3.0

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

3.0

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Laptop met nep Windows 11

Ik heb een laptop aangeschaft bij GMR waarbij bleek dat er een illegale versie van Windows 11 op was geïnstalleerd. Mijn virusscanner detecteerde direct malware, welke doelbewust is geïnstalleerd om de licentiecontrole van het besturingssysteem te omzeilen. Na mijn melding hierover bij de klantenservice van GMR, kreeg ik tot mijn grote verbazing de reactie dat al hun systemen op deze wijze worden geleverd. Dit levert een enorm beveiligingsrisico op voor de consument

May 5, 2026
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Mensen trap er toch niet in.

Mensen trap er toch niet in.
Wat lijkt op een nieuwe pc..... deze is samen gesteld met oude hardware! Met een truuc zet men daar windows 11 op, wil je het zelf ooit installeren dan heb je een probleem want de hardware is NIET w11 compatible!
Processors zijn uit het jaar kruik, moederboarden chipsets en bios zijn meer als 10 jaar oud, Achterhaalde techniek! Een meer bij de tijd processor past er niet op dus daar zit je dan met je oude hardware kun je weer een andere pc kopen.

June 18, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Tablet 16" met Windows 11

Tablet 16" met Windows 11:
Prima aparaat. Opzich prijs-kwaliteit goed. Het einige tablet met zo groot scherm op de market die draait Windows 11. Native. Gewoon. En, wat meest belangrijk is, zonder problemen. Volgens mij, goede merk met wat budget aparaten, maar die doet wel.

April 29, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Louche praktijken bij GMRpc (ScreenOn)

In oktober 2023 kocht ik een PC met Windows11 Pro.
Onlangs wilde Windows niet updaten.
De oorzaak was onder andere een heel oude processor van het type i5-4460 uit 2014 (en een heel oud moederbord).

De hardware-eisen voor Windows 11 zijn onder meer een processor uit de 9de generatie of hoger.
Mijn nog geen 2 jaar oude PC is afgeschreven.

Willens en wetens malverseert GMRpc (ookwel ScreenOn genoemd) door zeer gedateerde componenten in hun "nieuwe" PC's te monteren. Hardware-eisen worden omzeild door Windows11 met een truc op de PC te plaatsen.

Veelvuldig telefonisch overleg had geen succes.

Het bedrijf handelt onder GMRpc.nl / ScreenOn.nl en via Bol.com.

Mijn advies: blijf weg bij GMRpc en ScreenOn. Het zijn oplichters

October 16, 2025