Fysiolab Reviews 56

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun godt at sige om Fysiolab. Alle der (ung eller snarere gammel) har problemer med tab af muskelmasse bør kontakte Fysiolab. Mogens

Rated 3 out of 5 stars

Fik en udmærket vejledning til at købe den forkerte skinne for 2 uger siden, så smerterne fra mit slidte knæ blussede op med ekstra stærke smerter omkring knæskallen og senerne på indersiden af knæet.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og rådgivning ved køb af Don Joy knæ-skinner selvom det foregik på telefon, mail og via hjemmeside. Den gode service kom endnu engang til udtryk da jeg havde brug for assistanc... See more

Rated 4 out of 5 stars

Bestille en Black Lycra sleeve til under min skinne. Hurtig levering Skide god materiale Dog savner jeg lidt en track and trace og at billedet måske passer lidt bedre da den overhovedet ikke... See more

Company details

Written by the company

www.fysiolab.dk er Danmarks største og stærkeste webshop med forhandling af skinner og bandager. Webshoppen er ejet og drevet af fysioterapeuter med flere års ekspertise og erfaring. Vi forhandler kun kvalitetsprodukter bl.a fra DonJoy og Bauerfeind

3.8

1-star

Replied to 25% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god behandling og service

Virkelig god behandling og service.
Jeg havde glæden af at tale med Erik, som var god til at hjælpe og vejlede mig i forbindelse med en skinne til min søns arm, og da vi skulle bruge den ret hurtigt, var han så sød til at yde en ekstra service.
De bedste anbefalinger herfra 👍🏼

May 17, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fuld service på levering!

Det er godt nok første gang, at jeg har oplevet at bestille fredag morgen og så har fået leveret mandag middag. Og så med GLS 👌

Tak for det og skinnen skal lige tilpasses og så er jeg sikker på, at det bliver rigtig godt 😊

May 2, 2022
Fysiolab logo

Reply from Fysiolab

Hej Lene
Tusinde tak for din anmeldelse.
Vi håber du bliver glad for skinnen.
God aften
Mvh Kristian
Fysioterapeut
FysioLab

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kundeservice med kunden i fokus

Min 3 årige søn er kommet til skade med foden og fået en walker støvle af Herning sygehus. For at han kan lege på legepladsen i børnehaven har vi brug for et overtræk til støvlen. Jeg kan se at fysiolab havde sådan ét, men jeg var i tvivl om størrelsen. Jeg kontaktede fysiolab for at høre ad. De turde ikke byde ind med en størrelse, men da de kommer i vores område, så ville de tage et overtræk med som vi måtte komme og prøve. Selvfølgelig så ville min dreng på ingen måde prøve overtrækket, da vi var der. Så tilbød fysiolab at vi måtte tage overtrækket med hjem (uden betaling) og prøve det der hjemme. Hvis det ikke passede, så kunne vi bare levere det tilbage - kvit og frit. Heldigvis passede overtrækket og betaling var nemt klaret over mobilepay.

March 16, 2022

GOD SERVICE OG HURTIG LEVERING

GOD SERVICE OG HURTIG LEVERING
Der ydes god service og vejledning både før, under og efter bestillingen.
Jeg kontaktede Fysiolab på for at få mere at vide om en vare og de var gode og flinke til at vejlede.

Efter jeg modtog mit produkt, fik jeg en god og grundig telefonisk snak(facetime), hvor Kristian kunne vejlede mig i forhold til brug af produktet.

Jeg bestilte min vare tirsdag aften og modtog pakken fredag middag.

Fysiolab kan klart anbefales

July 28, 2021
Rated 4 out of 5 stars

Bestille en Black Lycra sleeve til…

Bestille en Black Lycra sleeve til under min skinne.
Skide god materiale

Dog savner jeg lidt en track and trace og at billedet måske passer lidt bedre da den overhovedet ikke dækker det på skinnen som vist på billedet
Men den passer da til skinnens højde.
Og evt at man kunne vælge en hvid farve til når vi rammer sommervejret da jeg tænker umiddelbart den sorte strømpe bliver ufattelig varm og man sveder indenunder.
Blot nogen ønsker og idéer

May 25, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har oplevet en unik kundeservice

Jeg har oplevet en unik kundeservice . Jeg købte et Compex apparat og fik online undervisning, så jeg blev klædt på til at bruge det til mit formål. De er gode til at vejlede og der bliver svaret høfligt og venligt uanset tidspunkt og spørgsmål. Jeg kan helt klart anbefale dem

May 21, 2021

Mine bedste anbefalinger😊

😊Virkelig god service. Bestilte vare onsdag eftermiddag og modtog allerede fredag middag👍🏻☺️ Fik både en ordrebekræftigelse og en hilsen da varen var afsendt. Fysiolab kan man trygt handle hos😉

April 9, 2021

Fin kvalitet.

Fin kvalitet.
De savner en del i deres kundeservice, da der kun kome en mail om at min order var modtaget. Ikke en anelse om hvordan eller hvornår den blev levereret. Der kan de definitivt blive bedre. Varen kom dog med hjemmelevering, 4 arbejdsdage senere, så alt er ok.
Kan godt finde på og handle der igen og da har de forhåbentlig fået rettet de små irritationsmomenter der er.

February 18, 2021

Take a closer look