getGSM.pl

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Witam, kupiłem dwa telefony, które były dostępne na stronie czas oczekiwania ponad miesiąc, miało być do 14 dni, brak kontaktu ze sprzedającym, miała być wysyłka z Polski, a telefony zostały wysłane z... See more

Rated 1 out of 5 stars

Nie polecam. Pomylony model telefonu, wiele obietnic naprawy sytuacji, n-razy 'wysylany kurier', brak odpowiedzi na maile. Zero zaufania do firmy. Infolinia nie dziala, nie można z nikim poroz... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Telefon kupiony w marcu do dzisiaj ani telefonu ani zwrotu pieniędzy. Na początku tłumaczenie proszę o cierpliwość potem brak kontaktu. Sprawa przekazana na policję i informacja że niestety ale pan X... See more

Rated 2 out of 5 stars

Witam wszystkich serdecznie, w związku z wieloma opiniami głoszącymi podobną sprawę do mojej, a więc brak wysłanego telefonu i brak pieniędzy na koncie, w związku z tym również brak kontaktu z... See more

Company details

1. Cell Phone Store

Information provided by various external sources

Czyszczenie magazynów przez producentów skutkuje obniżką cen telefonów które może Państwo nabyć po niewiarygodnych promocjach nawet do 75%! Telefony niczym nie odbiegają jakością samrtfonom oferowanym w innych sklepach oprócz tego że nie zapłacisz podatku VAT przy odbiorze przesyłki!

Contact info

Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

I kolejna odsłona problemu z tą firmą

Telefon po wyjeździe za granicę Polski nie działa w roamingu. Żadna sieć go nie przyjmuje. Na zadane pytanie do firmy getgsm nie ma od minimum dwóch tygodni żadnej odpowiedzi. Moja karta włożona do innego telefonu za granica normalnie działa. Mijają miesiące , a firma dalej nie odpowiada. Poszedłem więc do Samsunga i tu okazało się, że telefon jest najprawdopodobniej zlepkiem różnych telefonów i Samsung odmawia jego serwisowania. Numery zaszyte w urządzeniu są różne od numerów na wyświetlaczu i system Samsunga ich nie przyjmuje. Polecono mi skontaktować się ze sprzedawcą. Dobry dowcip bo ci oszuści nie odpowiadają. Przestrzegam wszystkich, niech już nikt nie da się nabrać.

February 12, 2016

Reply from getGSM.pl

Towar dostarczamy do 14 dni roboczych , jeśli nie chce Pana czekać możemy anulować zakup przecież.

Rated 1 out of 5 stars

Trzymać się z dala... Tylko dla ryzykantów!

Bardzo chętni do rozmowy przed zakupem. Obiecują wysyłkę towaru, którego nie mają. Codziennie wymyślają nowy termin wysyłki. Ostatecznie zwrócili mi pieniądze, lecz mam wrażenie, że to z powodu ubezpieczenia, z którego skorzystałem przy zakupie (ubezpieczenie zakupu internetowego w mBanku). Gdy poinformowałem ich o posiadanym ubezpieczeniu, stwierdzili, że im "grożę" i stanęli na stanowisku "nie chcemy takiego klienta". Odmówili podania adresu siedziby firmy. Jedyny kontakt to jakiś numer telefonu komórkowego. Polecam tylko i wyłącznie ryzykantom.

February 10, 2016

Reply from getGSM.pl

Przede wszystkim zrezygnował Pan z zamówienia, zwróciliśmy od razu pieniądze i nie dlatego iż miał Pan ubezpiecznie. Chyba żaden sklep nie potrzebuje klientów którzy rezygnują z zamówienia straszą jakimś zwrotem a ubezpieczenie które Pan przecież dobrowolnie opłacił i to nie Nam. Pozdrawiamy i dziękujemy za opinię.

Rated 1 out of 5 stars

Brak możliwośći kontaktu ze sklepem, niedotrzymywanie obietnic.

Nie polecam.
Zero zaufania do firmy.
Infolinia nie dziala, nie można z nikim porozmawiać, nie licząć czatu.
-----
Odnośnie odpowiedzi poniżej - od ponad 2 tygodni nie są Państwo w stanie załatwić tej wymiany. Jedyne co Państwo robią to podają kolejne terminy, których nie dotrzymujecie.

February 9, 2016

Reply from getGSM.pl

W przypadku pomyłki można było zwrócić przedmiot na Nas koszt a my zwrócili byśmy pieniądze albo inny aparat nie było by problemu.

Advertisement

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look