G&T Intern Transport BV Reviews 19

4.5

Company details

1. Forklift Dealer

Written by the company

G&T Intern Transport is al ruim 25 jaar een ontzorger op het gebied van intern transportmaterieel en is hierbij officieel dealer van Toyota Material Handling, Nilfisk en Genie hoogwerkers. Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden binnen onze eigen serviceorganisatie.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Ik heb een fijne

Ik heb een fijne, gestructureerde cursus gevolgd, met naar mijn mening de juiste balans tussen theorie en praktijk.

January 13, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Perfecte op maat gemaakte cursus!

Wauw, wat een ontzettend goede en volledig op maat gemaakte cursus! De training sloot perfect aan op onze groep én op de specifieke werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren. Het was duidelijk dat er zorgvuldig was nagedacht over de inhoud en de manier van lesgeven.

We hebben de interne cursus gevolgd bij G&T Intern Transport, en ik kan niet anders zeggen dan dat alles tot in de puntjes was geregeld. Het bedrijf had uitstekend gezorgd voor voldoende en duidelijk lesmateriaal, waardoor de theorie goed te volgen was. Daarnaast was er een ruime en praktische oefenplek ingericht, waardoor we alle handelingen direct in de praktijk konden brengen.

Dankzij deze fijne combinatie van theorie en praktijk voelde iedereen zich betrokken en goed voorbereid. Kortom: een leerzame, professionele en prettig verzorgde cursus waar we met een goed gevoel op terugkijken

November 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

De instructeur beschikte over…

De instructeur beschikte over uitgebreide kennis, zowel op technisch vlak als op het gebied van regelgeving. Met veel enthousiasme bracht hij de theorie over, wat (gezien de behaalde resultaten) duidelijk goed werd opgepikt door de cursisten. Tijdens de inspectie van de heftruck werd opgemerkt dat twee (niet-kritieke) componenten ontbraken. Dit is direct teruggekoppeld aan een monteur, zodat dit kon worden opgelost. Al met al een zeer positieve ervaring!

October 29, 2025

Cursus hoogwerker/ heftruck

We hebben via G&T voor een aantal medewerkers een cursus voor de heftruck en de hoogwerker georganiseerd bij ons op de zaak.

Arno is een hele kundige en geduldige instructeur en heeft ervoor gezorgd dat ze allemaal hun certificaat hebben gehaald en de komende 5 jaar weer veilig en verantwoord hiermee kunnen werken.

July 7, 2025

Betrouwbaar

Al jaren ervaring met Dennis Smolders als onze logistieke adviseur en daarom zijn wij meegegaan naar G&T intern transport B.V. Ze zijn betrouwbaar en begripvol als er doorgepakt moet worden. Fijne partners om mee samen te werken

May 13, 2025

Leerzame cursus

Leerzame cursus, gegeven door een enthousiaste cursusleider die rekening hield met het gegeven dat meer dan de helft van het personeel geen nederlands spreekt. Veiligheid kan niet vaak genoeg benadrukt worden.

March 20, 2025

Cursus schaar hoogwerker

Cursus schaar hoogwerker gegeven door G&T.
We hebben het het als zeer vakkundig ervaren.
Opleiding was goed verzorgt. Leuke instructeur die elke cursist de juiste aandacht geeft en opleid tot gecertificeerd bestuurder.

March 13, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Cursus hef- en reachtruck via G&T

Cursus hef- en reachtruck via G&T gedaan. Deze zat goed in elkaar en werd vakkundig gegeven. In de ochtend de theorie behandeld en in de middag het praktijk gedeelte. De instructeur ging pas naar huis nadat hij ervan overtuigd was dat iedereen het goed onder de knie had.

May 24, 2024

Jaap nam de tijd

Jaap nam de tijd om zowel het theoretische als het praktische deel van onze nieuwe machines te belichten. Jaap sprong niet van de hak op de tak, liet alles wat voor ons van belang was zien. De schrobzuig diende voor demonstratie gevuld te worden met de juiste middelen (water en groene zeep) en demonstreerde vol verve de machines. Om beurten konden we aan den lijve ondervinden hoe de machines gebruik gereed gemaakt diende te worden en we konden met de machines aan de slag. Na de demonstratie bood jaap ons de gelegenheid tot het stellen van vragen. De belangrijkste opmerkingen werden genoteerd voor interne naslag werk.

November 2, 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look