Frk. Barners Kælder Reviews 87

TrustScore 3 out of 5

3.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Helt vanvittigt dårligt, i stræben efter mer-indtjening, at fylde et lokale med alt for mange borde/gæster. Umuliggør en hver form for normal kommunikation og giver en utryg, indeklemt klaustrofobisk... See more

Rated 1 out of 5 stars

Havde booket bord til kl 14 til 4 personer. Vi fik serveret drikkevarerne 14.40. Flere ting på menukortet som vi bestilte var det ikke muligt at få. Selv noget så simpelt som frikadeller var udsolgt!?... See more

3.2

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Kedelig platte og dårlig betjening til overpris

Var inviteret på Frk. Barners Kælder af en god ven! Vi bestilte frokostplatten til 359,- pr. Person! Meget kedelig platte med det mest kedelige rugbrød/franskbrød jeg har fået i årevis! Intet delikat eller ekstraordinært ved platten! De skriver at hønsesalaten er hjemmelavet - her skal de øve sig lidt! Ingen smag overhovedet og “grå og kedelig” at se på! Herefter et tyndt og kedeligt stykke kamsteg afsluttende med et lill stykke ost med en “flækket” radise!. Alt i alt en kedelig oplevelse og når jeg tænker på, hvor mange gode frokostrestauranter, der er i København vender jeg selvsagt ikke tilbage! Slutteligt - tjeneren har haft bedre dage og var fuldstændig ligeglad med os (vi købte kaffe ad libitum men måtte rykke flere gange for genopfyldning)

February 4, 2026

Vi var et selskab på ca 40

Vi var et selskab på ca 40. Vi ventede ca1 time på at få maden. Tjenerne. De 2 af dem rente med hovedet under armene. Den 3 en pige havde mere travlt med at se sig i spejlet. Maden var okay. Kommer vi igen. Tvivlsomt.

January 23, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Travlt og dårlig betjening.

Maden var fin som altid. Betjening var decideret ringe. Vi havde bestilt bord til fem. Der blev dækket op til 4. Vi ventede længe på at kunne bestille. Vi bestilte så fem velkomst drinks, som var gin/tonics. I var åbenbart løbet tør for gib, så vi fik vores øl først. Ville man normalt lige informerer sine gæster om. Da vi så skulle have mad, kom I med fem wierner til bordet, selvom vi kun havde bestilt 4. I glemte også snapsen. Vi følte os totalt glemt. Vi skulle guide jer igennem alt. En ung lyshåret pige havde vores bord, men havde ikke styr på noget som helst. Hun var komplet rund forvirret, og havde intet overblik. Sidste gang, at vi er hos jer. Ringe ringe oplevelse til prisen. De for to stjerner for maden.

December 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Julefrokost med en flok chauffør

Julefrokost med en flok buschauffør
kolleger. Kan varmt anbefales.
Der er er en livlig stemning fyldt med glade julefrokost gæster.
Der er højlydt og fuldkomment af Vesterbro, som de gode gamle dage. Betjeningen er dejlig frisk venlig varm og hjertelig.

Hvis du er til en oplevelse af Københavnerne hvor er stykke dansk historie sniger sig ind så er det absolut en oplevelse værd.

Hvis du er for følsom, ikke tåler livet i den brune livlige ende af Københavns beværtning hvor alt kan ske hvor mennesker mødes og kommer hinanden nær, så har du afskåret dig selv for at få en uforglemmelige oplivelse.

December 6, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Elendig Mortens and fra frk. barners kælder på farten.

Fik mortens and med kartofler og sovs fra frk barners på farten, med forventning om den gode smag som frk barners kælder plejer at levere.
Det var så i den grad ikke samme gode smag. Anden smagte kedeligt som om det var andebryster og andelår og ikke en hel and. Sovs var uden ande smag og det er det der skal binde ret samme. Det var ikke pengene værd.

November 10, 2025

Frk Barner Valby Take Away

Frk Barner Valby Take Away, udbringning vi transportør Wolt, som 2 minutter før ankomst sendte en sms med teksten "Ordren annulleret", og vi stof med gæster , der ventede på aftensmad. Da Wolt ikke reagerde kontaktede vi Frk Barner i Valby, som gav os en verdensklasse behandling med anden mad, som vi selv hentede. Super god forståelse og service mvh Ole

October 9, 2025

Jeg var der i lørdags d.2.8

Jeg var der i lørdags d.2.8. om aftenen i selskab med en veninde og min søn.
De bestilte gammeldags oksesteg, hvor alt var lækkert og indbydende.
Jeg bestilte en wienerschnitzel, som var sej, tør og uspiselig og kartoflerne var stegt sorte ( helt sikkert 2 gang de var blevet stegt) og der var intet kartoffel tilbage i dem.... kun tørt "kul". Så jeg fik kun lidt ærter.
De havde drøntravlt og betjeningen var så søde og venlige, så jeg lod som ingenting. Men det var en dyr og frygtelig madoplevelse på et ellers hyggeligt sted.....
Vh. Lisbeth

August 2, 2025

Mine 2 kammerater og jeg var forbi

Mine 2 kammerater og jeg var forbi, og vi havde simpelthen en så god aften. Tjeneren var på, sjov og gav bare en rar stemning. Maden var fantastisk!
Det eneste jeg kan sætte noget på at der ik var bearnaise - men heldigvis så meget andet lækkert! Alt i alt, top top top oplevelse - vi ses snart igen!

March 14, 2025

Øv. Ikke behagelig oplevelse

Øv. Der gik 1/2 time inden vi fik sild og fiskefilet. Da der var gået en time og 15 minutter havde vi fortsat ikke fået resten af maden, til trods for vi fra start gjorde opmærksom på at vi havde 1 1/2 time. Det lykkes desværre på 1 1/2 time kun at få sild og fiskefilet til trods for flere henvendelser om der ikke kunne komme mere mad. Virkelig ikke en behagelig oplevelse.

April 8, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Min kammerat og jeg var der i lørdags

Min kammerat og jeg var der i lørdags, og hvilken oplevelse - konge mad, og dejligt med forskellige snaps øg øl.

Betjeningen var verdensklasse.

Ikke første gang vi var der, og det er bestemt ikke sidste gang!

March 29, 2025

Fremragende frokostarrangement

Vi fik anvist det forudreserverede bord. En smilende tjener kom hurtigt med de bestilte drikkevarer. Efter kort tid kom første servering. En dejlig varm fiskefilet de lækre rejer med æg og en udmærket portion sild m.m. Anden servering bestod af en lun frikadelle med tilbehør og lun flæskesteg med rødkål. Derefter hønsesalat. Til sidst en fin ost. Det som gør Frk. Barners Kælder en speciel restaurant, er dens historie og stedets autensitet. De friske, smilende tjenere og madens kvalitet fuldender et dejligt besøg.

February 25, 2025

Larm & glemsomhed

Som frokost-restaurant er maden på Frk. Barners Kælder fremragende - men tjenerne har en udsøgt svag hukommelse. Som aften-restaurant er det hele en dårlig oplevelse. Rejecocktailen kom uden det lovede brød der stod på spisekortet. Kartoffelmosen på plankebøffen var tør og trillede nemt i klumper ned på gulvet. Den lovede opfyldning af kaffe dukkede aldrig op, og den lovede te måtte man spørge efter - igen. Man havde glemt det. De store ølglas havde man ikke flere af, og der var ikke flere spisekort på dansk. Og så nævner jeg slet ikke larmen. Heldigvis fik vi et andet bord, men alt i alt en rigtig dårlig og alt for dyr oplevelse.

February 22, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Livet er for kort til det her …

Maden er god. Ok portioner. Men pladsen er alt for ringe. Man skal ikke lide af klaustrofobi her. Og støjniveauet er ekstremt. Umuligt at føre en normal samtale. Høreværn er et must. Dette var mit andet besøg - første og sidste.

December 12, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg er normalt meget tilfreds med restauranten …men

Jeg har spist på restauranten mange gange tidligere og har altid været meget tilfreds, men i dag var jeg virkelig skuffet og sur. Havde bestilt en 3 retters menu og forretten kom også ret hurtigt, der gjorde hovedretten for så vidt også, bortset fra den ikke var hvad jeg bestilte, jeg fik flæskesteg i stedet for and. Tjeneren lovede at bestille en ny hurtigt, men 30 minutter senere var den stadig ikke kommet og da den endelig kom var alt koldt eller lunkent. Drikkevarerne kom efter forretten blev serveret.
Jeg fik godt nok en rabat på 20 kr. på en regning på knap 450 kr., alene det var næsten pinligt, havde hellere set noget varmt mad.
Ps. Der hører brunede kartofler med til and, Frk. Barner!!

December 8, 2024

4 dage med diarré og opkast

Jeg har pt. ligget syg 4 dage med diarré og opkast efter
en frokost hos Frk. Barners kælder.
Jeg er ikke den eneste i vores selskab der er blevet syge!!!
Der var engang det var godt, men nu er det godt nok skidt.
Nummer 2 ud af 2 dårlige oplevelser indenfor 3 måneder.

November 21, 2024

Is this your company?