Fysiolab Reviews 56

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun godt at sige om Fysiolab. Alle der (ung eller snarere gammel) har problemer med tab af muskelmasse bør kontakte Fysiolab. Mogens

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og rådgivning ved køb af Don Joy knæ-skinner selvom det foregik på telefon, mail og via hjemmeside. Den gode service kom endnu engang til udtryk da jeg havde brug for assistanc... See more

Rated 4 out of 5 stars

Bestille en Black Lycra sleeve til under min skinne. Hurtig levering Skide god materiale Dog savner jeg lidt en track and trace og at billedet måske passer lidt bedre da den overhovedet ikke... See more

Company details

Written by the company

www.fysiolab.dk er Danmarks største og stærkeste webshop med forhandling af skinner og bandager. Webshoppen er ejet og drevet af fysioterapeuter med flere års ekspertise og erfaring. Vi forhandler kun kvalitetsprodukter bl.a fra DonJoy og Bauerfeind

3.8

1-star

Replied to 25% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rigtig god kundeservice!

Kristian var meget imødekommende og hjælpsom i forhold til at finde den korrekte størrelse knæbind til mig. Jeg fik uden tøven tilsendt en ekstra størrelse, så jeg kunne afprøve, hvilken der passede bedst.
Mine varmeste anbefalinger!

April 26, 2024
Rated 3 out of 5 stars

En knæskinne som var for lille.

Fik en udmærket vejledning til at købe den forkerte skinne for 2 uger siden, så smerterne fra mit slidte knæ blussede op med ekstra stærke smerter omkring knæskallen og senerne på indersiden af knæet. Jeg tror ikke jeg passede ind i målskemaet for valg af størrelse. Jeg burde nok ha` stået fast på min egen mening. Skinnen sad simpelthen for stramt når jeg cyklede med den. Ærgerligt, at jeg ikke havde indpakningen mere, så havde jeg returneret denne.

March 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

God service og imødekommende medarbejdere

Jeg manglede nogle dele til min Don Joy, som jeg havde købt et andet sted. Efter at have pløjet internettet igennem, uden held,
ringede jeg til Fysiolab og fik fat i Erik.
Han hjalp mig og skaffede alt jeg manglede, så jeg en uge senere, trykt kunne tage på skiferie 😃
Erik var både flink, imødekommende og service minded 👍🏻

March 5, 2024

Fantastisk kundeservice

Bestilte vare med 1-2 dages levering som jeg ikke fik opdatering på fra GLS der mente de ikke havde modtaget den i deres lager. Sendte mail ind til FysioLab omkring det og fik ekstraordinær behandling på trods af at de var lukket for vinterferien, der blev sendt en ekstra pakke til mig med en haster på som dukket op 2 dage senere og i tide til det jeg skulle benytte produktet til. Samt dette fik jeg en voicemail med en forklaring på hele situationen, helt fantastisk service og jeg er super taknemlig!
Kan klart anbefale FysioLab

February 16, 2024

Sådan 🙂

Bestilte en vare i restordre, tjekkede dagen efter op på leveringstid. Da der var udsigt til lang ventetid blev jeg tilbudt et andet og dyrere produkt.
Hurtigt svar og hurtig respons.
God kundeservice 👍

January 23, 2024

Fantastisk service

Jeg bestilte mit knæbind lørdag morgen, da jeg manglede det akut og havde brug for en nødløsning. 30 minutter senere har jeg dem i røret og vi finder en løsning, så jeg har det samme eftermiddag. Super service hele vejen igennem og ikke sidste gang jeg køber fra dem.

January 20, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kompetent rådgivning og ekstraordinær service

Jeg skulle bruge en donjoy knæskinne, og fik virkelig god og kompetent rådgivning ift. køb.
Da Fysiolab ikke kunne nå at levere den konkrete skinne inden en skiferie, blev jeg med det samme ringet op, og vi fik tilbudt en låne skinne uden ekstra betaling, der blev sendt med det samme, så vi havde en donjoy med på ferien. Ekstraordinær service.

December 15, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fysiolab - Har haft den bedste købsoplevelse…

Har haft den bedste købsoplevelse nogensinde - med den mest Fantastiske service ved køb af Bauerfeind knæbandage, både via tlf, sms og mail opdateringer.

Den ekstra gode service blev kun endnu bedre, da jeg i sidste sekund fik tilføjet et produkt, som nærmest kom med I kassen, i samme øjeblik som pakken blev afsendt med kurér.

Mine varmeste anbefalinger herfra - hvis du ønsker det trygt og enkelt, sammen med den bedste vejledning og service🙌

November 30, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og rådgivning.

Den gode service kom endnu engang til udtryk da jeg havde brug for assistance efter noget tid. Hurtigt og nemt på trods af afstand😊👍🏻

Mine varmeste anbefalinger hvis du mangler en god solid skinne og gerne vil have stor tryghed i købet.

November 29, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Det var nemt at finde og bestille hvad…

Det var nemt at finde og bestille hvad jeg skulle bruge, og det blev også leveret hurtigt.
Havde brug for en post-op sko til den raske fod på en der havde brækket benet og som i forvejen er dårligt gående.
Den ekstra sko hjalp med at udligne forskellen på benene, så hun i stedet for at sidde i kørestol i fem uger, kunne komme tilbage til at tøffe rundt med sin rollator :)

June 23, 2023

Hej Tanja
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe.
Ha’ en dejlig sommer
Kristian

Ventetiden blev reddet.

At vente i tre uger på at kunne bruge normalt fodtøj efter en hammeråtoperation ville have været skrækkeligt uden den sorte sandal. Den blev min redning, jeg kunne komme på gaden - og cykle.
Jeg har fortalt alle, jeg har mødt med klodsen på foden, hvor og hvordan jeg fik fat i den. Så budskabet er spredt til eventuelle brugere.
Tak til Kristian for hurtig og venlig hjælp.
Jette Thomsen

June 29, 2023

Hej Jette
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for din oplevelse med at handle hos os og at produktet har kunne hjælpe dig.
Fortsat god sommer
Kristian

Rated 5 out of 5 stars

Alt var helt som det skulle være

Bestillingen gik nemt på hjemmesiden, og varen var fremme to dage efter i GLS pakkeshop. Jeg havde bestilt Dura Stik elektroder, og det modtagne produkt var helt som beskrevet. Det var en af de laveste priser, som jeg kunne finde på nettet.

March 27, 2023

Hej Lasse
Tak for din anmeldelse hos os. Vi er glade for din oplevelse med at handle hos os.
God dag
Mvh
Kristian Fysioterapeut

Rated 2 out of 5 stars

Intet svar fra kundeservice

Købet gik glat og så vidt huskes med fin levering.
Desværre havde jeg brug for at fortryde mit køb, formentligt efter fristen, men jeg tillod mig alligevel at forhøre mig. Dette skete omkring jul.
Har stadig intet hørt, hvilket jeg synes er for dårligt. Hvad end svaret er, så er et svar vel det mindste man kan forlange?

January 22, 2023

Hej Steffen
Beklager mange gange din oplevelse hos os. Det er selvfølgelig ikke vores politik, ikke at svare folk. Du var ganske enkelt - og pinligt indrømmet, røget i glemmebogen henover julen.
Ikke desto mindre er du selvfølglig i din gode ret til, at benytte din fortrydelsesret og jeg vil med det samme gå ind og kreditere dig købet og sende dig en returlabel du kan benytte på vores regning.
Kristian Simonsen

Rated 3 out of 5 stars

Størrelsesguiden til Donjoy Actistrap Rygbandage passer ikke…

Jeg købte Donjoy Actistrap Rygbandage og brugte størrelsesguiden til at vælge hvilken lændebælte jeg skulle have. Bæltet var også god i starten, men efter 14 dage er den blevet så slap, at jeg nu ikke kan spænde den nok til at det har den gode effekt som i starten. Derfor bør man købe bæltet mindre end efter de info man får fra størrelsesguiden.

July 24, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Alt som forventet

Helt ok handel. Prisen var helt ok, varen ankom indenfor rimelig tid (48 timer efter bestilling) og i genbrugsemballage - rigtig fint touch. For at få 5 stjerner skal portoen dog være billiger. Portoen ligger i den dyre ende, af hvad man generelt ser. Derudover er der efterhånden mange webshops, der tilbyder dag til dag levering. Det er formentlig allerede Fysiolabs ambition, at kunne tilbyde det samme. Men for nu, må man væbne sig med en lille bitte smule tålmodighed.

June 23, 2022

Hej Bo
Tusinde tak for din anmeldelse og feedback.
Vi arbejder hele tiden på, at blive bedre og de ting du pointerer er også steder vi forsøger at optimere.
Tak
Ha’ en god dag