Gelinde ApS Reviews 24

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har her hos JEVA netop fået hjælpe af Emil til vores nye shop (Shoporama) - og det har været 100% positivt fra start til slut. Emil er pålidelig, virkelig dygtig, hurtig, sød og hjælpsom og man... See more

Rated 5 out of 5 stars

Top kvalitet og absolut value for money Jeg har brugt Emil og hans tema Gelinde Plus til min Shoporama-webshop, Greenharmony.dk. Processen har været fremragende, og jeg jeg har fået al den hjælp, j... See more

Company details

1. Web designer

Written by the company

Gelinde designer og udvikler digitale produkter og løsninger.

4.7

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 5 out of 5 stars

Har fået lavet videreudvikling af…

Har fået lavet videreudvikling af Gelindetemaet. Hele processen har været til topkarakter, Emil har forstået min hensigter og omsat dem til kundevenlige funktioner.

Jeg kan varmt anbefale Gelinde. Får du på baggrund ar min anbefaling mod på at benytte Gelinde, må du gerne sige, at du er henvist pga. min anbefaling!

October 12, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi er ved at få lavet ny hjemmeside af…

Vi er ved at få lavet ny hjemmeside af Gelinde.

Alt har spillet og vi er super glade for den hurtige hjælp, der hele tiden gives. Når vi har været det mindste i tvivl om noget så svarer Gelinde altid lynhurtigt.

Gelinde er kreativ og hurtig til at forstå hvad vi ønsker.

Genialt system! Vi kan varmt anbefale Gelinde som får alle de stjerner der kan gives. TAK

January 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Lynhurtig levering, sans for detaljer & nemt samarbejde

Vi har fået lavet vores nye hjemmeside af Gelinde. Emil var hurtig til at komme med forslag til indhold indenfor de rammer, vi udstak. Når der var noget, vi ville have rettet, var det der allerede samme dag. Han var enormt hjælpsom i implementeringen.

Siden er lynhurtig, fungerer perfekt på mobil og tablet og er smukt semantisk opbygget og Google elsker den.

Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Gelinde. Kan varmt anbefale at få Gelinde til at stå for din hjemmeside.

August 30, 2024

Hurtig og effektiv

Vores webshop på spinderup.dk trængte til en overhaling, og vi valgte heldigvis at købe et tema fra Gelinde.

Vi har en del funktioner, der skal tilpasses specifikt til vores butik, og Emil er både hurtig til at forstå, hvad vi gerne vil opnå, og til at implementere de nye funktioner.

Når vi har idéer til funktioner, som andre butikker også kan få glæde af, implementerer Emil dem uden beregning og gør dem til en del af standardtemaet, så andre kunder også kan få glæde af dem.

Emil tager sig tid til at lytte, og han kommer gerne med modspil, hvis han mener, at en idé ikke er den bedste, eller hvis det kan gøres endnu mere effektivt.

Vi har købt et klippekort med timer, og de rækker utrolig langt, når man arbejder sammen med Emil. Hans hurtige opfattelse af idéer, indgående kendskab til platformen og evnerne som programmør sikrer, at man får ekstremt meget pr. betalt time, og Emil implementerer idéerne lige så hurtigt, som vi kan nå at tænke dem.

Emil får vores bedste anbefalinger.

August 6, 2024

Fuldkommen fantastisk dygtig

Jeg er så glad og taknemmelig over, jeg tog springet og fik en ny fin shop lavet af Emil fra Gelinde.

Det var en smule angstprovokerende, for hvad nu hvis alt gik galt og jeg mistede omsætning. Det var så en tanke der slet ikke fik hold i sig. Emil sad på sidelinjen hele tiden og alt gik utroligt nemt. Han hjalp langt mere end han egentlig burde. Total kundeminded!

Sitet er lynhurtigt og har de sidste nye features. Det er super nemt at navigere i. Vores feedback fra kunderne er, at de får en god oplevelse og salget er steget!

Jeg kan på det varmeste anbefale Gelinde.
5 stjerner herfra
⭐⭐⭐⭐⭐

May 24, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Mine aller bedste anbefalinger!

Jeg har arbejdet sammen med Emil, hvor jeg repræsenterede en kunde, der skulle skifte til ShopOrama. Det er til dato det nemmeste og behageligste samarbejde jeg har oplevet! Emil er utrolig kvik og hurtig til at forstå hvad jeg vil, og lige så hurtig til at få omsat mine ønsker til reelle løsninger, ofte tilføjet justeringer, som gør funktionaliteten endnu bedre.
Det endelige resultat er blevet en lækker, brugervenlig og hurtig shop, som allerede nu har haft stor fremgang i de organiske søgeresultater.
Det er en kæmpe gevinst for kunden (og mig) at have Emil med på holdet, og jeg kan kun give ham mine aller bedste anbefalinger! ★★★★★

December 1, 2023

Hurtig & dygtig

Hurtig & dygtig - ikke en finger at sætte på noget. Han har styr på det han laver og han får altid presset tingene ind, han er god til at hjælpe og guide og altid hurtig på tasterne :) ..

Kæmpe stor anbefaling herfra!

Millika - Kylling & Co

December 7, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Pålidelig, og virkelig dygtig.

Emil er pålidelig, virkelig dygtig, hurtig, sød og hjælpsom og man føler sig i trygge hænder hvilket betyder det hele.
Hvis man kunne give 10 stjerner ville vi gøre det - og vi ser frem til vores samarbejde.

November 20, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan ikke anbefale Emil fra Gelinde…

Jeg kan ikke anbefale Emil fra Gelinde nok! Han er ikke kun en fantastisk koder, men også en utrolig kreativ og effektiv sparrings partner. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Emil på flere projekter, og hans ekspertise og engagement har virkelig gjort en forskel.

Emil har en utrolig evne til at tænke ud af boksen og komme med innovative løsninger, som har ført til en betydelig forbedring af vores produkter og tjenester. Han er altid villig til at lytte til vores behov og ideer og omsætte dem til konkrete løsninger på en hurtig og effektiv måde.

Men Emil er ikke kun en dygtig koder - han er også en uundværlig partner i vores projekter. Hans indsigt og ekspertise har hjulpet os med at opnå betydelige forbedringer i vores online salg og kundetilfredshed. Vi kan virkelig mærke hans passion for sit arbejde og hans dedikation til at hjælpe os med at nå vores mål.

Alt i alt kan jeg ikke anbefale Emil fra Gelinde nok. Han er en fantastisk ressource for enhver virksomhed, der søger en kreativ og effektiv sparrings partner og en dygtig koder. Tak for din ekstraordinære indsats, Emil!

March 1, 2023

Makeover af webshop

Emil forstod med det samme, hvad jeg gerne ville have ændret ifm en makeover af min webshop, og resultatet af makeoveren blev super godt.
Emil var hurtig til at vende tilbage, gav gode forståelige svar på alle mine spørgsmål, gav mig gode tips - og var i det hele taget super behagelig at arbejde sammen med.

March 8, 2023

5 stjerner herfra!

Emil fra Gelinde har hjulpet os med at lave en komplet overhaling af vores webshop. Emil har stået for alt fra design og udvikling til håndtering af domæne, redirects og meget mere. Resultatet blev en lynhurtig webshop i et rigtig lækkert premium design, som scorer 100/100 på Google Pagespeed Insights testen.
Under hele forløbet har vi haft en super hurtig og god kommunikation, Emil har været klar til at hjælpe så snart vi havde spørgsmål.
Vi er super tilfredse, og anbefaler Emil fra Gelinde til enhver der skal bruge hjælp til webshop og hjemmeside. 5 stjerner herfra!

November 29, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Emil kom ind på det helt rigtige…

Emil kom ind på det helt rigtige tidspunkt og lavede et godt og flot stykke arbejde med at få vores nye bawr.dk webshop til et mikrobageri. Det var skønt bare at lade Emil komme med hans bud. Derfra fik vi sammen flere gode ideer og vupti shoppen var live og det væltede ind med ordre - herligt. Det tog igen tid, det var fikset indenfor 1-2 dage - 🙏 Emil.
Jeg blev anbefalet Emil fra Gelinde, af Martin fra Ideal.shop. Din Bawr😎

September 8, 2022
Rated 5 out of 5 stars

ShopOrama tema der bare spiller!

Jeg er yderst tilfreds med Emil som min tilknyttede udvikler på vores ShopOrama tema. Når jeg kommer med en halv idé til en designændring eller ønsket funktion, så tænker Emil den til ende og implementerer den hurtigt og lækkert. Jeg vil uden forbehold anbefale Gelinde til alle der har en ShopOrama shop, eller overvejer at få en.

April 25, 2022

Fantastisk samarbejde

Vi har brugt Emil til at flytte vores shop fra Shopify og senere har vi brugt ham til alle nye tiltag, hvor der har været behov for en udvikler og det gør vi stadig. Emil er en af de få proaktive og virkelige kommunikerende udviklere jeg har mødt.
Derfor vil jeg også give ham min varmeste anbefaling.

Mathias fra Qknives

March 30, 2022

Top kvalitet og absolut value for money

Top kvalitet og absolut value for money
Processen har været fremragende, og jeg jeg har fået al den hjælp, jeg havde brug for. Derudover er Emil meget lydhør overfor nye ideer og har sågar implementeret flere af dem helt uden beregning.
Emil har min varmeste anbefaling

March 29, 2022

Take a closer look