Genoten van een dagje racen op het circuit. Goed geholpen door de klantenservice, met onze cadeaubon konden we gelijk terecht bij de instructeur en was alles snel geregeld
Company replied
Helaas geen goede ervaring met Good4fun. Ik heb een voucher cadeau gegeven en daarna geprobeerd een datum in te plannen, maar dit bleek erg moeizaam en uiteindelijk niet mogelijk. Good4fun heef... See more
Olympiaweg 28 A (geen bezoekadres), 3077 AL, Rotterdam, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Genoten van een dagje racen op het circuit.

Reply from Good4fun
Goed geholpen door de klantenservice nadat we nog vragen hadden.
De jeepsafari was heel leuk om te doen.

Reply from Good4fun
Verschrikkelijk bedrijf. 1 Ster is nog teveel! Dit is een waarschuwing voor iedereen!!!
Niet aan beginnen.
Na vele mails met goodf4fun, duurt dit al meer dan 1 jaar....
Werd ons gezegd en beloofd dat ze t geld zouden overmaken naar ons toe van bonnen die de klanten bij ons hebben verzilverd.
Maar werd vervolgens NIET gedaan.
Ze hebben de belachelijkste excuses.
Zoals stormschade,ziekte van personeel, boekhouder die alleen op vrijdag werkt. De navo top, stroom uitval.
Je lacht je l.l uit de broek, zulke domme smoezen.
Geen telnr te vinden.
Wel ergens in een pand maar bezoek adres blijkt een verzamelgebouw te zijn MAAR goed ook... want ik zou ze over de balie heen trekken.
Volgens mij zit deze persoon ergens op een zolder kamertje.....
Mensen lekker maken ,en sluw mensen geld aftroggelen met leuke uitstapjes.
Vervolgens niks uit betalen aan de hardwerkende ondernemer.
Nu hebben ze na lang aandringen uiteindelijk toch een klein gedeelte over gemaakt.
Maar de laatste paar honderd euros
duurt nu inmiddels ook alweer 4 maand.
Wij zijn erg teleurgesteld in dit goodf4fun beleid.
Beste lezers doe hier geen zaken mee.
Want je komt op de koffie.
Inmiddels kun je geen cadeaubonnnen van ons meer bestellen via hun. Das maar beter ook. Bestel gewoon een trike- cadeaubon via walinga trikes. Dan heb je sowieso een hele leuke avontuurlijke dag en zeer zeker waar oor je geld!

Reply from Good4fun
Helaas geen goede ervaring met Good4fun.
Good4fun heeft zelf op 20-11 voorgesteld het bedrag terug te storten, maar tot op heden heb ik deze terugbetaling nog steeds niet ontvangen. Ondanks meerdere herinneringen wordt de betaling telkens uitgesteld.
Achteraf gezien had ik de reviews beter vooraf moeten lezen.
Jammer, dit wekt weinig vertrouwen.

Reply from Good4fun
jammer een bedrijf wat inderdaad snel geld van je afneemt voor het aanschaffen van een voucher, maar dan...
tot een datum komen kwam het niet want er kwam volgens good4fun maar geen contact met hun tussen persoon.. na aangeven van dan wil ik mijn geld terug gaan er wekennn overheen,, want we werken met stichting derden gelden en daarom duurt het zo lang.. (( zo kan ik ook wel rente plukken van andermans geld)

Reply from Good4fun
Good4fun is een bedrijf wat je geld neemt en vervolgens niets waarmaakt.
Ik heb geprobeerd een voucher in te wisselen in mei. Dat lukte niet in verband met 'persoonlijke omstandigheden' bij de piloot waar ze van afhankelijk zijn.
Vervolgens besproken dat ze het geld terug zullen storten. Dit lukt ze al 3 maanden niet vanwege 'een foutje van de boekhouding'.
Wat deze boevenclub wel goed doet, is snel reageren. Helaas alleen beloftes en geen acties.
Voor iedereen die hier komt, doe geen zaken met ze.

Reply from Good4fun
Met onze Droomautoexperience staan wij op de website van Good 4 Fun. Wij hebben 3x klanten een onvergetelijke ervaring gegeven met vouchers van Good 4 Fun. Echter zijn wij sinds mei al bezig om deze vouchers te verzilveren bij dit bedrijf. Er is geen telefoonnummer beschikbaar en op de emails wordt niet gereageerd. Het enige wat wij ontvangen is automatische antwoordberichten waarin wordt gesteld dat ze vanaf toekomstige data weer bereikbaar zijn ivm evenementen en dan weer ivm met de zomervakantie. Het is elke keer wel iets. Kortom, ga geen samenwerking aan met deze partij want zij komen de afspraken totaal niet na. Heel spijtig!

Snel en goed geregeld
Vriendelijke klantenservice en alles was goed geregeld, prachtig weer gehad en we hebben genoten van het buggy rijden

Geen betrouwbare organisatie
Ik heb 2 jaar geleden kaartjes voor rijden op TT Assen besteld
Gepland
Krijg ik vlak voor te horen dat 1 auto stuk is
Opnieuw gepland en data van hen gekregen
Vorige week nog de vraag welk dagdeel
En een week later geannuleerd want kan niet doorgaan
Geld teruggevraagd
Gelukkig reageren ze wel altijd dus het zal geen scam zijn
Maar ze zijn niet betrouwbaar
Update:
Na veel heen en weer mailen is inmiddels terugbetaling toegezegd. Opvallend genoeg probeerde het bedrijf mijn review bij Trustpilot te laten verwijderen onder het mom van “smaad en laster”. Trustpilot beoordeelt echter of een review aan de richtlijnen voldoet, en mijn ervaring is feitelijk, persoonlijk en dus gewoon toegestaan.
Wat ik vooral merkwaardig vind: excuses kwamen pas nadat ik er expliciet om vroeg, en mijn ervaring staat niet op zichzelf. Andere reviewers hebben hetzelfde meegemaakt: geplande uitjes die niet doorgaan, eindeloos wachten op terugbetalingen en zelfs meldingen dat hun review bij Trustpilot werd gerapporteerd.
Gelukkig hebben ze toegezegd mijn geld terug te geven zonder voorwaarden -want er werd gedreigd dat ik de review moest aanpassen "zodat ze tot terugbetaling konden overgaan"-, maar dat neemt mijn ervaring tijdens en zeker na dit proces, niet weg.
Kennelijk vinden ze zichzelf wel betrouwbaar ondanks dat er velen zijn hier die ervaren dat toegezegde data soms een paar dagen van te voren plots "vol" zitten of om andere redenen niet doorgaan. Daarom blijft deze review gewoon staan — zodat toekomstige klanten weten waar ze aan toe zijn.
Nieuwe update:
Dank voor jullie reactie. Mijn ervaring blijft echter onveranderd: twee keer een geannuleerde datum, telkens zelf achter updates aan moeten, en eerst een dreiging van niet terugbetalen als de review niet is aangepast.
Dat ik netjes heb bedankt toen eindelijk een oplossing werd geboden, klopt – dat is normaal fatsoen, geen bewijs dat de ervaring positief was. Ook is het niet juist dat er niet geprobeerd zou zijn om de review te laten verwijderen: mijn review is door jullie gemeld bij Trustpilot wegens “smaad en laster”, maar Trustpilot heeft geoordeeld dat mijn review voldoet aan de richtlijnen en daarom gewoon blijft staan.
Overigens is het bedrag nog niet teruggestort maar dat er wel een belofte ligt dat dit gaat gebeuren en dat waardeer ik, maar dat verandert niets aan de kern: de communicatie en het nakomen van afspraken kunnen en moeten beter. En dat blijkt niet alleen uit mijn ervaring, maar ook uit diverse andere reviews van klanten die vergelijkbare situaties beschrijven.
Het gaat hier om wat klantvriendelijkheid is. Als je aangeeft dat die en die data beschikbaar zijn en zelfs 2 week van te voren vraagt welk dagdeel het mag worden, dan kan het toch niet zo zijn dat een week van te voren het ineens "vol" zit? Dat heeft niets met klantvriendelijkheid te maken en daarmee laat je geen betrouwbare indruk achter. Het doorgeven van 2 nieuwe data roept alleen maar de vraag op of die data niet ook plots een week van te voren "vol" zitten. Het gaat zoals gezegd erom hoe je als bedrijf intern zaken regelt.
Mijn review blijft daarom staan zoals hij is – eerlijk, feitelijk en binnen de richtlijnen van Trustpilot.
Laatste update:
Ik heb het geld keurig en snel retour ontvangen. Heel netjes van ze!

Reply from Good4fun
Eind april jeepsafari op veluwe geboekt. Na weken aandringen dat we bevestiging nodig hadden ivm overnachting boeken kregen we te horen dat deze activiteit per direct gestopt was. Wisten ze dit niet eerder????
Ik kon mijn geld terug krijgen. Dat was op 12 mei. Eerst waren ze op vakantie, toen was er storing, en nog weer storing, en weer wat. Op 10 juli eindelijk 370 euro en ter compensatie 25 euro extra terug gekregen. Wij kregen ondertussen t gevoel opgelicht te worden. Die 25 euro genoegdoening is wel netjes. Maar ipv good4fun zeggen wij good4tears. Wij boeken er nooit meer wat.
Jammer dat je dan een" wij kunnen er niks aan doen " bericht krijgt en verzocht wordt je review aan te passen of te verwijderen. En dat je een mail krijgt dat good4fun je review heeft gerapporteerd bij trustpilot ivm illegale of schadelijke inhoud

Reply from Good4fun
Zeer teleurstellende ervaring – bijna 1 jaar en 9 maanden wachten op terugbetaling
Mijn ervaring begon op 25 september 2023, toen ik samen met een vriend een tandemparachutesprong wilde boeken. Vanaf dat moment zijn we vier keer opnieuw ingepland op basis van ons contact met de organisatie. Elke keer werd het afgezegd, met als reden:
Slecht weer
Uitval van instructeurs
Problemen met de planning
Na maanden van plannen en afzeggingen kreeg ik bijna 1,5 jaar later te horen dat ze niet langer samenwerken met het bedrijf dat de sprongen uitvoert, en dat ik daarom mijn geld terug zou krijgen.
Dat is inmiddels 2 maanden geleden. Volgens hun zeggen zat ik in drie betaalrondes, maar telkens kreeg ik te horen dat het misging – waaronder één keer een landelijke ING-storing (wat ik nog kan begrijpen). De overige keren bleken het vooral interne fouten en vage verklaringen.
Toen ik vandaag opnieuw mailde en aangaf dat mijn geduld opraakt en ik juridische stappen overweeg, kreeg ik binnen 6 minuten een reactie. Hieronder een samenvatting van hun bericht:
“Er was een bankstoring en het systeem gaf foutief aan dat de betaling gedaan was. We hebben nu speciaal voor jou een extra betaalronde aangemaakt zodat het geld binnen 7 dagen op je rekening staat. We werken met Stichting Derdengelden, dus je geld is sowieso gegarandeerd. We doen niks verkeerd – de Consumentenbond is juist blij dat we zo werken.”
Mijn mening:
De communicatie is traag en vaak ontwijkend.
Beloftes over terugbetaling worden niet nagekomen.
Alles wordt toegeschreven aan externe factoren of “storingen”.
Pas bij dreiging met actie (bijvoorbeeld rechtsbijstand of melding bij instanties) wordt er direct gereageerd.
Ondanks hun bewering dat het aankoopbedrag "gegarandeerd" is via Stichting Derdengelden, heb ik tot op de dag van vandaag geen geld terug. Deze hele gang van zaken voelt onprofessioneel en respectloos tegenover klanten die al maanden wachten.
Ik raad anderen aan om hier héél voorzichtig mee te zijn.
Update 24-06
Good4Fun heeft zoals belooft betaling 5 dagen na plaatsen van review het geld teruggestort. Uiteindelijk geen parachute springen maar wel het geld gelukkig terug.

Reply from Good4fun
Vorig jaar parachutespringen geboekt na meerdere pogingen niet gelukt een datum vast te leggen. Uiteindelijk kreeg ik een mail dat ze niet meer samen werkte met Paracentrum Texel dus heb ik m’n geld terug gevraagd.
Na 3 mails met het word over een paar dagen betaald eindelijk na een maand geld gestort gekregen. Toen bleek het maar de helft te zijn, nu heb ik weer een mail dat het restant over 2 weken gestort word.

Reply from Good4fun
Alles goed en snel geregeld.
De service was fijn, we zijn netjes en vlot geholpen

Parachutespringen. Geboekt op 9-10-2024
Na diverse pogingen om een datum vast te leggen, steeds op de dagen dat Good4Fun zei dat het kon, uiteindelijk geld terug gevraagd.
Vervolgens volgen er verschillende mails met het ene onzinnige zwakke excuus na het andere. Het is zo erg dat zelfs mijn voornaam door hen is veranderd.
Waardeloze bedoeling deze prutsers.
Denk goed na als je via Good4Fun gaat boeken. Ze kunnen beter de naam aanpassen in Good4Problemen.
Het geld staat nog steeds niet op mijn rekening terwijl de annuleringsbevestiging dateert van 18-04-2025

Reply from Good4fun
Had een tijd terug een helikoptervlucht geboekt, alleen helaas kwam het allemaal niet uit met de data. Gelukkig kon ik gewoon mijn geld terug krijgen. Het duurde even, maar kreeg netjes antwoord op alle mailtjes en ben goed op de hoogte gehouden.

Reply from Good4fun
Na diverse pogingen een dagje circuit te boeken gedurende zes maanden geen succes diverse mails eraan gewijd. Wel reactie geen oplossing dan maar geld terug inmiddels tot twee keer toe beloofd echter niets teruggekregen. Nu maar een incassobureau er achteraan zetten wat een ontzettend vervelend bedrijf,ik zou me nog een keer bedenken voor je hier boekt.J.Wichers

Reply from Good4fun
Good4fun reageert zeer snel op je mails. Voor problemen wordt heel goed en snel een oplossing gezocht. Prima service.

Reply from Good4fun
Leuke dagjes weg om uit te kiezen en alles goed geregeld

Reply from Good4fun
Racen op circuit Zandvoort cadeau gegeven. Ik had juist daarvoor gekozen omdat de datum die beschikbaar was mooi aansloot op de verjaardagsdatum van mijn vriend. Heel programma erom heen gemaakt zoals een hotel geboekt etc. Krijg ik een paar dagen ervoor een bericht dat het waarschijnlijk niet doorgaat omdat er een aanrijding met flinke schade is en de reparatie niet op tijd klaar is. Vond het een vreemd verhaal dan maar veranderen in wat eigenlijk de eerste keuze was, Lamborghini rijden. Nou voordat ik een tijdstip en adres kreeg, heel veel tijd en energie gekost. Nou eindelijk is de dag daar, krijgen we te horen dat het een kwartier later word omdat er nog een boeking tussen zat met een kind en instructeur. Eindelijk mag hij rijden. Het rijden vond hij geweldig, maar het was geen 45 minuten waarvoor wel betaald was. Dus voor mij geen Good4fun meer.
Update: Good4fun bestookt je met mails en wil dat je de review verwijdert. Het is hoe ik het heb ervaren en dat ga ik niet verwijderen

Reply from Good4fun
Vandaag een jeepsafari gedaan.
Goed geregeld, door het slechte weer wilden we eerder verplaatsen naar vandaag en dat is gelukt

Reply from Good4fun
Learn more about other kinds of reviews.