Snelle verzending en goede bluelight…
Snelle verzending en goede bluelight filter schermbeveiliging voor mijn mobiel. Goede prijs kwaliteit verhouding
Al jaren werken we in de wereld van technologie en digitalisatie. En net als zovelen brachten we eindeloze dagen achter schermen door. Tot de klachten kwamen: vermoeide ogen, wazig zicht, hoofdpijn en slechte nachtrust. We realiseerden ons dat dit niet normaal hoefde te zijn. We besloten het zelf aan te pakken. Na jaren van onderzoek, testen en samenwerken met specialisten ontwikkelden we Spectify: slimme blauwlichtfilters die je ogen beschermen, je slaap ondersteunen en je focus verbetere, zonder concessies aan comfort of beeldkwaliteit.
Netherlands
Heel fijn bedrijf met goede service. Het product sprak me heel erg aan, dus ik had een screenprotector met blauw lichtfilter besteld voor mijn iPhone. Bestelling lag de volgende dag op mijn deurmat. Mooie verpakking en alles voelt kwalitatief heel goed. Daarna nog een vraag gesteld per mail en daar kreeg ik snel een prettige reactie op. Zeker een aanrader.
Hoewel er nog ruimte is voor verbetering (protector voelt wat ruw door de coating, en is wat statisch waardoor plaatsen zonder stofjes/bubbels een uitdaging is, maar daar zijn ze zelf actief mee bezig) werd mijn feedback zeer sportief en goed opgepakt door de oprichter zelf, en het belangrijkste is uiteraard dat ik nu echt minder blauw licht belasting heb :) Mooi NL bedrijf!

Reply from Spectify
Ik heb daar screen protector gekocht voor mijn iphone pro 15 max. En ik had veel problemen met ogen en slaap problemen en ik was ook vaak onrustig door iphone gebruiken, en deze filtert echt goed het blauwe kleur. Ik merk dat ik beter ben gaan slapen en mijn ogen zijn weer veel rustiger en ik ben ook veel minder druk! Ja ik slaap ook weer beetje uit op ochtend, ik betrap me erop dat ik niet meer snachts klaar wakker word, maar nu slaap ik gerust en beter door! Ja ik ben tevreden over screen protector! Ik wil ook de bril proberen denk ik! Maar mijn belangrijkst was eerst de iphone voorzien van deze screen protector, ik heb hem nu paar weken en ik merk echt verandering, ontzettend dankbaar!

Reply from Spectify
Bevalt me erg goed! De lensprotector is stevig, past perfect en heeft geen invloed op de kwaliteit van mijn foto’s. Zeker een aanrader!

Reply from Spectify
Snelle en goede service! Camera protector is handig aan te brengen

Reply from Spectify
Sinds ik deze screen protector gebruik, merk ik duidelijk minder vermoeide ogen en kan ik langer comfortabel op mijn telefoon zitten. De installatie ging makkelijk, geen bubbels, en het scherm blijft helder. Ik ben super tevreden. Echt een aanrader!
Dik tevreden met zowel de screenprotector als de cameraprotector
Via Google kwam ik hier terecht, was eigenlijk op zoek naar een blauw licht bril omdat ik in de avond veel op mijn telefoon zit voor werk. Maar toen ik dit product zag dacht ik laat ik het eens proberen.
Nu 3,5 week verder en ik merk echt verschil. Vooral dat ik veel minder vermoeide ogen heb. Super

Reply from Spectify
Echt super! Had er een beetje een hard hoofd in, maar toch geprobeerd. Merk enorm veel verschil bij het in slaap vallen en minder last van 'moeie' ogen!

Reply from Spectify
Ik geloofde er niet eerst in maar het werkt echt
Merk veel verschil. Minder hoofdpijn en slaap beter. Mijn vrouw ook.
Mooi merk. Heeft het beste met je voor, erg blij mee. Werkt uitstekend
Ik had eerst mijn bedenkingen maar ik merk echt serieus verschil!
Ik ben erg blij met de screenprotector. Ik gebruik het nu 2 weken en merk duidelijk verschil. Ik val makkelijker in slaap en word wakker met een stuk minder hoofdpijn. Aanrader!

Reply from Spectify
Learn more about other kinds of reviews.