Virkelig fin hjemmeside og fine produkter. Vi har bl.a købt affirmationskortene til vores børn på 5 og 9, og de blev taget rigtig godt imod. Vi har også brugt dem som samtalekort, det var faktisk d... See more
See what reviewers are saying
Fik svar med samme, da der var opstået et lille problem. Flotte kort. Barnebarnet blev glad. Hurtig levering
Hyggeligt og brunch ok
Company replied
Company details
Written by the company
Fuffu & Friends - Vejen til mere selvkærlighed. Fuffu & Friends sælger produkter med fokus på at styrke børns selvværd og positive tankegang, samt lære dem selvkærlighed og egenomsorg. Positive og kærlige affirmationer til børn indeholder 30 kort med hver sit positive udsagn, skabt til at skabe selvværd og positiv tankegang hos børn i alderen 3 år og opefter. Kortene kan bruges som en del af jeres putteritual, om morgenen for at sætte en positiv stemning for dagen, eller om eftermiddagen efter børnehave eller skole. Positive og kærlige affirmationer til børn er udviklet i samarbejde med pædagoger.
Contact info
Almindingen 14, 2870, Dyssegård, Denmark
- fuffuandfriends@gmail.com
- fuffuandfriends.com
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bedste oplevelse med Fuffu and friends
Bedste oplevelse med Fuffu and friends. Jeg havde bestilt de fineste affirmationskort til min datter på 7 år, kusine på 5 år og fætter på 2 1/2. Alle elsker deres kort på forskellige måder✨🥰 (lære at læse, snakke om følelser, at være god ved sig selv, storesøster osv.).
KÆMPE anbefaling.
Samtaleskaber
Både børn og forældre fik lejlighed til at sætte ord på forskelligt, som legen med kortene lagde op til.
Der kom flere skønne refleksioner fra børnene, som giver et indblik i selvopfattelse og adfærd.
Hurtig betjening og fine kort 😊
God, unik gave til børn i flere aldre
Jeg har flere gange brugt kortene som gave til børn i min omgangskreds. Det er fantastisk at se, hvor forskellige måder de kan bruges på og hvordan børnene lyser op når de siger affirmationerne højt.
Virkelig flot design og god kvalitet.
Kvalitet og hurtig levering
Kortene er en fin anledning til en god stund med ens barn, og de virker super godt. Kvaliteten holder - også ved hyppig brug. Hurtig levering, som lovet.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.