Jeg har modtaget mit telt fra dags dato onsdag d. 24-06-26. Mit telt som var skadet efter et hul i dugnet skulle nu være intakt igen. Jeg er meget tilfreds med Friluft Service ApS. Prisen for deres ar... See more
Company replied
Syningerne på vores posemarkise var blevet så møre, at posen var ved at falde fra vulsten. Vi ringede til chefen Abba og fik en aftale lidt senere samme dag. Ved ankomst til virksomheden pi... See more
Min kaleche der blev taget i brug første gang i 24 skulle til rens og imprægnering. 2200 kr hvilket jo er rimeligt nok. Kommer tilbage med tågenede ridsede vinduer samt to små knæk, ruderne var tilli... See more
Company replied
Fantastisk service og kvalitet i arbejdet. Har brugt dem til rens og imprægnering af bådkaleche, samt udskiftning af vinduer. De overholder aftale og pris, og er så søde og venlige. Altid smilende og... See more
Et landsdækkende firma til vask, imprægnering og reparation af marine og camping udstyr
Meterbuen 6F, 2740, Skovlunde, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vi fik vasket og repareret vores bådkaleche. Servicen var god og det står nu så godt som nyt.
Kan helt klart anbefales.
Skulle have udskiftet en simpel lynlås på en bådkalejse, som gik helt galt, det tog dem 6 uger inden jeg fik den rigtige lynlås monteret som i øvrigt så sidder forkert, men jeg orker ikke mere. Fik også skiftet trykknapper og gummibånd, som heller ikke passede til trods for de havde den gamle at måle efter, den nye tætningsliste kom delt i 2 i stedet for et stykke, så nu kan der komme vand ind.

Reply from Friluft Service ApS
Vi fik vasket og imprægneret vores telt og sovekabiner. Blev ringet op og fik at vide at forsejlingstapen på syningerne var gået op i vasken, og at de ville tætne med siliconefuge.
En uge efter var vi på camping og fik regn, der var vand overalt - også inde i sovekabinerne så vores sengetøj var sjaskvådt. Derudover hang forsejlingstapen slet ikke fast. Skrev en mail til dem og fik et svar der sluttede af med at de fremadrettet ikke ville vaske og imprægnere telte som mit. Skrev en mail igen som der ikke er blevet svaret på.
Jeg havde forinden snakket med et andet firma, der sagde at det ikke kunne betale sig at imprægnere det og at jeg burde købe et nyt telt i stedet for - havde jeg dog bare lyttet til dem i stedet for at smide en masse penge i et nu ubrugeligt telt, så nu skal jeg alligevel ud og købe nyt telt.
Super flink dame at tale med fik syet nye kant bånd på vores fortelt, som er fint lavet, blev så overtalt til at få syet hele taget på forteltet hvilket vi ikke så resultatet af før vi satte teltet op alle samlingerne var blevet fuget med silikone fugemasse, og så var der blevet lavet et hul i taget, som så var blevet en lap på, men havde set teltdugen efter inden den kom der ind. og de sagde intet om hullet i taget. så alt i alt en utrolig dårlig oplevelse. og havde jeg vidst at de fugede/tætnede samlingerne/syningerne med silikone da vi afleverede teltet havde vi ikke valgt dem.
Fik mit fortelt vasket og imprægneret for et år siden. Det regnede efterfølgende ind. Overalt.
Friluft Service kom ud på campingpladsen og imprægnerede teltet igen. Fin service. Det blev tæt.
Har lige sat det op igen - det regner ind. Igen. Overalt.
Og nu svarer de ikke mine mails....
God service og vejledning med vores forum telt vask, imprægnering og reparation af syninger
Forteltet er som nyt.
super flot arbejde kan helt klart anbefales 😍😍😍
Vi har fået vasket, imprægneret og repareret vores ældre pentatelt. Det ser ud som nyt!
Super service og hjælpsom ansat, når man kommer til virksomheden.
Vi kan kun anbefale at benytte Frilufts Service, og vi kommer helt klart igen, når teltet trænger til vask igen 😁
Seriøs kompetent og uovertruffen service.
Alt gennemgåes ved aflevering og igen ved afhentning.
Det er bestemt ikke sidste gang de bruges.
Friluftservice er Hurtige og absolut ikke dyre.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.