Garnroyal Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har været super glade for deres garn som er det bestemt stadig det jo dejligt billigt eller var super hurtigt levering At i nu vælger at sætte prisen op uden at skrive på jeres siden eller til... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service.. Fandt økologisk bomuldsgarn på deres hjemmeside, til en rigtig billig pris. De har start-tilbud med 10% rabat samt gratis fragt ved bestilling på mere end 300,- og begge blev beny... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Garnroyal.dk er en af mine faste webshops jeg køber garn ved. Deres garn er virkelig i en lækker kvalitet, og deres kundeservice er også rigtig skøn. De er gode til at sende mails ud, hvis de ved der... See more

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Super kvalitet garn bare øv priser er så høje nu

At i nu vælger at sætte prisen op uden at skrive på jeres siden eller til jeres kunder. Men den nye pris i har skrevet omk de 8-9kr pr nøgle så der bestemt ikke noget at spare længer det er de sammen priser i butikkerne så desværre så jeg ikke kunde længer. hos jer pga pris stigning samt ingen information på hjemmesiden eller facebook

November 28, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service. Hurtig svar på mails. Er super glad for jeres garn det er lækker blødt og god kvalitet. Eneste minus er at der godt måtte komme flere farver at vælge imellem. Kun ++++ herfra
Mvh Ulla Hansen

May 20, 2019

Elendig oplevelse

Elendig oplevelse. I burde have haft 0 stjerner, men efter at jeg endelig modtog pakken i dag ( efter vel 7-8 ubesvarede mails til jeres kundeservice inden for en uge), fortjener I den ene stjerne. Havde I bare gidet at skrive i den første mail: dine varer sendes xx.xx, havde jeg været glad. Men ikke en lyd. Til trods for, at I trak betaling dagen efter bestilling.

Det er faktisk rigtig træls, for I har godt garn. Jeg tør bare ikke bestille mere. Nu håber jeg så virkelig ikke, at jeg nu efter min udmeldelse (jeg har taget print), at I trækker mere til kundeklub, som jeg har set andre har været ude for.

Trods alt - tak fordi jeg har fået de varer jeg har betalt for.

February 14, 2019

Har meldt mig ud

Har meldt mig ud. Det var ellers lækkert garn i havde. Men der er jo iķke noget på lager mere. Meget få farver at vælge imellem. Jeg har for over et år siden efterlyst den råhvide strømperne i havde engang. Fik at vide at den kom snart igen den er der stadig ikke.

January 3, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Først og fremmest skal de have en hånd…

Først og fremmest skal de have en hånd for at have så dejlig en kvalitet på deres bomuldsgarn, men når det så er sagt så er jeg dybt skuffet.
Man har jo den skønne mulighed for at blive medlem og derved få det lidt billigere og uden fragt, men hvad f****n nytter det når der aldrig er noget på lager?! Der er altid udsolgt og de ved aldrig hvornår der kommer nyt hjem igen?!!! Sådan kan man sku da ikke kører en forretning... en meget skuffende “fornøjelse”.

September 12, 2018
Rated 3 out of 5 stars

Jeg har været rigtig glad for…

Jeg har været rigtig glad for GarnRoyal, og mht garnet er der intet at sætte en finger på.. desværre er garnet i konstant restordre, og har været det siden uge 40 i 2017... jeg betalte troligt abbonnement, på 79 kr pr mdr, for noget jeg ikke kunne bruge... men nu har jeg mistet tålmodigheden.. pt er 20 ud af 40 farver 8/4 i restordre, og garnroyal svarer ikke sine kunder - hverken på mail eller facebookside....

June 19, 2018
Rated 4 out of 5 stars

Rigtigt godt garn

Rigtigt godt garn , hurtig levering . Dog syntes jeg udvalget godt kunne være større :) men helt klart det sted jeg vil købe mit garn når de har det :)

March 31, 2018
Rated 2 out of 5 stars

Medlemskab kan ikke anbefales.

Garnkvaliteten er super, men kan ikke opveje det faktum at jeres garner alt for ofte har MANGE udsolgte farver, som oftest er flere måneder om at komme på lager, alt imens man som kunde betaler til et ubrugeligt abn.

December 22, 2017
Rated 3 out of 5 stars

godt garn, hurtig levering men tit udsolgt

Jeg er også rigtig godt tilfreds med det gran jeg har fået fra jer og glad for den hurtige levering. Jeg har dog valgt at melde mig ud igen, da jeg så at meget af det garn (8/4 bomuld) jeg bruger ikke er på lager.
Jeg fik ikke bestilt nok julerød og grå 8/4 bomuldsgarn i første omgang og kan i dag konstatere i først forventer julerød på lager i 2018. Det betyder mit projekt må vente et år med at blive færdig og komme i brug.
Vil I have mig som fast betalende kunde hver måned skal der styr på lageret, så det ikke minder om en butik der er ved at lukke ned.
Garnets kvalitet er der ikke en finger at sætte på.

November 21, 2017

Hej Familien Nielsen.

Mange tak for din anmeldelse - den er vi glade for.
Selvfølgelig havde det været rart med flere stjerner, men vi har også fuld forståelse for de ting, du skriver.
Vi er meget bevidste om de udfordringer, der har været ifht. leverancerne på vores bomuld.

Vi håber, og vil gøre vores til, at du får lyst til at vende tilbage på et senere tidspunkt.
Indtil da ønsker vi dig en rigtig god jul.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, fine produkter og sød indpakning.

Jeg blev så glad for den fine indpakning og lille søde hilsen. Det gør hele forskellen at de gør sig lidt umage med at gøre lidt ekstra.
Kvaliteten af garnet er god, det samme gælder hæklenålene.
Desværre fik jeg aldrig rabatkode på mail selvom jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet. Men pyt.

October 13, 2017

Hej Kathrine,
mange tak for din skønne anmeldelse og de 5 flotte stjerner.
Mht rabatkoden - kan den evt være havnet i dit spamfilter?

GARN AF VÆRSTE KVALITET

hvis man leder efter garn i værste kvalitet så kan jeg med glæde anbefale Garnroyal.dk. Dårlige vare samt dåre service, FØJ.

August 25, 2017

Kære Nikolaj,

vi takker dig, fordi du har givet dig tid til at skrive herinde. Enhver anmeldelse er brugbar - på den ene eller anden måde :)

Vi har aldrig handlet med dig, og vi derfor heller ikke fået nogle reklamationer fra dig, så klagen over kvalitet og service er vi uforstående overfor.

Vi er derimod bekendt med din relation til Vipper/Vibeke, der også har lavet en negativ anmeldelse i dag.
Vi ser det udelukkende som et forsøg på at sætte os i et dårligt lys. At I ønsker det uden at have noget at holde det op på, kan vi ikke ændre på.

I stedet vil vi fortsætte med at fokusere på at levere lækkert garn og tilbehør samt god service til vores mange kunder derude.

Til slut vil jeg ønske dig en god dag - og held og lykke med dit næste hækle/strikke-projekt :)

Rated 1 out of 5 stars

Ufattelig dårlig oplevelse men denne …

Ufattelig dårlig oplevelse men denne skod netbutik, jeg har lige haft den "fantastiske" oplevelse at min ordre derinde er blevet annulleret for som de sagde at så havde jeg solgt garn videre ....ja jeg havde solgt det garn videre som jeg havde i overskud fra strikkeprojekter men ALDRIG købt noget med videresalg for øje ...da jeg bad om beviser smed kællingen røret på ...mon ikke denne form for forretning dør ud for der er da heldigvis mange andre gode netbutikker .Jeg vil fraråde alle jeg kan om at handle med dem

August 25, 2017

Kære Vibeke,

først og fremmest - vi har ingen kællinger hos Garn Royal.
Vi har derimod folk, der passer deres arbejde.

Dernæst, så var det undertegnede, du og Torben talte med i telefonen.
Der blev der sagt Tak for nu og farvel, inden jeg lagde røret på, men det er muligt, du ikke hørte det i din ophidselse. Det gav ingen mening at fortsætte samtalen, med den tone du lagde for dagen.

Det er korrekt, at vi har stoppet abonnementet og din ordre - som du i et forsøg på at dække over videresalg - havde oprettet i en andens navn.
Vi har flere billeder fra dine salg/auktioner over garnet, og det drejer sig på ingen måde om "overskud fra strikkeprojekter"
Men alle dine krumspring og de store mængder, så virker nærmere ganske organiseret, det du har haft gang i, siden dit eget abonnement blev stoppet i marts.

Vores kundeklubbetingelser gælder for dig og Torben, som de gør for alle andre kunder.
Og du har jo tydeligvis været fint tilfreds med vores forretning, indtil du blev stoppet i at snyde med medlemsskaber.

Hvis du fortsat er i tvivl, er der herunder indsat afsnittet omkring Personligt abonnement:

"Ved indmeldelse accepterer du, at dit abonnement er personligt og ikke må deles med andre. Indkøb er udelukkende tilladt til eget forbrug - ikke til deling med andre og/eller med videresalg for øje.
Mistanke om - eller konstateret - misligeholdelse/svindel med medlemsskabet kan medføre opsigelse med øjeblikkelig virkning.
Ordrer lagt i samme forbindelse vil blive annulleret og abonnementsprisen tilbagebetales ikke."

Jeg kan forstå på dig, du synes det er træls, men det giver dig ingen ret til at svine mig personligt til.
Du har vidst hvad du lavede, og du har kendt de mulige konsekvenser - så din vrede og utidige gloser må du parkere et andet sted.

Til sidst vil jeg ønske dig en god dag, selvom den startede lidt skævt.
Jeg er sikker på, at vores mange kolleger derude med glæde vil betjene dig, og det er helt sikkert den bedste løsning for alle parter :)

Fantastisk!

Utrolig dejlig oplevelse at handle hos GarnRoyal 😄
Bestilte mit garn igår, og allerede 1 time efter, fik jeg besked om, at nu var det afsendt. Mindre end 24 timer efter det, fik jeg besked om, at nu kunne jeg hente garnet 😄 så lækkert!!
Og så lå der endda en lille pose vingummi i kassen. 😊 Jeg vil klart handle hos GR igen 👍

March 16, 2017

Hurtig forsendelse

Super lækkert garn til gode priser og hurtig forsendelse.
Også rigtg godt med kundeklub man kan melde sig ind i.
Eneste jeg kan sætte en finger på er at der er Pepito kugler med i kassen...........dem er der da ingen der spiser ;-) :-P

January 27, 2017

Take a closer look