Fugeservice Danmark ApS Reviews 25

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har benyttet Sami på en opgave som har krævet stor punktlighed og kvalitet. Trods flere bump på pladsen, lykkes det os at komme til et flot resultat. Vi sender de bedste anbefalinger til... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sami har hjulpet med at fuge vores badeværelse, og sikke en fornøjelse. SMS’er for at dobbelt tjekke tidspunkt, kommer som aftalt, rådgiver, spørger ind og vigtigst af alt leverer et super resulta... See more

Rated 1 out of 5 stars

Spiller meget høj musik, som om han er til en rockkoncert og ikke på arbejde i et boligområde.

Company replied

Company details

1. Contractor

Written by the company

Fugeservice Danmark ApS er en førende fugevirksomhed med et dedikeret fokus på at levere kvalitetsarbejde inden for fugning. Vores virksomhed har et solidt ry for ekspertise og professionalisme inden for dette specialiserede område. Vi betragter os selv som en pålidelig partner for entreprenører, byggefirmaer og ejendomsejere, der ønsker at opnå enestående kvalitet inden for fugning. Fugeservice Danmark ApS sikrer, at kunder opnår holdbare og æstetiske tiltalende resultater. Kom i kontakt med os i dag og få udført din fugeopgave, professionelt.

4.4

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Super flotte resultater og pålidelige

Sami har hjulpet med at fuge vores badeværelse, og sikke en fornøjelse.
SMS’er for at dobbelt tjekke tidspunkt, kommer som aftalt, rådgiver, spørger ind og vigtigst af alt leverer et super resultat.

Vil til hver en tid anbefale at bruge Fugeservice Danmark.

September 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Spiller meget høj musik

September 8, 2025
Fugeservice Danmark ApS logo

Reply from Fugeservice Danmark ApS

Kære anmelder,
Jeg kan ikke genkende det beskrevne, da jeg ikke har arbejdet i et boligområde for nylig og aldrig spiller høj musik under mit arbejde. Det virker derfor som en misforståelse eller at anmeldelsen vedrører et andet firma. Du er velkommen til at kontakte mig direkte, så vi kan få det afklaret - enten telefonisk på 21 62 20 68 eller på mail info@fugeservice-danmark.dk.
Rigtig god aften.
Mvh Fugeservice Danmark ApS

Rated 5 out of 5 stars

God service og super flot arbejde

God service og flot arbejde, Sami og hans folk er 100% Mødte til aftalt tid og prisen hold som lovet, de fugede vores hoved og baggårdsdør, lidt ind på vores tojlet samt vores køkkenbordplade. Vi kan varmt anbefale dem.

April 16, 2025

Flot arbejde

5 stjerner med en stor pil opad .
Sami kom præcist som aftalt , udførte opgaven helt perfekt og ryddede pænt op efter sig selv .
Vil til enhver tid kontakte dem igen

December 1, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super service og super proffesionel

Jeg har brugt Fugeservice Danmark til at få udbedret fuger omkring mine vinduer.
Sami har udvist en helt enestående professionalisme og spersonlig ervice i forbindelse med opgaven. Kom til den aftalte tid og altid smilende.
Sami har udført et fantastisk stykke arbejde, og jeg kan kun give Sami og Fugeservice Danmark den største anbefaling herfra.

Jeg ringer selvfølgelig til Sami næste gang jeg skal have lavet fugearbejde.

September 16, 2024

Kvalitetsarbejde og god service

Sami er ikke andet end professionel, når han udfør sit arbejde. Man kan tydelig se på det færdige resultet , at han er meget omhyggeligt, og at han går op i at levere kvalitet. Han er også god til at rådgive, hvis man har brug for det - Og så er han super rar og venlig. Vi er meget tilfredse med hans arbejde og service. Kan varmt anbefale Fugeservice Danmark.

April 5, 2024

Til aftalte tid

Måtte i første omgang melde afbud på det aftalte tidspunkt, men ringede dagen før og aftalte nyt tidspunkt. Skrev endvidere en SMS næste morgen for at bekræfte igen, at aftalen var ændret. Det kunne andre håndværkere lære noget af.
Rigtig godt stykke arbejde.

March 19, 2024

Take a closer look