Company replied
Netjes communiceren hoe ik mijn bestelling wil hebben en ben erg blij met het product!!
Company replied
Pure Luxe met Lamswol. Voorkom schuurplekken en singeldwang. 100% lamswol. 30 dagen niet tevreden geld terug op singels. Stel zelf je dekje samen. Kies uit 33 kleuren bont, 38 kleuren katoen en 41 kleuren sierkoord. Bontsingels, bonthalsters, beenbeschermers met bont, dekjes met bont, onderleggers met bont, losse singelbontjes, dekjes met lamswol, lamswollen pantoffels. De beste singels voor je paard. Voorkom singeldwang en singelnijd. Gratis singel advies.
Fresiastraat 73, 8013 sn, Zwolle, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Gooische Paarden
Absoluut een aanrader voor iedereen die opzoek is naar super kwaliteit singels en dekjes.
Bedankt ook voor eerlijk & deskundig advies.

Reply from Gooische Paarden
Ik ben heel goed geholpen via de app met de juiste singel maat, al mijn vragen kon ik wel stellen, kreeg daar snel en naar mijn mening eerlijk antwoord op. Ook kreeg ik een uitgebreid wasadvies erbij,
Nu heel blij met de juiste singel voor mijn paard!

Reply from Gooische Paarden
Goed geholpen bij de aankoop van een nieuwe singel! Fijn advies en goede service bij omruilen voor andere maat.

Reply from Gooische Paarden
Sowieso een hele fijne singel!
Goede communicatie. Mogelijkheden om de bestelling aan te passen aan je wensen, korting als het niet helemaal lukt zoals bedoeld.

Reply from Gooische Paarden
Super goed advies voor het aanmeten van de juiste singel bij je paard. Mijn gevoelige volbloedje met haar dito huidje zweert erbij. Voor al mijn zadels heb ik mattes singels. Ik zal het iedereen aanraden!

Reply from Gooische Paarden
Heel netjes, snel en goed geholpen. Ik ben nog steeds erg blij met mijn aankoop

Reply from Gooische Paarden
Voor onze b pony zochten we een singel met bont omdat ze last had van singelwondjes. Cornelie heeft ons daarbij erg goed geadviseerd. Na aanschaf van de Mattes ponysingel heeft onze pony geen singelwondjes meer gehad. Inmiddels hebben we voor al onze paarden en ponies Mattes singels!

Reply from Gooische Paarden
Verslaafd geraakt aan Gooische Paarden. Cornelie bied echt top service, altijd bereid om mee te denken en als het niet past is het geen probleem om het product om te ruilen. Ga hier zeker al mijn Mattes producten bestellen.

Reply from Gooische Paarden
Singel bleek toch niet ideaal voor onze merrie. Dit is ontzettend fijn opgepakt door Gooische Paarden. Complimenten!

Reply from Gooische Paarden
Terugkerende klant. Zeer tevreden over zowel de producten als de service.

Reply from Gooische Paarden
Heb bij Gooische Paarden een prachtig Mattes dekje en een geweldig mooie hondenmand van Mattes gekocht. Eerst thuis alle stalen ontvangen, want op de foto ziet het er toch echt anders uit, dus ik kwam er online niet uit. Op m'n gemakje combinaties maken tot ik iets moois had, overleg via Whatsapp over de mogelijkheden, en vervolgens besteld. Het is maatwerk dus duurt even, maar ben er echt superblij mee! En paard en hond ook ;-) Dikke aanrader!

Reply from Gooische Paarden
Altijd goed advies. Als ik iets van mattes nodig heb koop ik het altijd hier.

Reply from Gooische Paarden
Goed advies gehad over welke singel ik moest hebben. Ben er erg tevreden mee en mijn paard ook! Snelle en nette levering.