Gulvkluden Reviews 79

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

0 stjerner hvis jeg kunne… Jeg arbejdede hos Gulvkluden i cirka 3 måneder, og det var uden tvivl den værste arbejdsplads jeg har oplevet. Arbejdspresset var ekstremt. Der blev sat langt fl... See more

Rated 2 out of 5 stars

Man kan desværre ikke regne med deres tilbud. Sørg endelig for at spørge direkte om alt og sikre dig, at du får svar derpå. De svarer ikke på alle henvendelser og skriver ikke alle, relevante detalj... See more

1. Home Services

Information provided by various external sources

Gulvkluden er et rengøringsvirksomhed med mange års erfaring indenfor rengøringsbranchen. Vi tilbyder løsninger til både private og erhverv.

1.4

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

0 stjerner hvis jeg kunne…

0 stjerner hvis jeg kunne…

Arbejdspresset var ekstremt. Der blev sat langt flere kunder ind i kalenderen, end det reelt var muligt at nå. Hvis man ikke kunne nå det hele, blev man mødt med nedladende kommentarer fra John,(chefen) som flere gange talte meget hårdt og råbte i telefonen. Jeg blev blandt andet kaldt umoden og fik at vide, at jeg havde en “teenagehjerne”, hvilket jeg synes er helt uacceptabelt fra en arbejdsgiver.
Der var også situationer hvor vi fik besked på bare at springe ting over hos kunderne, hvis tiden ikke var der. Det synes jeg ikke er fair over for de kunder, som betaler for en ordentlig rengøring.

Derudover har jeg haft problemer med løn og feriepenge efter jeg stoppede, hvilket har været meget frustrerende at skulle kæmpe for. Han snyder blandt andet med dine timer, du får ikke penge for det du reelt arbejder for. Han fusker både kunderne og sine søde ansætte, desværre…
Min oplevelse var en arbejdsplads med dårligt arbejdsmiljø, stort pres og en ledelsesstil jeg aldrig har oplevet før…Jeg kan på ingen måde anbefale nogen at arbejde hos Gulvkluden eller bruge deres rengøring.
Melanie Møller (tidligere medarbejder)

April 14, 2026

Snyder med løn

Hvis du vil have frihed og feriepenge så skal du ikke tage et job hos Gulvkluden. Han snyder med timerne og kørsel. Du får ikke hvad du har krav på.

March 25, 2025

Føj for den

Havde bestilt en slut rengøring af en plejebolig, dette var under al kritik. Der hang spindelvæv ned fra loftet, fryser var ikke rengjort, bruse kabine ikke afkalket faktisk var ingen fliser i badeværelset ikke afkalket. Under bordet i køkken var der ikke rengjort samt var der stadig steder på skabe der ikke var rengjort for tape rester. Dette betalte jeg knap 2000 kr for. Men det hele skal gøres om , så må nu betale for rengøring igen! Vil lige nævne at vi ikke havde sat nogen tidsbegrænsning på, blot sagt at det hele skulle være iorden!

January 13, 2026

Advarsel

Aldrig har jeg oplevet så dårlig en rengøring.
Vi kunne ikke se de havde været der. Det vil sige at det kunne vi så alligevel godt for der var sprayet kalkfjerner i hele brusenichen og ikke skyllet af efterfølgende.
Hold jer langt væk fra Gulvkluden

October 31, 2025

Værste rengøringsfirma

Vi bestilte en hovedrengøring. Der blev ikke vasket gulv, tørret overflader eller ordnet paneler. Køkkenet var slet ikke rørt. Til gengæld var der sprayet kalkfjerner i brusenichen. Det tog flere timer for os at fjerne da det ikke var skyllet af og derfor tørret ind. Jeg kontaktede Gulvkluden. De ønskede at komme igen men al tillid var væk. Alligevel har de den frækhed at sende en regning på 1750 kr.
Hold jer langt væk fra dette firma.

August 19, 2025

Utilregnelig og utroværdig ejer

Utilregnelig og utroværdig ejer, som lyver for både sine ansatte og kunderne for at hive mest ud af begge parter. Sjældent har jeg oplevet så gemen og åbenlys en fusker, og jeg kan kun anbefale alle at holde sig fra både at søge dem som rengøringshjælp eller som potentiel arbejdsplads. Jeg ved han gik konkurs med sit rengøringsfirma tidligere inden han vendte tilbage igen nu her, og sådan som han kører sit firma overfor kunder, og på den måde han slider sine ansatte op med urimelige arbejdsvilkår, så kan jeg ikke forestille mig andet end at det firma er på vej i graven endnu en gang.

May 6, 2025

Sjusket og overfladisk

I forbindelse med fraflytning fra et lejemål havde vi hyret Gulvkluden til slutrengøring. De havde estimeret 5 timer til 120kvm, som vi accepterede. Da jeg stod med viceværten efter rengøring, var vi tvivl om de overhovedet havde været der. Tydelig snavs på gulv og ingen rengøring af bruseniche. Der var fedtpletter på bordplade og snavs i skuffer. Tilmed havde de lavet pletter på de nymalet vægge, som skulle udbedres på vores regning. Helt igennem håbløse. Da jeg ringede og klagede smed ejeren John røret på.

June 23, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne give dem 0 ⭐ så fik de…

Hvis jeg kunne give dem 0 ⭐ så fik de det ! De skulle ordne min afdøde brors lejlighed. Eller de skulle kun ordne blod på badevær og wcet. Og køkken uden tagen hårde videvare. Kommer og de har kun fjernet blodet. Også kørt igen ! Ordnet det hele selv ! Og vi høre intet fra dem når vi prøver af konfrontere dem. Væreste sted ever ! Føj

January 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Min mor har fået gjort rent af dem

Min mor har fået gjort rent af dem , og da de er færdig første gang er der ikke helt rent , støv flere steder.
Min mor rykker flere gange efter en faktura men intet sker , jo efter over 1 måned kommer der en med rykker gebyr på , det var så dråben herfra og de er nu blevet opsagt pr d.d.
P.S. der er synd for de ansatte det er ikke deres skyld at lederne og ejer er en klovn

September 21, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vi har også haft glæden af gulvkluden…

Vi har også haft glæden af gulvkluden ved en flytte rengøring.
Aftalen var på plads men vi kom desværre aldrig i mål med rengøringen.
Vi står og skal flytte må selv kontakte dem om de var færdige med og gøre rent. Aftalen lød på 8-10 timer 2 mand men der kom aldrig 2 mand på.
1 mand et par timer den ene dag kørte pga sygdom hos andre i firmaet han kom igen dagen efter hvor ja ved ikke lige hvad han lavede. Vinduespudser kom om fredagen os hvor vi selv måtte rykke for det.
Vi kommer så op i lejligheden efter den er meldt færdig ja det var den så ikke vi måtte desværre selv over den igen og vi stod og skulle aflevere om mandagen.
Vi sender en masse billeder af alle de ting som ikke var lavet efter aftalen.
De sender så en faktura efter MEGET LANG tid hvor de har trukket lidt timer fra.
Skriver så vi ikke vil godkende denne faktura igen med henvisning til første mail med billeder vi får så i dag torsdag 5/9/24 en rykker.
Som jeg så heller ikke vil godkende så nu må vi se hvad de vender tilbage med

June 28, 2024

Useriøst og utroværdigt rengøringsfirma

Efter indgået skriftlig aftale, hvor rammerne for niveauet og kvaliteten af rengøring tydeligt var beskrevet, måtte ved desværre, efter de første besøg, rette henvendelse til Gulvkluden om mangelfuld rengøring på vandrette flader / paneler. Dette gentog sig adskillige gange. Fornemmede på intet tidspunkt at ejeren, John tog vores henvendelse alvorligt. Ved sidste rengøring kom vi hjem til en brusekabine smurt ind afkalkningsmiddel, hvilket var dråben.

Gulvkluden er oplevet som en useriøs rengøringspartner, som ydermere udsteder fakturaer for komplet udført rengøring til trods for den mangelfulde kvalitet. Så find en anden leverandør.

May 3, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ualmindelig sjusket og mangelfuld…

Opdatering:Efter at have læst så mange historier, som ligner min egen, overvejer jeg hvordan man kan melde firmaet til politiet. Det kn simpelthen ikke være rigtigt, at de gang på gang kan snyde folk sådan.
Ualmindelig sjusket og mangelfuld flytterengøring. Har måttet hyre et andet selvskab efterfølgende, og Gulvkluden har alligevel den frækhed at sende en regning. På trods af billeddokumentation og gentagne forsøg på forklaring er der ingen respons eller dialog med firmaet, kun en rykker for ubetalt regning.
Brug ALDRIG gulvkluden!

July 15, 2024

Sjusket og dårlig rengøring

Den mest elendige rengøring vi nogen sinde har prøvet!! - Hold jer væk!!

Efter besøg var alle vores gulve listret ind i et eller andet som man ikke kunne gå på gulvene, vi måtte vaske dem 5 gange inden dette klister var væk.

Derudover er der mange steder hvor man ikke tørrer fladerne af, da man med en finger selv fanger alt støvet der ligger dette gælder alle vindueskarme og kanter.

Vi har lavet 2 skriftlige indsigelser, og hvilket svar fik vi retur, de skriver bare:

Trist
Det er noteret

John Hansen

Hende der gjorde 134 kvm rent var der lige under en time sammenlagt, fra bilen kom til den kørte igen.
Kr. 712,50,-. det er noget af en timepris!!

April 5, 2024

Take a closer look