Klammeste mad man kunne sætte tænderne i.. kødet er på ingen måder gennemstegt og alt tilbehør var koldt.. Det medførte diarré og mavesmerter. Der er ikke overfladisk rent* Derudover så je... See more
See what reviewers are saying
Rigtig søde mennesker😁Jeg bestiller noget lidt besværligt men får Præcis hvad jeg bestilte🍔 Bliver mødt med et venligt smil😁Rigtig søde tjenere Kan klart anbefale dette sted!!!
Dette er en bedømmelse over nu 2 år. Vi har i 2 år kommer på Nokken både før og under Covid-19 Altid er personalet venligt med en helt fantastisk service på den gode måde, hvor det ikke er indlæ... See more
Company details
Information provided by various external sources
NOKKEN er en ny og moderne restaurant med et spændende menukort til frokost og middag samt et stort inspirerende vinkort. Den perfekte udsigt ud over Øresund og havnen gør restauranten til et oplagt valg hvad enten det er den romantiske middag for to, forretningsmiddagen eller middag i venners lag.
Særdeles god betjening
Særdeles god betjening. Super god mad. Meget kort ventetid på maden.
Kan absolut anbefales
Virkelig hyggeligt sted og super lækkert mad. Venlig betjening. Vi bad om noget som ikke stod på menukortet, men vi fik det med et smil. Kan absolut anbefales!
Rigtig søde mennesker😁Jeg bestiller…
Kan klart anbefale dette sted!!!
Nykøbning sj Nokken jule arrangement
Vi var til julefrokost afholdt af Nokken , virkelig hyggeligt , live musik, fri bar og super lækkert jule bord pris pr person 700 kr
Vi er kommet på Nokken gennem flere år
Vi er kommet på Nokken gennem flere år, men de sidste 2 gange vi har besøgt dem har været, virkeligt dårligt, kold mad, bøffen totalt gennemstegt til sålelæder mv. men i aften var et lavpunkt, fik 6 pomfrites til min tornados som de i øvrigt var 45 minutter om at lave trods lavt besøgstal, der står at der er ubegrænset opfyldning af tilbehør, men på intet tidspunkt blev vi opsøgt af personalet og spurgt om vi manglede noget. Da vi havde spist blev tallerkener hentet, ingen service, ikke noget med - har I lyst til dessert eller kaffe, vi følte os nærmest i vejen eller bare ud af døren hurtigst muligt. Dårlig oplevelse, lidt ligesom når man kommer på en motorvejs café, men der forventer man det….
God oplevelse👍
Vi har altid fået god betjening og maden er fin til prisen👍 Vi kommer helt sikkert igen…..
Den bedste oplevelse
Vi kommer 9 mennesker en lørdag middag uden at have bestilt bord. Der var fuldt booket, men alligevel tryller I lidt med et par borde og et smil og vi fik plads. Vi følte os i den grad velkommen. Betjeningen, medarbejderne, lokaliteterne og maden var i top. Alt i alt en meget meget fin og positiv oplevelse. De bedste anbefalinger herfra. Tak. Bare tak 😊
Super tilfreds
Burger og fritter godt varme og sprøde 🍔🍟….er de bedste i Odsherred ….glæder os til at sidde ude og nyde maden til sommer 🌞tak Nokken 👌kh Henrik og Gerda
Dejligt café, i forhold til mad er der plads til forbedringer
Dejlig cafe. Venlig og effektiv personale. smuk placering med en dejlig udsigt. fik kylling og laksesalat. Der var ingen dressing og brødet var tørt og kedeligt. Det må kunne gøres  bedre.
God mad og flot sted
Betjening-mad-atmosfære = 👍🏻
Nokken har vi besøgt adskillige gange…
Nokken har vi besøgt adskillige gange nu. Det er HVER eneste gang en supergod oplevelse. Til prisen er både kvalitet og mængde i top. Et helt perfekt sted uanset om det er til større middag eller en lettere frokost (husk det lille Stjerneskud er IKKE lille, det er stort :-))
Igen igen en fornøjelse at være gæst
Igen igen en fornøjelse at være gæst. Fantastisk mad, rimelige priser og ikke mindst utroligt nærværende og høfligt personale. Vi kommer selvfølgelig retur om et par dage.
FØJ..
Det medførte diarré og mavesmerter.
Der er ikke overfladisk rent*
Derudover så jeg en servitrice, jeg mener hun hed Laura spytte i ens mad fordi personen brokkede sig over maden. Aldrig oplevet noget lign! & det er anmeldt til Fødevarestyrelsen..
Værste oplevelse i mit liv.
Usansynligt nærværende/serviceminded…
Usansynligt nærværende/serviceminded personale. Menukort med få men udsøgte retter til rimelige priser. Hyggelige omgivelser med kig til bådhavn. Alt i alt en oplevelse der kalder på et gensyn. 6 ud af 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi har i dag fået en dejlig middag
Vi har i dag fået en dejlig middag - vegetar - på Nokken.
Frisk personale og hurtig servering.
Nokken kan varmt anbefales.
Dette er en bedømmelse over nu 2 år
Dette er en bedømmelse over nu 2 år.
Vi har i 2 år kommer på Nokken både før og under Covid-19
Altid er personalet venligt med en helt fantastisk service på den gode måde, hvor det ikke er indlært men oprigtigt.
Deres mad er af gode råvarer og flot og smagsmæssigt professionelt sammensat.
Kan kun anbefale Nokken
Fantastisk rar betjening
Fantastisk rar betjening, dejlig beliggenhed og god mad til fair priser!
God mad og fin betjening
God mad og fin betjening. Men vi følte ret hurtigt at “vores” bord var solgt igen. Vi havde bestilt til kl 18 og da klokken nærmede sig 19 kunne vi godt mærke at vi helst skulle daffe af. Gad vide hvad de havde gjort hvis vi gerne ville have haft desert.