Altid fejl
Nu har jeg kun brugt jer når jeg skulle have skiftet dæk, hvilket egentligt også har været rigeligt, da i har formået at lave en fejl HVER GANG, så vil da ikke turde at bruge jer til at lave noget mere avanceret på min bil.
I har en af gangene lige "glemt" at fortælle mig at jeg skulle have nye sommerdæk. Det blev først fortalt da jeg skulle have dem på, men i ville gerne tage betaling for at opbevare ubrugelig dæk.
I er kommet til at give mine hjulkapsler til en anden, eller smide dem væk.
I lytter slet ikke når man taler til jer, og man skal sige tingene flere gange, og det er som om i slet ikke interessere jer, og faktisk ikke har tid.
Da jeg skulle have skiftet til sommerdæk i år, der fortalte jeg jer, at jeg var punkteret på mit venstre forhjul, og jeg havde brugt dækreparations kittet der medfølger i bilen. Hvilket man ikke må køre på i for lang tid. Så fortalte at det selvfølgelig skulle udskiftes.
Min mor ringer så og bestiller tid til d 27/11 til at få vinterdæk på igen, og fortæller jer IGEN, at det ene dæk skulle skiftes, da jeg ikke må køre mere på det.
Vi kommer kl 14.15. Vi spørger om de bare kun vil tage den ene bil, da den anden sagtens kan vente.
Vi fortæller IGEN IGEN at de nu skal huske at skifte det dæk der er punkteret.
Manden der var der sagde at de jo kunne se hvis det var fladt. Måtte IGEN, fortælle at jeg havde brugt det repararionskit på det, så jeg kunne køre. Han fortalte at de så skulle kigge i dækkene. Tror vi stod og talte i et par minutter og vi nævnte et par gange at de skulle gøre så det dæk der ikke må køre på blev udskiftet. Så spørger han om de må tage begge biler på samme tid, så hans medarbejdere jo kan komme hjem til tiden kl 16.
Vi tror det hele er i orden, men hvor tog vi fejl. Bilerne kommer ud, og jeg spørger så om de har skiftet dækket. Mekanikeren ser helt forvirret ud, for det har han ikke fået noget at vide om. Selvfølgelig ikke hans skyld.
Jeg bliver faktisk ret sur på dette tidspunkt. Jeg fortæller at det var ham bag skrivebordet der havde fået det hele at vide, og nu har de altså vidst det i over et halvt år. Han står og prøver at forklare igen at de jo skulle åbne dækkene, de kunne jo ikke se det, og at de skulle have haft bestilt dæk hjem, hvilket slet ikke var et problem da de ville give mig 4 nye sommerdæk. Så aldrig om jeg vil bruge dem, eller anbefale dem til nogle.
I bør virkelig se at tage jer sammen.
November 27, 2023
Unprompted review