Guestzone Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Leuk platform! Kaartjes zijn tegenwoordig steeds duurder aan het worden. Zo is het voor iedereen mogelijk om een keer naar een leuk festival te gaan. En zo kunnen festivals bij eventuele slechte verk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ze zijn zeer benaderbaar en behulpzaam wanneer er iets niet helemaal goed is gegaan. Met veel geduld en prettig contact is alles opgelost. Bovendien is het natuurlijk super fijn wanneer je kaarten kun... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mooie en duidelijke site, altijd goed op de hoogte van alle leuke feestjes en events, leuke winacties, al vaker via jullie toegangskaartjes gewonnen en een super goeie service en klantgericht team die... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super leuk intiem feestje in Cala de Bou. Vlakbij ons hotel in Ibiza. Het was helaas rustig, maar de sfeer was er niet minder om. We waren blij met de gewonnen tickets. Ook al kregen we de gekochte ni... See more

Company details

1. Media Company
  2. Event Ticket Seller
  3. Festival
  4. Media and Marketing Agency
  5. Party Planner

Written by the company

Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

233 reviews in the last 12 months

Write a review

Super leuke winacties

Super leuke winacties al gewonnen altijd mooie feestjes en super leuk publiek
Raad iedereen Guestzone aan
Top !!!

Reply from Guestzone

Wat geweldig om te lezen dat je al drie keer hebt gewonnen sinds je member bent geworden Jacky! Fantastisch ook dat je ons aanbeveelt aan anderen, dat waarderen we enorm. Dank voor je enthousiasme en de 5 sterren!

Rated 5 out of 5 stars

Goeie reactie en de gratis kaarten snel…

Goeie reactie en de gratis kaarten snel in je email .
Met een duidelijke uitleg.

October 2, 2025

Reply from Guestzone

Wat leuk dat je sinds juli al twee keer in de prijzen bent gevallen Brigitta! Geweldig om te horen dat alles soepel verliep en je de kaarten snel en duidelijk per mail ontving. Heel erg bedankt voor de 5 sterren.

Rated 5 out of 5 stars

Geweldige manier om vrijkaarten te winnen!

Geweldig om ineens een mailtje te krijgen dat je de winnaar bent van vrijkaarten of gastenlijst plekken. Ik doe regelmatig mee en win af en toe dus een aanrader!

Reply from Guestzone

Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze winacties! Dat moment waarop je ineens dat mailtje krijgt dat je hebt gewonnen blijft inderdaad bijzonder. Fijn dat je regelmatig meedoet en af en toe wint, dat waarderen we enorm.

Mooie momenten dankzij Guestzone

Het is simpel en werkt super. Als ik hulp nodig heb net iets reageren ze super snel.
Heb al mooie feestje mee mogen maken dankzij Guestzone! Hrfst was fantastisch.

Reply from Guestzone

Geweldig, vrijkaarten gewonnen voor Festival Strand en HRFST 2025! En dan ook nog horen dat je zo tevreden bent met onze website, communicatie en klantenservice, daar worden we natuurlijk heel blij van. Bedankt voor je beoordeling Jelle!

Rated 5 out of 5 stars

Kaarten gewonnen voor summer of love.

Kaarten gewonnen voor summer of love.
Gastenlijst plekken, konden direkt doorlopen bij de ingang.
Super dag gehad

Reply from Guestzone

Wat fijn dat je zo genoten hebt van de gastenlijstplekken die je had gewonnen voor Summer of Love Stanley, super! Heel erg bedankt voor de 5 sterren, wordt zeer gewaardeerd.

Rated 5 out of 5 stars

Al een paar jaar member en ik heb al…

Al een paar jaar member en ik heb al veel tickets gewonnen voor leuke evenementen. Een sms'je is een kleine moeite en de winkans hoog.

October 6, 2025

Reply from Guestzone

Jazeker! Al member sinds 2015 en al 18x vrijkaarten gewonnen voor hele leuke feestjes en festivals. Heel fijn zien dat je blij bent met ons Carola. En enorm bedankt voor de genomen moeite om deze beoordeling te plaatsen!

Mooie locatie.

Mooie plek om heen te gaan

Reply from Guestzone

Wat super om een goede beoordeling te ontvangen van iemand die al sinds 2016 lid is van Guestzone! Inmiddels al 52 keer gewonnen, goed voor 104 vrijkaarten voor de mooiste feesten en festivals. Geweldig om te zien dat je al zo lang meedoet Ernst en ons platform zo trouw volgt. Dank voor je loyaliteit en vertrouwen, dat waarderen we enorm!

Rated 5 out of 5 stars

Goede dienstverlening en leuke…

Goede dienstverlening en leuke winacties.

Reply from Guestzone

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de winacties waardeert. We stellen het erg op prijs dat je dit even deelt.

Rated 5 out of 5 stars

Superfeest met veel oude bekende dj's

Superfeest met veel oude bekende dj's. Bedankt voor de vrijkaartjes. Wat een sfeervolle middag/avond!!! Perfect!😄

Reply from Guestzone

Wat leuk om te lezen dat je zo hebt genoten van het feest en dat het een sfeervolle middag en avond was! Extra mooi dat je zoveel bekende dj’s terugzag. Dank dat je dit deelt en natuurlijk voor je enthousiaste woorden over de gewonnen vrijkaarten.

Twee gratis festivals binnen 1 maand

Via Guestzone had mijn man vorige maand tickets gewonnen voor Wooferland en afgelopen weekend mochten we alweer gratis naar een leuk feest. Dankzij Guestzone stonden we deze keer op de gastenlijst van Summer of Love Special in de Maassilo. Super geregeld. Als er al een verbeterpunt is, is dat de onduidelijke communicatie de middag voorafgaand aan het festival.

Reply from Guestzone

Bedankt voor je eerlijke beoordeling Bernadette, we waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We doen er alles aan om onze members altijd zo helder mogelijk te informeren. Soms beslist een organisatie echter op het laatste moment om geen e-tickets te gebruiken, maar om winnaars op de gastenlijst te plaatsen. In dat geval brengen wij iedereen uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte.

Rated 5 out of 5 stars

Was de eerste keer prijs

Was de eerste keer prijs, en dat kwam heel goed uit!

October 6, 2025

Reply from Guestzone

Fijn te horen dat je blij was met de gewonnen vrijkaarten/gastenlijstplekken en heel erg bedankt voor de 5 sterren.

Rated 5 out of 5 stars

Nou snel geregeld met jullie goede…

Nou snel geregeld met jullie goede website overzichtelijk vind ik belangrijk en snel contact en winnen van kaartjes is ook zo veel beter voor mijn en nogmaals bedankt voor dat ik de kaartjes gewonnen heb

October 3, 2025

Reply from Guestzone

Bedankt voor de complimenten Ron! We horen natuurlijk graag dat wij een overzichtelijk website hebben, dat het contact met onze klantenservice goed is en de kans om te winnen hoog is. Op naar het volgende mooie feest!

Rated 5 out of 5 stars

Ontzettend leuk met leeftijdgenoten en…

Ontzettend leuk met leeftijdgenoten en goede muziek, zeker omdat we de kaarten hadden gewonnen!

Reply from Guestzone

Fantastisch om te lezen dat je zo hebt genoten van het feest, de sfeer en de muziek Marieke. En extra leuk natuurlijk dat je er dankzij gewonnen kaarten bij was!

Guestzone geweldig

Ik had gastenlijst plekken gewonnen voor het feest Summer of Love in de Maassilo in Rotterdam.
Toen we er waren naam gezegt we stonden op lijst en hoppa we konden naar binnen en het feest kon beginnen.
Ik zal.zeker vaker meedoen.
Guestzone ga zo door helemaal toppie!!!

Reply from Guestzone

Dank je wel Henriette dat je de moeite hebt genomen om dit te delen! Heel fijn om te lezen dat alles vlekkeloos verliep bij de gastenlijst en een mooie avond hebt gehad. Daar doen we het voor.

Rated 5 out of 5 stars

Leuk om weer eens wat te winnen.

Leuk om weer eens wat te winnen.
Verder alles goed geregeld bij binnenkomst.
Was ook nog eens een mooi feestje

Reply from Guestzone

Fijn te horen dat alles goed was geregeld bij Summer of Love Paul! Heel erg bedankt voor de 5 sterren, wordt zeer gewaardeerd. En, gewoon wat vaker meedoen met onze winacties... ;-)

Top site

Ik heb hele goede ervaring mee.
Ik heb drie keer gewonnen en dag er voor kreeg ik keurig netjes toegangsbewijs opgestuurd gekregen via mail!
Top

September 20, 2025

Reply from Guestzone

Super dat je moeite hebt genomen om ons te beoordelen Rawand, dank daarvoor! Extra tof om te zien dat je pas sinds juni member bent bij Guestzone en nu al vrijkaarten hebt gewonnen voor maar liefst vier dikke events en festivals. We hopen dat je er nog vaak van mag genieten!

Topfeest

Topfeest. Heerlijk gedanst en gesjanst!!

September 27, 2025

Wat super om jouw 5 sterren te krijgen Natasja, enorm bedankt daarvoor! 🌟
Fantastisch dat je zo hebt genoten van het feest, van dansen tot sjansen – daar doen we het voor.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, leuke acties en vlotte klantenservice. Al vaker wat gewonnen!

October 1, 2025

Reply from Guestzone

Wat fijn om te horen dat je al meerdere keren iets hebt gewonnen via Guestzone! 🎉
Leuke acties en snelle service neerzetten doen we met veel plezier, dus jouw woorden betekenen veel voor ons. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je nog vaak blij te maken met mooie prijzen en feesten.

Rated 4 out of 5 stars

Waarom niet?! Kaartjes winnen voor geweldige feestjes met het gemak van de druk op 1 knop

Guestzone is ontzettend vriendelijk en servicegericht. Je kunt kaartjes winnen voor geweldige feestjes en de kans is best groot. Ik heb zelf al meerdere geweldige feestjes/festivals hierdoor mogen meemaken die ik niet had willen missen. Echt een geweldig bedrijf. Heb zelf issues gehad met mn premium sms'jes waardoor het minder soepel liep maar de medewerker van guestzone hielp daar ook gelijk mee en reageert snel en ontzettend vriendelijk. Kan het iedereen aanraden om zich in te schrijven.

October 1, 2025

Reply from Guestzone

Wat een geweldige beoordeling Elaine, dank je wel dat je hier de tijd voor hebt genomen! Fantastisch om te lezen dat je dankzij Guestzone al meerdere mooie feesten en festivals hebt meegemaakt die je anders had moeten missen. Daar doen we het voor! Ook heel fijn dat ons team je snel en vriendelijk kon helpen toen er even iets misliep met je premium sms’jes. En dat je ons zelfs aanbeveelt aan iedere dance-liefhebber maakt ons extra trots. We hopen dat je vanavond tijdens MUST in het Kurhaus ook weer volop gaat genieten van de gewonnen vrijkaarten. Heel erg bedankt voor je mooie woorden en vertrouwen, we hopen je nog vaak blij te maken met onvergetelijke winacties en feesten.

The Trustpilot Experience

Take a closer look