede til chefen Abba og fik en aftale lidt senere samme dag. Ved ankomst til virksomheden pillede vi markisen af campingvognen, så skaden kunne vurderes.

Medarbejderen Matti tilbud at reparere skaden med det samme med gennemsyning af hele markisen, da flere tråde også var møre. Så skulle vi ikke til at køre frem og tilbage for at hente markisen dage senere.

10 min senere stod vi med en nysynet markise, som blev hængt på vognen.

Super betjening, stor hjælpsomhed og absolut en god pris.

Kan klart anbefales.

May 18, 2026

Ikke uddannet personale.

Min kaleche der blev taget i brug første gang i 24 skulle til rens og imprægnering. 2200 kr hvilket jo er rimeligt nok. Kommer tilbage med tågenede ridsede vinduer samt to små knæk, ruderne var tillige smurt ind i overskydende imprægnering. Ruderne var helt klare og uden skader ved indlevering.
Arber vil have den ind for at rette deres fejl. Nu er sæsonen igang og kan ikke have min båd stående åben mens de retter deres fejl. Tænker at deres metoder eller deres folk ikke er gode nok. Så de skal ikke rode mere med min kaleche. Den sku have siddet i skabet første gang. her kommer jeg ikke igen.

October 8, 2025

Hej Dannie

Vi kan ikke genkende din fremstilling af sagen.

Vi afleverer ikke kalecher i den stand, du beskriver. Ved rens og imprægnering arbejder man med materialer, hvor eksisterende slid og svagheder – særligt i plastvinduer – kan blive synlige efter behandling, hvis materialet i forvejen er påvirket af brug, sol eller alder.

Vi har uddannet personale med over 20 års erfaring og håndterer hvert år flere hundrede kalecher med stabile og tilfredsstillende resultater.

Hvis der mod forventning skulle være opstået et problem, tager vi naturligvis ansvar. Derfor har vi også tilbudt at få kalechen ind igen, så vi kan gennemgå den og finde en løsning. Uden at se produktet er det ikke muligt at vurdere eller udbedre noget.

Vi har fuld forståelse for, at det er midt i sæsonen, men en korrekt løsning kræver, at vi får mulighed for at inspicere arbejdet.

Vores tilbud om at gennemgå og løse sagen står fortsat ved magt.

Mvh

Rated 5 out of 5 stars

Super god behandling med et flot…

Super god behandling med et flot resultat. Vil gerne nævne Meti særskilt som en rigtig god og dygtig medarbejder.

October 29, 2025

Hej Vibeke

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både behandlingen og resultatet – og ikke mindst, at Meti (vores dygtige syerske) har gjort et godt indtryk. Din ros bliver naturligvis givet videre til ham – det vil han uden tvivl blive rigtig glad for at høre!

Hynder til båd

Dygtige, hurtige, fleksible, rimelige priser.

October 9, 2025

Hej Nielsen

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Vi sætter stor pris på dine ord – og det glæder os at høre, at du har været tilfreds med både kvalitet, pris og service i forbindelse med hynderne til båden.

Smukt prof. arbejde

Jeg købte en sort kaleche til min båd. Arber fortalte at stoffet er den bedste kvalitet, og det virker korrekt. Jeg afleverede min båd i Skovlunde, og de havde den i en uges tid, og jeg fik en superflot og udspændt kaleche, med knapper der sidder perfekt. Vi blev enige om at genbruge stang og ventilation, så vi sparede miljøet og min pengepung 😝 Prisen var en del lavere end hos de konkurrenter som jeg tjekkede. Den medarbejder som faktisk udførte arbejdet, var dedikeret, og havde en prof. stolthed, så han gik op i, at der blev leveret et flot stykke arbejde, og jeg er meget tilfreds. Jeg har haft kalechen i et års tid, og den står stadig pænt spændt ud, hverken krøbet eller blevet slatten.

August 19, 2024

Total topklasse!!

Total topklasse!!

Kommer forbi med en tekstile hvor slæden er knækket af! Jeg kommer lidt vej derfra og hører om de evt kan se på det, mens jeg kører en tur. De står 3 mand og leder efter en ny slæde, monterer den og så skal jeg ikke engang betale en øre for det!
Nøj en service!! Det skal man lede længe efter i dag.
De pakkede det også pænt sammen og var SÅ SØDE OG HØFLIGE at tale med.
Bare kom an hvis du har noget der skal fikses!

June 11, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Renovering af bådkaleche

Jeg har fået renoveret en 10 år gammel bådkaleche / Kapell. Der blev udskiftet vinduer, syninger og vask / imprægnering. Vi aftalte de sidste detaljer over telefonen, hvilket jeg ikke vil anbefale, få en pris på den totale renovering på skrift/mail. Arbejdet er pænt udført, men endte med at blive noget smådyrt ca. 70% af nypris.

May 16, 2025

Hej Bo,

Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten af det udførte arbejde. I forhold til prisen vil vi gerne præcisere, at vores faste procedure – som vi har fulgt i over 15 år – er, at vi ved modtagelse starter med vask og imprægnering. Efterfølgende gennemgår vi kalechen grundigt og kontakter altid kunden med en samlet pris på både vask, imprægnering og nødvendige reparationer, inden vi påbegynder nogen form for reparationsarbejde.

Derfor er det ærgerligt, at der er opstået en misforståelse i dit tilfælde – det er første gang, vi har oplevet det, men vi tager din feedback til os og vil fremover være ekstra tydelige i kommunikationen.

Har du spørgsmål eller brug for en uddybning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Friluftservice ApS

Rated 5 out of 5 stars

Rygsæk til et el løbehjul

Jeg skulle bruge en rygsæk til et el løbehjul. Sådan et vejer 20kg og det er ikke helt ufarligt når jeg skal have det ombord på en sejlbåd. Jeg fik fremstillet rygsækken helt som ønsket og endda med nogle finesser jeg ikke selv havde tænkt på. Den er utrolig solidt syet og frem for alt mærker jeg ikke at jeg har 20kg på ryggen. Nu er det ingen sag at komme ombord, når jeg har begge hænder at holde fast med.
Det er ikke første gang jeg handler med Friluft Service og med sikkerhed ikke sidste.

March 14, 2025

Mest fantastiske service

mest fantastiske service jeg har oplevet. Indleveret fortelt til rep. 18.3. og fik beskeden at grundet travlhed kunne jeg først få det retur 18.4.
Men i dag, 15 dage før tid, har jeg hentet forteltet fra rep. og ser frem til allerede at kunne sætte det op i weekenden.
Tak for hurtigt behandling, klart anbefaling herfra :-)

April 3, 2024

Fantastisk service og håndværk

Fantastisk service og håndværk. Har fået renset og repareret en bådkaleche vi troede var klar til at smide ud. Nu er den som ny, med udskiftede kantbånd, forstærkninger og vinduer. Til en brøkdel af prisen for en ny. Fem stjerner med pil op herfra.

April 4, 2023

Fantastisk service og kvalitet

De overholder aftale og pris, og er så søde og venlige. Altid smilende og tager sig tid til at vise hvad de har lavet. Kan kun anbefale dem ud fra vores egne erfaringer.

April 8, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Har lige fået vores Isabella prisma…

Har lige fået vores Isabella prisma fortelt og anex tilbage er blevet vasket og imreneret.. Inden i sendte det ind tænkte det bare til en go vask og imprenering, d eltet havde stået i 3 sæsoner og var bet lidt gen histog her. Det må være en meget hård vaske metode de bruger da vores kantbånd er helt slidt i stykker og der er hul i tagsyninger.. Det skal siges at lige inden det blev pillet ned stod det i strid storm uden problemer å efter min opfattelse var teltet ikke dårligt..
Kommer helt sikkert ikke til at bruge dem igen...

January 19, 2022

Hej Tommy

Vi er selvfølgelig altid kede af at vi ikke kan tilfredsstille alle vores kunder, på trods af at vi altid gør vores yderste for at give en rigtig god service.

Vi behandler ml. 1000 og 1500 fortelte om året, hvoraf ca. 70% går igennem uden behov for yderligere reparation. Dit fortelt var usædvanlig beskidt (dokumentation på dette haves) og meget flittigt brugt som fastlægger fortelt.
Vi var derfor ikke i tvivl om at der skulle foretages test af tagsøm mm., hvilket vi gjorde uden beregning. Efter rengøring af telt, samt test, kunne vi konstatere at tagsøm og kantbånd skulle udskiftes. Jeg ringede derfor til dig, som jeg gør med alle vores kunder, og gjorde dig opmærksom på de nødvendige reparationer, som skal udføres mens forteltet er rent. Da du var meget afvisende overfor at gøre yderligere, måtte jeg derfor lade det være ved det.
Dette er selvfølgelig beklageligt, men du blev gjort opmærksom på konsekvenserne og træffede stadig en beslutning om at du selv ville klare reparationerne.

Det skal derfor igen siges at vi gjorde vores ypperste.
Du er desuden altid velkommen til at henvende dig igen for at få foretaget de nødvendige reparationer, så du kan bruge dit fortelt igen de næste mange år.

Friluft Service ApS

Take a closer look