Jeg har været super glade for deres garn som er det bestemt stadig det jo dejligt billigt eller var super hurtigt levering At i nu vælger at sætte prisen op uden at skrive på jeres siden eller til... See more
See what reviewers are saying
Fantastisk service.. Fandt økologisk bomuldsgarn på deres hjemmeside, til en rigtig billig pris. De har start-tilbud med 10% rabat samt gratis fragt ved bestilling på mere end 300,- og begge blev beny... See more
Company replied
Garnroyal.dk er en af mine faste webshops jeg køber garn ved. Deres garn er virkelig i en lækker kvalitet, og deres kundeservice er også rigtig skøn. De er gode til at sende mails ud, hvis de ved der... See more
No recent history of asking for reviews
Super kvalitet garn bare øv priser er så høje nu
At i nu vælger at sætte prisen op uden at skrive på jeres siden eller til jeres kunder. Men den nye pris i har skrevet omk de 8-9kr pr nøgle så der bestemt ikke noget at spare længer det er de sammen priser i butikkerne så desværre så jeg ikke kunde længer. hos jer pga pris stigning samt ingen information på hjemmesiden eller facebook
Helt fantastisk sted handle kun ros herfra
Var skeptisk efter de problemer der var men efter der kommet nye ejer er det igen blevet et super sted handle altid hurtig forsendelse.
Og kvalitets garn og strikkepinde
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service. Hurtig svar på mails. Er super glad for jeres garn det er lækker blødt og god kvalitet. Eneste minus er at der godt måtte komme flere farver at vælge imellem. Kun ++++ herfra
Mvh Ulla Hansen
Har handlet 2 gange inden for den…
Har handlet 2 gange inden for den sidste måned. Hurtigt levering, super godt bomuldsgarn. For at få den sidste stjerne skal der lige være nogle flere farver at vælge. 😊
Elendig oplevelse
Elendig oplevelse. I burde have haft 0 stjerner, men efter at jeg endelig modtog pakken i dag ( efter vel 7-8 ubesvarede mails til jeres kundeservice inden for en uge), fortjener I den ene stjerne. Havde I bare gidet at skrive i den første mail: dine varer sendes xx.xx, havde jeg været glad. Men ikke en lyd. Til trods for, at I trak betaling dagen efter bestilling.
Det er faktisk rigtig træls, for I har godt garn. Jeg tør bare ikke bestille mere. Nu håber jeg så virkelig ikke, at jeg nu efter min udmeldelse (jeg har taget print), at I trækker mere til kundeklub, som jeg har set andre har været ude for.
Trods alt - tak fordi jeg har fået de varer jeg har betalt for.
Har meldt mig ud
Har meldt mig ud. Det var ellers lækkert garn i havde. Men der er jo iķke noget på lager mere. Meget få farver at vælge imellem. Jeg har for over et år siden efterlyst den råhvide strømperne i havde engang. Fik at vide at den kom snart igen den er der stadig ikke.
Først og fremmest skal de have en hånd…
Først og fremmest skal de have en hånd for at have så dejlig en kvalitet på deres bomuldsgarn, men når det så er sagt så er jeg dybt skuffet.
Man har jo den skønne mulighed for at blive medlem og derved få det lidt billigere og uden fragt, men hvad f****n nytter det når der aldrig er noget på lager?! Der er altid udsolgt og de ved aldrig hvornår der kommer nyt hjem igen?!!! Sådan kan man sku da ikke kører en forretning... en meget skuffende “fornøjelse”.
Jeg har været rigtig glad for…
Jeg har været rigtig glad for GarnRoyal, og mht garnet er der intet at sætte en finger på.. desværre er garnet i konstant restordre, og har været det siden uge 40 i 2017... jeg betalte troligt abbonnement, på 79 kr pr mdr, for noget jeg ikke kunne bruge... men nu har jeg mistet tålmodigheden.. pt er 20 ud af 40 farver 8/4 i restordre, og garnroyal svarer ikke sine kunder - hverken på mail eller facebookside....
Rigtigt godt garn
Rigtigt godt garn , hurtig levering . Dog syntes jeg udvalget godt kunne være større :) men helt klart det sted jeg vil købe mit garn når de har det :)
Jeg kan varm anbefale at handle hos garnroyal.dk
Jeg kan varm anbefale at handle hos garn royal, jeg har siden jeg lærte at hækle sidste år, bestilt garn i lange baner og jeg er enormt begejstret for den hurtige levering og ikke mindst det LÆKRE garn.
10 stjerner fra et YDERST tilfreds medlem.
Medlemskab kan ikke anbefales.
Garnkvaliteten er super, men kan ikke opveje det faktum at jeres garner alt for ofte har MANGE udsolgte farver, som oftest er flere måneder om at komme på lager, alt imens man som kunde betaler til et ubrugeligt abn.
godt garn, hurtig levering men tit udsolgt
Jeg er også rigtig godt tilfreds med det gran jeg har fået fra jer og glad for den hurtige levering. Jeg har dog valgt at melde mig ud igen, da jeg så at meget af det garn (8/4 bomuld) jeg bruger ikke er på lager.
Jeg fik ikke bestilt nok julerød og grå 8/4 bomuldsgarn i første omgang og kan i dag konstatere i først forventer julerød på lager i 2018. Det betyder mit projekt må vente et år med at blive færdig og komme i brug.
Vil I have mig som fast betalende kunde hver måned skal der styr på lageret, så det ikke minder om en butik der er ved at lukke ned.
Garnets kvalitet er der ikke en finger at sætte på.

Reply from Garnroyal
Hurtig levering, fine produkter og sød indpakning.
Jeg blev så glad for den fine indpakning og lille søde hilsen. Det gør hele forskellen at de gør sig lidt umage med at gøre lidt ekstra.
Kvaliteten af garnet er god, det samme gælder hæklenålene.
Desværre fik jeg aldrig rabatkode på mail selvom jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet. Men pyt.

GARN AF VÆRSTE KVALITET
hvis man leder efter garn i værste kvalitet så kan jeg med glæde anbefale Garnroyal.dk. Dårlige vare samt dåre service, FØJ.

Reply from Garnroyal
Ufattelig dårlig oplevelse men denne …
Ufattelig dårlig oplevelse men denne skod netbutik, jeg har lige haft den "fantastiske" oplevelse at min ordre derinde er blevet annulleret for som de sagde at så havde jeg solgt garn videre ....ja jeg havde solgt det garn videre som jeg havde i overskud fra strikkeprojekter men ALDRIG købt noget med videresalg for øje ...da jeg bad om beviser smed kællingen røret på ...mon ikke denne form for forretning dør ud for der er da heldigvis mange andre gode netbutikker .Jeg vil fraråde alle jeg kan om at handle med dem

Reply from Garnroyal
Altid lækkert og modtage pakker
Altid lækkert og modtage pakker, som komme inden man næsten har gennemfører sin bestilling
Super Hurtig levering
Fik besked om at pakken var sendt mandag, havde den i hånden tirsdag. Godt kvalitets garn.
Fantastisk!
Utrolig dejlig oplevelse at handle hos GarnRoyal 😄
Bestilte mit garn igår, og allerede 1 time efter, fik jeg besked om, at nu var det afsendt. Mindre end 24 timer efter det, fik jeg besked om, at nu kunne jeg hente garnet 😄 så lækkert!!
Og så lå der endda en lille pose vingummi i kassen. 😊 Jeg vil klart handle hos GR igen 👍
Hurtig forsendelse
Super lækkert garn til gode priser og hurtig forsendelse.
Også rigtg godt med kundeklub man kan melde sig ind i.
Eneste jeg kan sætte en finger på er at der er Pepito kugler med i kassen...........dem er der da ingen der spiser ;-) :-P